lite nytt i garderoben kaaaanske.

Har precis varit ute och övningskört och jag säger bara oh my. Det var nog det värsta jag har varit med om! En halv decimeter från en frontalkrock, utryckning och gud vet vad. Måste dock tillägga att frontalkrocken inte skulle ha varit mitt fel....

Medans alla mina fina vänner är ute och super ner sig så ska jag vara duktig och gå ut och motionera! En liten joggingtur får det väl bli. Jag kan iallafall låtsats att jag lever hälsosamt idag. Sen ska jag kolla på senaste one tree hill avsnittet i min säng och gå och lägga mig tidigt, körlektion imorgon! Känner mig jävligt otagagd med tanke på hur det gick idag haha.

Köpte min favorittröja när jag var på stan med Kajsa idag, en sådan som hon hade förrut men som gick sönder. Det är dock mycket snyggare på. Inte för att jag hade pengar allllls till det menmen :).


I remember when you lost your head, sometimes I wonder how you stay so sad when you're so beautiful

Fyfan vad jag hatar mina ögon...funderar på att gräva ur dom. Nej usch men jag blir faktiskt lesss. Det är så psykande att se sämre på ETT öga...det är svårt att förklara för det är typ obeskrivligt. Det hände typ över en natt också...aja det löser sig. Nästan helt i onödan ocksp åkte jag till bibloteket för att låna böcker men alla var typ utlånade, Michelle och Philip hann före mig. 

Ska alldeles strax börja städa huset och sen cykla iväg och träääna. Mhmm glad är jag också över min fina körlektion imorgonbitti, kl 7.10. Extra glad är jag över att alla ska ut på bj ikväll men jag måste stanna hemma :).   


it's got a mind of it's own

Åhh sådär jag, torsdag och jag är nästan ledig. Skööönt. Jobbet igår var riktigt drygt, bara jobbigt att sitta där men det var ändå på något sätt helt okej. Jag har redan hunnit tjäna ihop ett par hundralappar! Alldeles strax ska jag bege mig ner på stan för att först gå till optikern och sedan låna massa tråkig litteratur, jag får hoppas att Kajsa har med sitt lånekort för mitt är borta. Åh det är så kallt ute idag...ogilla.


onsdag

Åhå igår vart det minst sagt en tidigkväll.. tror jag låg och sov vid tio eller något liknande. Det var skönt, jag var helt slut efter min springtur. Den här dagen kommer tyvärr bestå av skola och jobb bleeh. Men sen är det iallafall helg så det är lugnt. Ska ha med mig mat till jobbet också!

Imorgon är vi leeediga och då ska jag kolla upp min syn (ser mycket sämre på ett öga, väldigt psykande). Jag ska även träna och låna böcker till min folkmorduppsats. Städa huset och övningsköra måste jag också hinna med, så jag är väl inte ledig egentligen. Jaa några hundralappar rikare är man väl trots allt efter imorgon!


I'm so glad you have a one track mind like me

ut och springa i kylan som gäller... lite måttligt otaggad sådär. Men äre beach 2010 del 2 som gäller så är det.

that's allright because I like the way it hurts

Ja gud vad jag längtar. Bara två veckor kvar nu, sköönt ska det bli.


what's done is done

Gårdagen var jobbig, på alla sätt och vis. Men sånt är livet, bara att skaka av sig det. Jag gick i skolan ända till halv fem och sedan cyklade jag direkt till jobbet. Fyfan säger jag bara, jag vart helt slut och jag hade världens huvudvärk i slutet av kvällen. Vi får se hur länge jag faktiskt kommer orka med det där. När jag kom hem gick jag iallafall direkt och la mig.

Idag är det också en jobbig dag, följd av gårdagen. Känner mig ganska trött på allting för tillfället, men jag får tänka på att jag bara har en skoldag kvar innan det är helg.  Och det kan vara skönt att ha saker att göra för att få andra saker att tänka på. Egentligen hade vi naturkunskap nu på eftermiddagen men jag skippade den, jag hade ingen ork någonstans. Ska skriva klart min psykologi och träna, det behövs.  


if only you knew what I knew then you could see

Första jobbdagen gick helt okej måste jag säga, det var ganska chill. Och imorgon blir det jobb igen. Tur att Fredrika och Julia också jobbar där iallafall. Nu måste jag spendera resten av kvällen med att plugga naturkunskap och psykologi. Fyfan vad jag i n t e har lust. Det gick inte så bra att plugga igårkväll om jag ska vara ärlig, helgerna är inte till för att plugga helt enkelt. Om jag hade all tid i världen skulle jag försöka träna och övningsköra ikväll också men det kommer jag nog inte hinnna, tyvär.


i was up so high, looking down at the sky

Åh idag är det inget mindre än min första jobbdag! Tvivlar starkt på att det här kommer gå särskilt bra, har aldrig riktigt sett mig själv som en säljare...men vem vem? Fredrika är övertygad om att jag kommer träffa min drömkille på provioce haha så det här kanske blir kul. Nejmen lite otaggad är jag allt men det blir nog kul.




eheh. otaggad va


walk this way


I was shooting for stars on a saturdaynight. They say what goes up must come down but don't let me fall.

Idag vaknade jag fint halv elva av att mina grannar var ute och lekte... men det var väl ganska bra att jag kom upp i tid. Två timmar senare var jag på friskis och tränade, jävligt kul var det haha. Det var något danstema med massa olika danspass... ja, kul var det iallafall.

Sen åt jag middag hos mormor och morfar och det var hur mysigt som helst. Världens godaste potatis och mat för den delen och morfars gamla musik i högtalarna (jag tog över musiken efter ett tag). Gick förbi Majan en sväng och åt upp Petras godis men sen bestämde jag mig för att gå hem och plugga. Duktigt vaa. Och tråkigt. Menmen vad ska man göra!


godnattt

Vem har suttit uppe och skrivit svar på mer än hälften av alla instuderingsfrågor till provet på måndag? joo jag. Jag blir faktiskt imponerad av mig själv...och det värsta är att jag nästan tycker att det är intressant. Nästan. Nu är jag helt slut och ska strax hoppa i säng. One tree hill avsnittet var hur sorgligt som helst och joggingen tog på mina krafter. Imorgon blir det plugg, städning, träning och middag hos mormor och morfar. SOOOVDAGS. godnattttt


there's nothing worse than feeling like a ghost

Mmm gissa om jag fortfarande var mätt. Jag rullade fan hem...så snart ska jag ut och motionera! Tro mig när jag säger att det behövs. Jag är glad att jag har åtta så bra tjejer som jag faktiskt har i klassen, jag vet inte vad jag skulle ha gjort dom här två och ett halvt åren utan alla dessa hundar. Haha åh jag känner verkligen hur jag har blivit så mycket mer tacksam för allt fint jag har på senaste tiden, det känns bra att uppskatta det.  

Ikväll blir det en lugn kväll och jag ska försöka plugga iallafall litegrann innan jag somnar. Ska umgås lite med mor och far tror jag, det var ett par helger sedan. Kolla på någon fin film och mysa i min säng. Nu blire ut och springa. byye



+ deborah, hade ingen bild med alla. Något jag ska ändra på hihi 


fredag

Sitter på naturkunskapslektionen och FÖRSÖKER förstå det jag verkligen inte förstår. Har också haft en redovisning i religion imorse och det gick bra förutom att julia inte dök upp heh. Nu sitter jag iallafall och längtar till vår efterrättslunch. Masssssa goda saker ska vi äta. Det kommer göra dagen fiiiin. 


vad min första lön ska gå till


just the way you are

Fan vilken husmor jag har varit idag...ogilla. Jag vaknade halv åtta imorse och damsög hela övervåningen innan jag cyklade iväg till skolan. När jag kom hem från skolan städa jag toaletterna, lagade mat och tog hand om all disk och seedan bakade jag tills imorgon. BLÄ. Jag kom alldeles nyss hem från min körrunda med mami och det gick bra. Strax ska jag ut och springa och rensa tankarna lite men först måste jag ladda ipoden. 


I don't wanna miss a single thing you do

Ikväll var jag och tränade med mamma, gick på något danspass haha. Kul grej men det var första gången för mig så det var lite svårt att hänga med bara. Var inte särskilt jobbigt utan mest töntigt och kul. När jag kom hem så kände jag mig inte tillräckligt slut utan jag bestämde mig för att inviga en gratis träningsvideo vi hade hemma med paolo... hmmm. D e t var jobbigt däremot. Jag kan verkligen känns fettet brinna haha.

Imorgon blir det springning som gäller, can't wait! Nu ska jag hoppa i duschen och sedan avsluta kvällen med att kolla på det nyaste avsnittet från one tree hill.

Förrsten så har mamma kommit på ett nytt sätt för att försöka få mig att plocka utan efter mig haha.


what's done is done and life is a gun

Om man bara hade pengar...det finns så mycket jag vill ha och göra men så jävla lite pengar på mitt konto. Därför längtar jag (på ett konstigt sätt) tills jag börjar jobba och kan få casha in lite! like. Känner att min hosta börjar försvinna så imorgon ska jag med mamma och träna. Jag längtar till och med tills på torsdag för då ska jag ut och springa! är så sjukt taggad.

Helgen blir då vit eftersom att varken jag eller min ekonomi klarar av något annat. Tror att vi (jag & mina vänner, inte jag och min ekonomi) skulle prova en glassmaskin på lördag och på fredag ska jag umgås med tjejerna från klasssen så det blir nog bra ändå.


cause after all, you're my wonderwall.

Fan vad härligt det var att cykla till skolan i spöregn imorse. Ännu härligare var det att gå runt men blöta kläder en hel dag. Härligaste är nog att vi har varit klara med vår uppgift sedan klockan tolv men börjar vid tre. Fast vi får ju inte glömma att jag måste plugga massa naturkunskap ikväll också, mitt favoritämne. Eller? 


 


@ saluhallen






- bilder från louise

måndag

Åh måndag igen, jag har bara två lektioner och en kurs på eftermiddagen. Är skittrött och vill helst sova men måste man så måste man. Tur att fredrika gör mig sällskap iallafall! Ikväll blir det en powerwalk med Majan, hade helst velat dra till gymmet men känner att jag är lite för hostig för det. Ett shot hostmedicin ikväll också så kanske det går över. 


VARFÖR?

asså vafan... hur HUR lyckats jag? neeeeeeeej. nej. neeej!

i'm gonna watch you fade away

Grejen igår var att vi skulle på en överaskningsfest för Julia hemma hos Simon så jag kunde inte skriva vad jag skulle göra eftersom att Berran är en trogen läsare. Gårkvällen vart iallafall najs, först chillade vi hemma hos Simon och sedan drog vi vidare till Saluhallen. Jag var lite skeptisk först om vi skulle komma in men de gick tillsut. Saluhallen var nästan najsigare än bj eller iallafall mycket större och bättre musik. Det enda dryga var att vi spenderade typ en och en halv timme i toakö heh.

Vägen hem var mindre kul, vi missade dom sista bussarna och fick gå hem från stan. Det var ganska hemskt för det vart så himla kallt. Fyy. Jag kom hem halv fem imorse iallafall men lyckades bara sova fem timmar, jag kan aldrig sova när jag dricker...aja nästa helg blir en vithelg! är taggad på det.


I had you on my mind, I think I see you sometimes.

Har precis kommit hem från Gottsunda, följde med Malin till systemet och fixade sprit. Vilken tur att man har en äldre syster när man är för liten för att köpa ut. Tror ni inte att det börjar spöregna när vi är påväg hem? jorå. Verkligen s p ö r e g n a.  Töntig som jag är sitter och laddar hem jurassic park, älskar dom filmerna hehe.

Seen måste jag gå tillbaka till Gottsunda igen för att fixa grejen, hoppas att det slutat regna då. Jag ska även försöka hinna övningsköra idag med pappa men nu ska jag hoppa i duschen så länge. byee


We’d surround each other with our mistakes, The British army, waiting for command. You've got no chance

Mmmm nu ska jag ta mitt te och göra min kära föräldrar sällskap vid frukostbordet. Det måste vara hur längesen som helst sen vi käkade tillsammans. Senare ska jag dra med marianne ut på en powerwalk och sen gå till Gottsunda för att fixa en grej till en annan grej haha. Förklarar seeenare


Well I remember, you used to say that you want a revolution someday. Well funny how you forget

Middagen hos Jessica var hur mysig som helst och jag vart så mätt att jag inte orkade äta efterrätt (hur ofta händer det liksom?). Efter några timmar när några skulle gå ut på krogen så började vi promenera hem. Jag vart förvånad över hur skönt det var att gå hem, lagom kallt och lagom varmt. Kvällen avslutades med chill i min soffa och jag somnade i min säng vid ett.

Jag vaknade imorse halv åtta och var jättepigg. What is up with that? Jag ville ju sova ut.






fredag

Mmm, är just nu hemma med dom här två fulingarna i min säng. Ikväll blir det födelsedagsmiddag hos jessica och sedan chillerilll. Ingen dricka idag inte! Jag är fattttig och sjuk så det ska bli skönt att ta det lugnt för engångskull. Nu ska vi dra oss mot majan för att få skjuts av Henrik. CIAAO


oh my my if lonley souls, I can feel it in my bones

Jag ligger i min sköna säng under mitt täcke men en varm vetekudde för att jag har så himla ont i magen. Att jag ska upp halv sex imorgon är ju inte särskilt peppande. Just nu är jag trött på allt men mest på mig själv. Ikväll spelas There's a light med Jay Malinowski och den ska jag somna till. godnatt


Softer hand, softer toutch. Ruffle wounds that burn too much.

Den här dagen har varit jobbig men ändå skön. Skön för att jag har fått massa jobbiga saker ur vägen som jag kan släppa. Till exempel så skulle jag hålla mitt tal idag, ett tal om något som betytt mycket för mig och som har format mig. Jag valde att prata om min storasyster Malin och det gick ganska bra. Jag var jättenervös innan men när jag väl stod där framme så var det inte så farligt. På det sättet är min klass bra, det är inte pinsamt att göra sådana saker inför dem.

Mitt tal var inte särskilt rörande jämnfört med andras. Vissas var verkligen hur fina som helst, dom som verkligen berättade något jobbigt. Det var några som berättade om hur jobbigt dem hade haft det i högstadiet, hur de hade blivit placerade i ett fack eller blivit mobbade. Det var verkligen fint att lyssna på, okej "fint" kanske är fel ord men något var det iallafall. Kanske fint på ett sorgligt sätt. 

Hur som helst så började jag tänka på hur jag aldrig kände så på högstadiet. Inte vad jag minns iallafall, och då kan det inte ha varit så hemskt. Jag kände nog aldrig att jag inte passade in och jag tror att det beror på två peroner. Det var för att jag hade Macki och Majan under nästan hela tiden. Jag kan inte ens föreställa mig hur annorlunda jag säkert hade känt det om jag inte hade varit tillsammans med Marcus då. Det spelade nog in ganska mycket. Till stor del var det nog han som gjorde att det kändes som att jag passade in. Det kanske också är sorgligt på ett fint sätt. Att man behöver någon annan för att känna att man passar in. Och Majan ska vi inte ens tala om, vi var nog en och samma person på den tiden. Jaja, jag började iallafall tänka på vilket tur jag haft.

Jag har precis läst klart alla snäll-lappar man fick från alla i klassen. I början tyckte jag att det var jättetöntigt att man skulle skriva något posetivt om den som hållt tal och sen ge lappen. Men man blir faktiskt förvånadsvärt glad av dem och det känns mycket bättre. Jag älskar att Berran började sin med "idiot" och Ullis sparade jag till sist, för att den såg så himla fin ut.  


I don't mind at all, come see me again. We go back and forth

Åh idag har jag uppdaterat riktigt dåligt men det är för att jag har fått kämpa för mitt liv. Nejmen jag är så förskyld och allt så att jag bara vill ramla ner i min säng och dö. Tyvärr är inte det möjligt eftersom att jag har skolkat för mycket när jag faaktiskt var frisk, så imorgon och på fredag måste jag gå till skolan. FYYYY.  Godnnattttt jag måste sova! puss


It's an easy thing to do, But lately I see what you've turned into.

Jag har lite ångest för hur allt ska gå ihop med pengar, övningköra, träna plugga oooosv. Men det löser sig nog, eller det måste det hehe. Tror att jag lyckades matförgifta mig själv med mina amerikanska pannkakor, jag vet fan inte hur jag lyckades med det. 

Nu är jag glad för att första avsnittet av nya one tree hill säsongen har kommit ut - ska precis ladda ner det. Jag har fan höga förväntningar. Efter det blir det sängen, ska vara hos läkaren 8.00 imorgonbitti. BLÄ. godnatt 


Together we done so much fun shit in our days I don't remember the half, But that's just because little baby girl most of the time I was drunk of my ass.


Hoffmaestro, bilden tagen av Matilda på facebook :)


And I can see it’s got a hold on you now, The thought that holds you down now. It multiplies around you

Jag är trött så trött. Var uppe och pratade i telefonen sent igår när jag borde ha sovit. Det sjuka är att jag veeerkligen verkligen behöver minst tio timmars sömn för att överleva nästa dag. Hela dagen har varit seg, tre timmars naturkunskap på morgonen kan vara bland det värsta jag vet.

Imorgon har jag en intervju hos Burger King haha, och sen en timmes skola så det är jävligt skönt iallafall. Jag hade tänkt träna idag men är alldeles för hostig så det får bli imorgon. Jag är skitsugen på chocklad men ska fan hålla mig! Imorgon är det exakt fyra veckor kvar tills jag åker till Bali. Längtar.


look at the stars, look how they shine for you and everything you do. They were all yellow

Sitter och letar efter bilder till talet jag ska hålla inför hela klassen inom en snar framtid. Åh jag får ångest när jag bara tänker på det. Jag hade tänkt hålla det om min kära syster så jag har kollat igenom massa bilder från när vi var små, hahah vad fula vi var. Åh jag har också skickat in mitt pm som jag skäms över för att det är så dåligt. Det är bra att klockan bara är två, jag har mycket att göra today. Ciiao


things would never be the same with your empty heart and mine full of pain

Ikväll kom Josefin till mig, vi skulle laga middag tillsammans men tillslut vart det bara jag som lagade. Efter att vi hade käkat kom Majan och Kajsa förbi också och vi har suttit och chillat nere i mitt rum, vi var alla riktigt jävla trötta. Dom gick alldeles nyss och jag ska gå och lägga mig i min säng. Jag minns inte när jag sist var såhär taggad på att sooova. Imorgon blir det träning, övningsköra, plugg och städning. Kul (y) godnaattt fan.


It just aint the same, always a change and new days are strange. Is the world insaine?

Gud vad trött jag blev nu, ska lägga mig i sängen och kolla på White Chicks och äta något gooottt. Ikväll kommer bergis hit, vi ska laga middag och chilla :). Det är ju även kulturnatten today men screw it, aldrig att jag tänker göra mer än jag verkligen måste idag. Nej chips och film är det bästa som finns när man är bakis.



chraa indian

Vad hände igår liksom? Hoffmaestro var jävligt najs, det var helt proppat med folk och man blev äckligt mosad. Dom stängde av Gröna Lund för att det var så mycket folk, det var verkligen människor överallt. Efter konserten drog vi och fixade oss innan vi gick ut. Lite mycket av det goda men jääävligt kul. Tog tåget hem 07.11 och har sovit kanske fem timmar sammanlagt men är inte särskilt trött.






this was something special

I morse gick jag upp tidigt fast jag inte skulle till skolan, vi skulle nämligen överraska Jessica på morgonen med tårta. Hade lite problem med att gå upp men jag hann faktiskt i tid! Sen dess har jag fördrivit tiden med kolla på Days of our lives och att ätit kakor. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och börja packa väskan!

 






so do you

You're simply the best thing I never had.

Deppigt med höst. Jag vill att det alltid ska vara sommar och sommarlov. Jag och Majan drog och tränade på friskis, skivstång och h e r r e g u d. "Det är inte så jobbigt" my ass. Det var stört jobbigt, HELT SJUKT. Jag trodde att jag skulle dö, det var det värsta jag varit med om.  Nej aldrig mer säger jag bara! Ser fram emot morgondagen, hoffmaestro och utgång i stockholm (y). Sov dags nuva


sieze the day

Jag har bestämt för att skolka hela dagen imorgon, jag kommer missa två lektioner hur som helst och får hellre giltig frånvaro. Det kommer bli naaajs, hoffmaestro och utgång LIKE. Jessica fyller ju 18 år också så det kommer bli najs. Ikväll blire träning med Majan och förhoppningsvis hinner jag skriva klart mitt pm. Tveksamt....


josefin är en maskot

Vi förlorade matchen men JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ÄNDÅ. Fan vad kul det var att spela, trots en avbytare så spelade vi riktigt bra. Jag spelar i världens bästa lag med världens bästa tjejer. Utan att överdriva. Men vi får inte glömma berg såklart, min egna privata knubbiga maskot!  

Fan vad jag borde plugga, har massa skit att lämna in. Men som sagt så är det skit. Kommer antagligen sitta i natt med ångest och försöka skriva ett jävla tal. Kanske ska hålla ett om laget? Snart kommer min bestis hit som jag inte har träffat på år och dag för att hämta min reaggemössa jag köpte förra sommaren i ett icke nyktert tillstånd (hon ska ha den till sin nollningen). Efter det väntar duschen! hejdooo


dynamite

Fyfan för skolan...jag dör av trötthet. Men idag var en kort dag och imorgon är sista dagen inann jag tar helg hihi. Fyfan vilken skolkare jag är.  Ïdag har jag inte gjort mycket alls, kände mig som en jävla drugaddict när jag satt och ljög för läkaren för att få mina piller hehe...men fick dom iallafall! Najs work. 

Ikväll är det sista matchen som står på schemat och gisssssa om jag är taggad eller vad? Fan vad fint det skulle sitta med en vinst alltså. Nu ska jag byta om till fotbollskläder och dra mig mot uppvärmningen! TAGGGAAA


you're so wrong and you still think you're right

Körlektionen gick najs, läraren var nog världens snällaste och det gick bättre än förväntat (y). Fick fördriva ett par timmar på waynes innan Majan kom och mötte mig på stan. Vi satt mest och käkade på Cupido men efter ett tag pallrade vi oss iväg till den politiska debatten som varade i typ tre timmar. Fy. Hatar att sitta still så länge så ikväll blire träning igen, har faktiskt lite träningsvärk sen igår. Likey

Träning med dessa snygga brudar


måndag

Dryg dag idag, slutade sent och en lång jävla håltimme. Känner hur vi bara får fler och fler uppgifter så det är nog bra att jag inte har ett jobb för tillfället även om det börjar bli dags att skaffa ett. Alldeles strax ska jag pallra mig ut på en springruna och sedan sova tidigt. Jag har min första körlektion imorgon klockan 7.10, det borde nästan vara olagligt att gå upp så tidigt. Nervös som fan är jag också.... nej nu ska äre ut som gällller 


it's not wrong and that's for real

Kvällen har jag spenderat med att kolla på Jersey Shore, så bra grej. Har även varit ute på en kvällspromenad med Knutsson (aka kedjerökarN) och snackat skit. Tjejen har taggat mig på att satsa på att ta mitt körkort. Nu ska jag hoppas i sängen, lång skoldag imorgon

bild från old times

life might treat you unkind

Sååå hur har ja spenderat min helg. Jo fredagen började med en cider och lite dricka på skeppet och sedan mötte jag upp karin och gänget för en kväll på bj. Riktigt najs var det! Jag fick sällskap av Karin en bit hem också så att jag slapp cykla själv. Hon köpte mat till mig också. Hon är riktigt fin hon.

Igår vart det en chillkväll. Jag majan och Kajsa hängde med Andy och Avin och gjorde lite allt möjligt. Vi skulle kolla på White chicks men jag somnade så jag får nog ladda ner den idag istället. Vaknade halv två imorse men känner mig ganska sliten. Den här veckan kommer bli hell. Så äckligt jobbig. Nu ska jag handla skor på internet eller nåått! LIKE.

ska bli bättre med bilder nu, jobbigt utan kamera men that's a promise. Partyglaset fick iallafall hänga med


jaa

Sugig uppdatering men jag har vaken pallat eller haft tid. Hmmm

RSS 2.0