.



Just to think you live inside of me
I had no idea how this could be
Now I'm crazy for your love
Can't believe that I'm crazy for your love
The words you sang you sang to me
And you showed me what life needs to be
You sang to me
Oh, you sang to me

gray or blue

Fyfan vad uppsala är tråkigt.. jag vill spola tillbaka tiden en vecka för då var allt perfa!.Usch jag längtar tillbaks till allt och nån. Kul hade jag (y). Nåväl ska sluta vara sentimental och se frammåt.. skolan börjar ju om tre veckor, kul va?.

hold tight

Gårdagen vart jättekul, vi såg "drag me to hell" och den var så jävla dålig haha. Det skulle ha varit en skräckfilm och visst den var lite läskig ibland men de hände så overkliga saker ibland så man kunde inte låta bli att skratta. Ingen film jag rekommenderar. Sällskapet däremot var mycket roligt, det var verkligen kul att träffa dom igen och vi ska ta och göra om det nästa vecka! 

Imorse gick jag upp tidigt för att åka till gymmet och träna med min syster. Kände mig ganska duktig och de var skönt att träna lite. När vi kom hem gjorde vi en stor sallad och omelett till lunch och kollade på tv. Snart ska jag hoppa i duschen huhu. Nu ska jag kolla på 7th heaven haha. ciao!


summer of 69

Tjaaa.
Idag var jag varit seg och legat i min säng hela dagen och lyssnat på musik, men de behövs ibland. Jag älskar min ipod. Ikväll ska jag gå på bio med Majan,Vide,Calle,Erik och Niclas. Det blev ingen reunion igår så vi tar det idag istället! Vi ska se skräckfilmen "Drag me to hell", men det vet inte Vide om. Lyckligt ovetande tror han att vi ska se Ice Age 3. Hehe, men vad gör man inte för att gå med el mimbre. Det blir en trevlig överaskning!

Lääängeesen sist.

 

always love

När jag försökte övertala mina föräldrar om att få åka till Turkiet ville dom att jag skulle vänta tills var 18år. Mitt bästa motargument var "man hinner inte ändras så mycket på ett år". Men när jag var ute med majsan på promenad igår började vi snacka om hur mycket allt hade ändrats sen i 9an. Både allmänt och hur mycket man själv har ändrats. Det är verkligen sjukt, det känns som man var en annan person för ett år sen. Kanske beror på att situationen har ändrats också men still. Jag hade fel, man hinner verkligen ändras mycket på ett år. Känns som att man bara blir mer galen heh. Så egentligen borde mina päron låta mig åka nu.. vem vet hur jag är om ett år? Visst jag kan vara mer mogen, eller inte. HÄHÄ.
ciao.

the game

Det är svårare att sy än jag trodde.. hehe. Hoppas mina jeans blir bra iallafall. Ikväll äre sunnersta som gäller med gammla vänner, like it.  Nu ska jag fortsätta "sy". puss

you sang to me

Lite förståelse skulle sitta fint. Även om jag säger att jag ska göra det minst hundra gånger men aldrig gör det, måste ni förstå att det är lätt att säga men nästintill omöjligt att göra. Jag antar att vissa personer kan man förlåta om och om igen, vissa kan man inte släppa helt.



krr 2



All we know is distance
We're close and then we run
Kiss away the difference
I know you hate this one
But this is how the story ends
Or have we just begun
To kiss away the difference
I know you hate this one
The violins make no sound
And I begin to feel the ground

krr

sho. tjaa. hej
Nej, igår tog jag och Majan tåget till Stockholm för att storshoppa! Det var mycket trevligt och jag lyckades hitta lite fina saker. Köpte två par skor, två tröjor, underkläder och ett korsettlinne. Det var assnyggt, skulle egentligen kostat 549 kr men det var på rea så jag fick det för 150 kr! tuuuur eller vaddå?. Bra var nog det för jag lyckades göra av med mycket pengar ändå. Ska slänga in en bild på mina nya kleeder sen. Vi träffade Nicklas i Stockholm också, det var ett tag sen. På kvällen gick jag ut på promenad med knutsson och majan, späännnaaande.

Idag har jag hitills kollat på Beverlyhills och köpt ben& jerrys med majsan. Jag var med macki ett par timmar också, mycket kul. Ikväll kanske det blir lite häng med gammalt valsätrafolk. Vem vet.. känner mig kanske trött. Usch jag mår illa efter ben&jerrysen men känner att jag borde äta middag. vilka problem hehe.

ciao people!

sweet and low

jag är fortfarande mycket olycklig över att jag var tvungen att åka hem från gotland. Lätt att vi ska göra om de ästa sommar också, då är vi 18 och kommer in på krogen.. asnajs. Det var verkligen en underbar vecka. Jag ska berätta mer när jag orkar skriva länge hihi,

Idag har jag gymmat med min kära syster och snart ska vi laga en god middag och kolla på beverlyhills.Usch jag tränade alldes för hårt på gymmet, spydde nästan. Kanske är dags att träna upp sig lite hehe Min nya tv har kommit nu förresten! Den är begangnad men mycket större så who cares.Nej men de ska bli kul att umgås med Malin ikväll, det var längesen sist och det behövs. 

puss


we're close and then we run

Tjoooo.
Nu är jag tillbaka från Gotland. Kom hem kanske runt 1 idag. Heelt död är jag, har jag inte sovit på ett dygn nästan men gu vad kul jag har haft. Vädret har varit lite varierande men de var tråkigt när det regnade hehe. Vi har solat och badat, chillat, festat med massa campingbooyyys och brytit oss in på ett vattenland (y). Galet har det varit men ack så roligt. Jag ville verkligen inte åka hem.
Vi hängde på tofta några dagar, i visby och kneiping (?). Men roligt folk träffade vi allt och hade det almänt roligt. Nej, jag låter bilderna tala för sig själva.



kolla facebook för fler bilderm jag är trött, ciao (yes you heard me paris!)

hihi

Sååådär nu har jag packat klart. Nästan iallafall och jag fick faktiskt plats med allt. Väskan är lite överfull och jävligt tung, jag har ingen anning hur jag ska lyckas cykla med den men annars så!. Jag börjar bli rikitgt pepp för den här resan, skabli så sjukt skööööööööööööööönt att komma bort från alla dryga människor hehe (ta inte åt dig andy). Båten går klockan 6 men vi måste åka härifrån runt 3. Jag ska försöka hinna städa mitt rum innan jag åker också, good luck. 
Kommer hem den 26/7 igeeeeeen.
ciao people! 

jag vill



ÅÅHHHHH jag vill åka till Turkiet med min fina fina beeestis.

never say never

Idag har jag varit och firat min kusin Sofia som fyllde 6. Så snabbt dom växer upp haha.. Sen har jag hunnit hämta linser också så det är bara ryggsäcken kvar nu. Josefin kommer förbi vilken sekund som helst och lämnar pengar till drickan vi ska ha med oss och sen ska jag gå till Gottsunda och ta ut pengar med majan. usch jag har ingen anning hur vi ska få plats med allt i våra ryggsäckar. Vattenpipan följer inte med, de är mission imposseble. Imorgon runt 3 åker vi från Uppsala, jag lääääängtar!. kommer aldrig vilja komma tillbaka till den här hålan haha :).

byyyeee!

trött

Verkligen vad gör jag uppe? jag är aldelles för trött och borde sova. Ska nog gå upp och göra mig i ordning snart men jag blir road med att smsa freaks för tillfället. Imorgon måste jag hämta en ryggsäck hos morfar som jag kan packa i till Gotland och sen måste jag hämta linser också!. Usch känns som att jag har gjort 100 olika planer imorgon men de kommer ändå sluta med att jag chillar med josefin typ heh. Jag måste städa mitt rum iallafall, det är på riktigt äckligt i mitt rum thease days.

Annars har jag kollat på Beverly Hills hela kvällen, skönt att bara ta det lugnt. Jag vet inte vad det är men jag är trött heeeela tiden. Aja, det blir najs när säsong två kommer hah!. Det kommer vara det ända jag och malin sysselsätter oss med.

Jag och knutsson på stranden häromdagen, myyyws.

 

.

sisi andy är sämst :) .  Stars are not blind..

this is where the story ends

Det är så svårt att veta vad man egentligen känner och vill
det är så lätt att intala sig att man känner nått man inte gör
det värsta är när man måste göra saker man inte vill för att man borde
för att man vet att det blir bättre sen
men även om det blir bättre i framtiden så betyder det inte att
det inte känns förjävligt nu
att det inte gör ont
det suger

i'm ready

Jag har 54 myggbett sen jag var ute i tisdags. 54. Jag hatar myggor, det har varit äckligt mycket den här sommaren. Igår var jag hos knutsson där vi hade lite chillkväll. Louse,Majan,Anna och Jessica var också där. Det var inte meningen att det skulle bli chillkväll från början men de va typ inget som hände och jag var så jävla trött så för mig spelade det igen roll. Vi köpte godis, satt och pratade och lyssnade på musik.

Här är lite av dom kläderna som jag köpte i Turkiet. Två adidas tröjor, en sjal, en väska och ett bar gladiatorskor. Sen köpte jag lite ed hardy kläder och en klocka!
 


runaway train

Haaaj
Nu ska jag snart krypa ner i min sköna säng och sova, är så trött så. Ikväll mötte jag Knutsson vid norby där vi handlade middag som vi sedan käkade hos henne. Sen förfestade vi lite för oss själva, knutsson diggade min chockladdrink som bestod av baylis, vodka. cola, mjölk och godis hahaha. Efter det drog vi oss ned till humc vilket inte var roligt alls. Snarare hemskt, de där stället är otur för mig usch. Upätna av myggor blev jag också, fyfan. Vi cyklade hem ganska snabbt med majan i sällskap men vi stannade till på kyrkogården först. Fråga mig inte varför men vi/jag hade lite saker jag behövde begrava så att säga hähä. Sen kom jag hem och deppade lite med min syster och lyssnade på fin musik.

Imorgon blir det grillchill hos knutsson och vi ska dricka dricka och dricka heh. På lördag bär det av till Gotland också med tjejerna. Ska bli skönt att komma bort igen :D.
Godnatt

,

Can't hold you, you're free
You take all these things
If they mean so much to you
Cause you meant the world
So did I deserve to be left here hurt

I'd give it all up, but I'm takin' back my love

I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much, but I'm takin' back my love

rewind

Igår spenderade jag nästan hela dagen med macki, det var ruuligt.  Sen gick jag hem till Josefin på kvällen där hon Majan och Kajsa firade mig eftersom att jag hade fyllt år, så jag fick lite fina presenter och en tårta!. Det var fint. Idag vet jag icke vad jag ska göra... väntar på att Josefin ska ringa mig efter att hon snackat med sin mamma om Turkiet!


trouble is a friend

Nu är jag tillbaka från Turkiet, det har jag varit ett par dagar men jag har inte orkat uppdatera haha. Man kan väll säga att resan var trevlig, inte kul. Eftersom att jag var där med familjen kunde man inte göra så mycket på kvällen. Eller kunde och kunde jag fick inte hehe. Jag startade tredje världskriget med mina föräldrar där nere och de pågår fortfarande. Tror aldrig att jag har bråkat med dom såhär, meenmen.
Jag har blivit lite brun iallafall, men jag har redan börjat flaga. Shoppade massa gjorde jag iallafall, det är ju mycket billigare där så nu har jag inget jag behöver köpa för tillfället. Jag ska åka tillbaka till Tukriet i September med Josefin no matter what muhaha!. Ska fixa det på ett eller annat sätt 8)

På Lördag åker jag till Gotland med Josefin,Majan och Kajsa, de ska bli så jävla kul!. Josephine, Jessica och Petra kommer senare också hähä. Nej nu ska jag packa upp allt från Turkiet, det har jag inte hunnit göra ännu. puss ciao.

Här är lite bilder från Turkiet, enjoy,







you're not sorry



You don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore

And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry...no, no, no, no

Looking so innocent
I might believe you if I didn't know
Could've loved you all my life
If you hadn't left me waiting in the cold

And you got your share of secrets
And I'm tired of being last to know
And now you're asking me to listen cause it's worked each time before

jodå

Om 5 timmar går planet till Turkiet, de ska bli skönt att komma bort ett tag. Idag fyller jag också år, trevligt trevligt :). Jag har fått lite fina presenter minsann, bland annat pengar, ipod, dvd, hårinpackningar, chocklad och beverly hills säsong 2. Inte helt fel det inte. 

Igår tog vi en springtur längs... hm vad ska man säga. En skog? ganska nära varvet. Sen badade vi, sprang tillbaka, åkte hem och tittade på tv. Kom hem runt halv 4 imorse, min mor var inte glad. Tur att det är min födelsedag idag annars hade hon varit mycket argare haha. Annars då.. jo jag är liiiite arg. Synd att inte knutsson är hemma, jag behöver avreagera mig. Nu ska jag packa. puss

sugar

Sho!
Jag har nyss bakat klart en kaka tills ikväll när vi får gäster som ska fira mig hähä. Min skor som jag beställde i tisdags från nelly.com har kommit också! det gick jävligt snabbt , jag gillar det. Mina föräldrar blev dock inte lika glada när dom såg lappen i brevlådan he he. Hade hoppats på att kunna smuggla in dom :) men icke. 

Idag då.. jag vet inte. Vi ska ju få gäster ikväll så jag ska väll fixa lite till det. Städa mitt rum kanske och börja paka lite? eller de kanske jag gör imorgon.. vet inte. Men nått kul ska jag nog hitta på ikväll iallafall!  Undra vad jag får förnått hähä. 
Åh jag längtar till middagen! Eftersom vi åker imorgon får jag min födelsedagsmiddag ikväll istället. Det blir rostbiff och potatissallad. Inte sånt som man köper färdigt haha. Nej nu ska jag nog städa lite! puss
 

blame it on me

Just nu är klockan 02.51 och jag är så jävla trött. Tvingar andy kvar mig på msn? aaah. Sista dagen på jobbet idag och de kändes så jävla bra! NU slipper jag äntligen gå upp halv 6 för att cykla till jobbet, värt.

Idag har jag växlar pengar på stan till Turkiet med mamma. Jag handlade också lite nya sommarkläder som jag ska ha med mig dit. Åt mjukglass gjorde vi också. mys. kvällen har också varit mys, 1000 myggbet men men. Imorgon kommer släkten hit för att fira mig hihi. barnslig som jag är längtar jag lite till min födelsedag.

godnatt


RSS 2.0