2010 och snart 2011



Idag är det nyårsfirande och allt vad det innebär. Middag med mina favorittjejer hemma hos Kajsa med massa god mat, asnajs. Vi har förberett massamassamassa roliga lekar, eller ja okej några iallafall. Lite vodka på det, högstadiet style eftersom att min kära langarare är sjuk.  


you said hello forever

Lite just dance på wii hemma hos mig med tre osmidiga tjejer var roligare än förväntat faktiskt. Det var en julklapp från tomten och jag har en känsla av att det kommer att användas flitigt. Man svettades ju inte lite dirket, det var fan som en friskis pass haha. Kul




onsdag

Idag har jag bara tagit det lugnt, väl behövt med tanke på att jag har varit på stan nästan varje dg sedan jag fick lov för att fixa olika saker. Sökt jobb, promenerat med Marianne och kollar på Sex and the city med mami. Strax bli det övningskörning och träning.

Igårnatt kollade jag på One tree hill i flera timmar, så fint. Samma planer för kvällen.


no one else will have me like you do



Träffade Josefin igår och hon gav mig en valp. Han heter Shane och är världens mysigaste. Fint. Jag kan ju lova att jag sov med honom i natt, bebis. Det var kult, vi åt kakor i min säng och myste. Hon verkar även ha tagit på sig rollen som mitt samvete... Fick en kärleksförklaring från Norge också, gueesss who. Haha.

Idag hade jag en körlektion, det gick väl sådär. Jag har tre nästa vecka iallafall. Imorgon ska jag ned på stan en sväng för att köpa hörlurar och lämna tillbaka mina lånade glasögon. Har fortfarande inte bestämt mig. Skönt att vara mobilfri förresten. Myskväll men mig själv ikväll, fint.


life sucks, then you die

Strosat omkring på stan idag, kollat glasögon med mamma och handlat lite smågrejer. Lånade med mig fyra stycken glasögon hem eftersom att jag hade svårt att bestämma mig. Kommer troligvis inte kunna bestämma mig ändå. Det var skönt att gå runt ensam, vanligvis hatar jag det men nu var det skönt.

Annars är min mobil från och med nu avstängd, ett par dagar framåt. Jag känner att jag inte har någon lust att kommunicera med omvärlden överhuvudtaget. Jag orkar inte prata, tänka eller känna. Nej, det ska bli skönt. Så bli inte förvånade om ni inte får något svar mina kära vänner.

Ikväll kommer berj hit med mina nya valp. Kunde inte passa bättre. Hon är fin hon.


rolig tjej att prata i telefon med


söndag

Mellandagsrea på stan med Marianne idag, det var kult. Helt ärligt så fanns det mest skit men jag lyckades ändå bränna 700 kronor. Hur kommer det sig? Fick med mig en varmare jacka (yeeyy!!), en halsduk och lite andra saker hem. Nu ska jag snart städa mitt rum, det ser alldeles förjävligt ut.

random kul bild från i sommras på vår kräftskiva. ska nog lägga upp lite bilder på faceee


and now it's gonna be me and you

Tröttt. Det var jobbigt att träna, jag var inte särkilt taggad. Nu är frågan vad jag ska hitta på, sex and the city eller one tree hill? don't know. Jag ska gå och lägga mig tidigt iallafall är supertrött. ciao


give your reasons


lördag

Gymmet nästa och jag ska inviga mina nya träningskläder. Det blir kult. Åh jag har massa saker jag måste göra dom närmaste dagarna, fyyy. Bland annat körlektioner som faktiskt är kul men jobbiga att ta sig till. Jag måste skaffa ett par nya glasögon också.  

Nu ska jag käka en banan och bege mig, ciao


Christmas

Riktigt fin jul har jag haft. Tror att jag möjligtvis har världens bästa släkt & familj. Ord kan nog inte beskriva hur mätt jag har varit hela dagen, helt sjukt. Men gott var det iallafall. Jag fick en massa fina julklappar idag, bland annat en kamera som har velat ha hur länge som helst. Gissa om jag ska vara rädd om den här. Skitmysig dag har det iallafall varit.

Imorgon är det juldagen men det blir nog ingen utgång för mig. Drack massa snapps idag och god det var inte särskilt gott. Jag tror att jag ska gymma och sedan bara ta det lugnt. Jag måste ladda inför mellandagsrean hhi.


jag & en av mina finaste


vår fina julgran hah


how to save a life

Jag har fått min lön! Så jävla skööööööönt. Nu har jag lite pengar iallafall, känns asbra. Plus att jag kommer få pengar för ett par skor jag skickade tillbaks. Fint.




so you do

Julafton i övermorgon och jag har ingen som helst julstämming...inte än. Ska slå in alla julklappar ikväll, jag har bara ett antal kvar. Imorgon blir det knäck, fudge, klä granen och lite julskinka. Bra grejer.


it's time you had the talk

Asbra kväll igår, tror nog att jag har världens bästa vänner. Kvällen började med en middag och förfest hemma hos Sofia och sedan drog vi oss vidare mot Bj. Det var faktiskt roligare där än jag trodde att det skulle vara. Kvällen slutade hemma i Josefins säng.

Jag vaknade imorse av att någon smekte min kind...guess who? Josefin såklart. Halv tio. Vi låg iallafall kvar i sängen ett tag innan vi käkade frukost, pommes frites och chickenbits. Nyttigt värre. Hela eftermiddagen har jag legat i soffan, jag har varit hur trött som helst. Avklarade ett spinnpuls pass med Malin men fan vad jobbigt det va! Värt.


snodda bilder av mr. berr





look around

jobbigt.

I would catch a grenade for you

Ikväll blir det massa filosofi, vem kunde ana att filosofi var så tråkigt... Imorgon blir det en stressig dag, först julavslutning och sedan direkt ned på stan för att fika och byta julklappar med guyzez. Efter det går jag antingen till Josefin eller åker hem för att hämta mitt vin. Efter Josefin blir det födelsedagsmiddag hos Sofia och sedan Bj. Hur bra som helst!

Bild från förra utgången på salu



måndag

Skitmysig kväll hos Marianne med massa adventsfika och chailatte. Imorse fick jag tvinga mig upp ur sängen för den sista skoldagen i skolan. Åh det ska bli så skönt med lov. Ikväll blir det massa massa filosofiplugg. SUCK 


easy come easy go

Najs myskväll med Kajsa och Elin, eclipse var lika bra som alltid. Idag är det söndag, jag brukar alltid hata söndagar men inte idag. Idag är det fjärde advent och bara två skoldagar kvar, helt okkkk. Idag blir det workout med Majan och Andy. Spinn såklart...kult!

Och ikväll blir det julmys med tre fina.

 
Slitna tjejer!



just the way you are

Bra grej att jag är instängd i mitt rum för att pappa och farfar renoverar, jag får jättemycket gjort. Jag har snart skrivit klart två ganska jobbiga uppgifter, både naturkunskap och religonen (som skulle varit inlämnad för flera veckor sedan). Who knew att jag hade så mycket självdiciplin...inte jag. 


jag vill resa utomlands igen!!!! hatar sveriges väder...GAH.


  


lördag

Alltid lika härligt att vakna av att pappa renoverar. Asnajs. Nu är jag dessutom fast i mitt rum i ett par timmar för att dom lägger golv i hallen. Men jag sysselsätter mig med att färga min utväxt, behövs sannerligen. Älskar förrsten Ullis för att hon gav mig en sida så att jag kan kolla på massa serier.

Idag blir det träning med massa tjejer och sen blir det eclipse med Kajsa och Elin, kult!


fredag

Igår var jag med Kajsa hela dagen och sedan gymade vi även med Josefin och Majan. Det var kult och att vi tävlade och grejer. Skönt att träna iallafall. Bra dag.

Idag tog jag en sovmorgon fast jag egentligen hade lektion, vilket ledde till att min lärare tydligen ser mig som en "strulig elev" numera tillsammans med Julia och Fredrika. Haha, känns bra! Efter skolan hängde jag med Elin och Kajsa hos Elin men efter ett tag gick vi till stan och handlade julklappar. Åh nu är jag klar med alla.

Kvällen har jag spenderat med Majan, Kajsa, Josefin och Petra. Det var fan längsen jag skrattade så mycket, så jävla kul. Vi hade en catfight, spelade lite spel och ringde shane. Riktigt roligt. 

 


I never wanted to say goodbye

Ett besök till Celsius bokhandel, ett besök på Waynes, lite filosofiplugg och snart en föreläsning. Ikväll blir det träning med Josefin men vi har inte bestämt oss för vad än. Kommer bli kult, det är promenaden hem som jag inte ser fram emot. Imorgon är det fredag och massa mysplaner blir det. ciaoo


together we can be alright

Idag har jag hängt med min syster och handlat julklappar och fan vad svårt det var! Vi gick runt i hundra år men hittade bara skit. Fick med mig ett antal grejer hem iallafall men helst ville jag bara handla till mig själv. Fast det hann jag inte och det kanske var tur det, har inte pengar att lägga på det.

Nu är jag trött. Har skrivit klart en uppgift till etik och livsfrågor (kan vara det enda jag har gjort i det ämnet på hela terminen). Övningskört med mamma har jag också gjort, det var kult.


don't stop beliveing

Åh uppsatsen är klar och jag har bara hälften kvar på naturkunskapsgrejen, soft. Snart ska jag be mamma läsa igenom den innan jag slutligen skickar in den. Imorgon är det skola och efter det ska jag handla julklappar med mina kära syskon. Eftermiddagen har jag spenderat med att kolla på Glee, bra grejer.


yellow


god.

Idag ska folkmordsuppsatsen in. Jag är nog klar nu men den är så dålig att jag inte vet vad jag ska ta mig till hehe. Snacka om waste of time. Deprimerande. Den är verkligen dålig.


måndag

God vilken hemsk natt. Jag vaknade klockan ett av att jag hade jätteont i magen. Men jag försökte ändå somna om. Går det? nej. Åh det blev bara värre och värre och jag kunde typ inte röra mig. Jag trodde seriöst att jag skulle svimma av smärta men de slutar iallafall med att jag spyr för att det gör så ont. Efter en timme gick det iallafall över litegrann. Men stillll. Har aldrig upplevt värre smärta i heeeela mitt liv.


tredje advent

Nu är mitt rum rent, det enda som återstår är att skura golven... känner mig typ som askungen. Men nu är det julstädat iallafall. Åh det är ju tredje advent idag och jag har bara köpt en julklapp än så länge. Men på onsdag ska jag dra ner på stan för att fixa det. Nu är det sex and the city som gäller.


a dream like this must die

Idag är det julbak med mamma som gäller, lussebullar och pepparkakor. Ska även försöka trycka in lite övningskörning, städning och plugg. Sedan ska jag avsluta kvällen med sex and the city. Jag älskar att jag har alla säsonger hemma och jag älskar att pappa har lagat min dvd. Och jag älskar one tree hills soundtrack.


just be simple again

Jag och Josefin för typ 10000 år sen hah.



Ikväll kom Josefin hit och busade. Vi kollade på sex and the city, käkade chips och låg i min säng och myste. Mysigare tjej får man leta efter. Hon gick alldeles nyss till bussen och jag ska strax sova. Åh jag har lust att tatuera mig. Frågan är vad och vart. Men nej nu ska jag sova gonaatt.

 


lördag

Drog en runda till gymmet med Marianne, det kändes skönt det! Det var alldeles för längesen sist. Gårdagskvällen var najs och kom inte hem fören sent i natt. Väldigt trött. Ikväll kommer littleberj hit och vi ska mysa, det kommer bli kult. Annars kan jag säga att jag blir så lesssss på vissa människor. Blä.

No news is bad news



Nee ni, blev ingen träning idag. Usch jag skäms för attjag är så lat. Tog ialllafall en powerwalk hem med Kajsa. Trevligt trevligt. Nu ska vi bege oss iväg, snäll mamma som skjutsar.

Konversation med Kajsa idag (helt seriös)

Jag: åh jag ska inte flytta till ett ställe där det är så här kallt 
Kajsa: Ha, kanske flytta till nordpoolen och frysa?
Jag: Kajsa... det är sommar i nordpoolen.....
Kajsa: Va? Oj det visste jag inte. Ofta... 


fredag

Igår vart det en lång dag med både skola och teater direkt efter. Teatern var helt okej men ändå ganska tråkig och jag ville helst bara åka hem och sova. Men det var kul att göra något annat för engångsskull.

Idag är det iallafall äntligen fredag, jag har längtat. Frågan är om jag ska gå på spinning innan middagen men jag är fortfarande förskyld. Fast jag vill. Ikväll ska jag hänga med Majan och Kajsa och vi ska dra till Andy. Ska fråga pappa om jag får köra.
 


torsdag

trött tjej.

it's just like beeing alone

Var ute och övningskörde med pappa ett tag på kvällen, gud vad halt det är. Slirade mig fram på vägarna, nejmen det gick bra att köra. Sedan har jag legat framför soffan och kollat på Jamie Oliver i stockholm med mamma och pappa haha. Efter det blev det greys så klart. Bra grejer. Har för övrigt världens bästa familj.

Imorgon blir det cupido med fred, har varit sugen på det hela veckan! sovgott.




I must quit, I must quit you

Härligt när man beställer hem ett par skor och får hem ett par helt andra. Riktigt härligt. Nej nu dissar jag nelly.com, de har ingen koll alls.  Annars har dagen varit helt okej, tog en sovmorgon och hade bara en lektion. Imorgon har jag också bara en lektion och sedan ett utvecklingsamtal tre timmar senare. På kvällen blir det teater med klassen, trevligt.


Once we've said goodbye, no one else will know

Trött tjej. Har lyckats plugga lite folkmord ikväll och kan med glädje säga att jag kommer hinna klart i tid. Det känns bra det. Kvällen har jag spenderat med att kolla på I form med Anna Anka och lite Desperate Housewives. Inget godis blev det, kom på att jag ska vara nyttig. Trevligt värre, men nu ska jag hoppa i säng är jättetrött. Godnatt! 


roar oss i skolan


Consider the odds, consider the obvious

Godmorgon. Idag åkte jag till skolan fast dom flesta av mina vänner skulle stanna hemma, duktigt. Egentligen hade jag inget val eftersom att jag var sjuk hela förra veckan. Fast jag fattar inte varför jag är här eftersom att jag ändå inte lyssnar. Men ack vad gör man inte för att få närvaro.

Nej efter skolan ska jag fortsätta att vara duktig och plugga. Jag ska försöka tvinga med mig någon och köpa lite godis, kommer behöva en sockerkick. Annars så ska jag tvinga mina kära päron att ge mig ett jobb, jag behöver cash och dom behöver hjälp med att renovera. Får se hur det blir med det men jag håller tummarna. Byyee


I don't blame you anymore

Idag när jag kom hem slängde jag mig framför tvn och kollade på Sex and the city. Tror nog inte att det finns ett bättre program att kolla på. Sen kom världens finaste hund förbi som jag myste med. Åh haha, han ville inte följa med farfar hem. Efter att dom hade åkt så kände jag mig jävligt rastlös så jag bestämde mig för att städa mitt rum lite halvt. Alla som känner mig vet hur stor grej det är för mig att städa, jag hatar det. Men nu vart det iallafall lite finare och renare.

Ikväll ska jag inte göra mycket alls, jag ska nog bara ta det lugnt! Skönt det för imorgon blir det till att plugga hela dagen och kvällen.

min bebi


måndag

Åh jag säger bara stressig morgon today. Men jag måste medge att jag nästan var taggad på att åka till skolan eftersom att jag har varit sjuk så länge. Nu sitter jag här på min tre timmars långa geografilektion och försöker skriva en uppgift. Hade tänkt träna men det blir nog inget idag, är alldeles för förskyld. Annars så vill jag göra något kult.


you can't take what you want to

Igår vid middagsbordet satt vi och pratade om klassikern "vilka skulle du vilja bjuda på middag, döda eller levande". Fråga mig inte varför men det var en kul grej. Så jag satt och tänkte på vilka jag faktiskt skulle bjuda. Först har vi ju den självklara - Robert Pattingson. Klart att han skulle få komma på min middag. Sedan så tänkte jag Ben Affleck och Ed Westwick. Men tre hunkar på samma middag kan ju blir lite för mycket. Ben Affleck får nog inte komma trots allt... Den tredje vet jag faktiskt inte. Pappa tyckte att jag skulle bjuda golumn för att öka min chanser. Schyst.

klart att du får komma på min middag finis.


you'll always win, even when I'm right

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt, kollade på någon film som gick på femman med mami. Idag har jag faktiskt pluggat folkmord och kommit en bra bit. Det känns bra. Ska börja lite på uppgiften i naturkunskap ikväll också. Ska även hinna med att övningsköra. Haha gud vad jag slarvar med övningskörandet...sjukt. Jag behöver en spark i baken.

fina bilder jag hittade på min webcam. På andra bilden härmar vi deb hih 


lördag

Juste jag glömde berätta vad jag fick hem i brevlådan igår :). Ett smakprov på kattmat hahah...har jag en katt? svar nej. Gillar jag katter? svar nej. Jag får alltid hem så sjuka saker i brevlådan nu för tiden tack vare julia (och lite fredrika!). Så tack Julia, hemskt mycket tack för kattmaten! Nu ser jag fram emot vad som kommer här näst! Jag har hittills fått vitaminer, blöjor (!!), ett medlemskap i en lekklubb, tandkräm och gud vet vad.

Igår vad najs, chillade hemma hos Kajsa med Majan och Josefin. Lovley. Ikväll ska jag bara vara hemma och det ska bli sköönt. Jag börjar iallafall bli friskare nu och på måndag ska jag fan träna! ciaaao.  

   


det här kan nog få dig på bätte humör dagisfred, hoppas jag.


fredagsmys

Dagen har varit lika tråkig idag som resten av veckan har varit. Jag tror inte att jag har sovit en hel jävla natt på ett vecka nu och jag får damp. Allt jag vill är att få en god natts sömn. Haha seriöst. Tog en sväng förbi polishuset och hämtade mitt borttappade leg, det var sista dagen för det idag. Tur att jag hann se det.

Kvällen spenderas med tre reetards, en kissie, en robert wells och en dileva. Måste skaffa mig coolare vänner. Dagens diss går till knutsson som borde ta och lära sig att svara på sms ordentligt. Hittade förresten världens roligaste tvprogram idag, minns tyvärr inte vad det hette. Men jag dog lite. 

hmmm 2 år sen kanske. 


when it's really been so long that it starts showing

Oh god. Det känns som att det var evigheter sedan jag faktiskt sov en hel natt utan att vakna 150 gånger. Nej, nu vill jag bara bli frisk. Och inte kan jag gå till Willys heller för att utnyttja kupongen Fredrika skickade till mig - en gratis marabou. Kommer jag orka gå till skolan imorgon? jag vet inte. Jag har fått världens manligaste röst för att jag är så hes hehe.

i förrgår var min bebi här. gulllle


so we keep waiting, waiting on the world change


yesterday, the night before tomorrow. I know you're right behind me

Usch jag vill dö. Nej men nästan. Jag börjar faktiskt bli uttråkad av att bara vara hemma men det är tveksamt om jag inte skulle dö om jag faktiskt gick till skolan. På fredag ska jag försöka gå tror jag för snart står jag inte ut. Imorgon har jag ändå bara en lektion så då känner de onödigt. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta på en bra film, ciao! 


RSS 2.0