right here

Gårkvällen vart helt okej kul men mest mysig. Vi drack, åt, spelade gitarr och sjöng, inte felt hel det. Idag kom josephine hit för vi skulle plugga till Nk provet som är imorgon. Pluggade vi? njaaaa vi solade mest. Men vad ska man göra när det är så fint väder ute? provet får gå som det går. 

Idag drog vi till alnäs för att spela fotboll och bada!  myyyyycket mysigt. Varmt i vattnet var det också ;). Men jag märkte att det är dags att köpa en ny bikini för min del men det får kanske bli imorgon. Nu ska jag käka rabarberspaj, mums.

Bilder från i lördags







friday night.










.

Gårkvällen vart rolig men inte som planerat. Candy sög så där stannade vi inte länge. Jag måste säga att jag diggade sällskapet igår, bara roligt folk. Ikväll blir det mys vid bryggan med mina käraste! Det blir nog härligt nu när det är så fint väder. Jag svettades ihjäl när jag lirade fotboll med kajsa,majan, henrik och anneli idag men kul vare. Nej, ciao people! 

whatever you like

yo yo and yo.
Snart bär det av till Knutsson min babe för lite middag och förfest. Min kära syster måste komma hem först och ge mig mitt vin bara so let's hope she'll be here soon. Hursomhelst ska vi till Candy ikväll och kolla läget iallafall. Jag kan fortfarande inte skratta åt hur töntigt det låter, varför just namnet candy liksom? (;. Det kan ju inte bli alltför tråkigt med roligt sällskap och lite vin iallafall. Nej. jag vet inte ens vad jag ska ha på mig hähä och jag bryr mig inte atm men fråga mig igen om en halvtimme. Annars så är jag glad över alla bra saker i mitt liv. pussssss.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0