måndag

puumpa på gymet med fred. naaajs

What's the point of doing anything? if you never notice.

Fan vad fint att dom visar Bridget Jones dagbok ikväll, kunde nog inte ha passat bättre. Nee, känner att den passar in på min sinneställning för tillfället.

Har precis damsugigt mitt rum och gjort mamma glad och känner mig äckligt trött. Kan det ha varit för att jag vaknade av att Majan skulle gå och kissa typ klockan 7 imorse? Eller är det för att jag vaknade av att Kajsa slår omkull gitarren? Vet inte. Annars var kvällen naaajs, men Josefin saknades såklart.

Jobbigt nog så har jag hittat snyggggaaaste skorna som jag bara måste ha. Men tyvärr så måste jag inse att jag inte har cash nog. Så deppigt. Nej, imorgon är en ny dag. En skoldag :):). BLÄ. Och jag har bestämt mig för att jag inte orkar tänka mer på saker jag ändå inte kan kontrollera. Good.


bringing back more than a memory

Hähä, fan vad gött det skulle vara med en champangefrukost snart. Från ingenstans men ändå. Imorse ställde jag klockan och gick upp och tränade med Fredrika och Kajsa. Skönt men ett dåligt val- känner hur ont mina körtlar gör. Efter träningen vart det en snabbdusch och sen hem till Maria för att klippa mig, kaaj följde med som sällskap. Ikväll blir det pyjamasparty, lågstadiet style med Marianne och Kajsa. Fint.

Annars så har allt som kan gå fel gått fel idaag. Fy. Som när vi beställde mat, jag beställde en skinksallad men vad får jag? räksallad. Jag vill inte ha räksallad. Jag började nästan gråta haha. Nej jag åkte tillbaka och fick min skinksallad, fick även behålla räksalladen och en 2 liters läsk. Bra deal. Tjarå.


I remember every word you said, that you never were and you never will be mine.

Sjukt jävla skönt var det att träna och jag ser fram emot att träna igen imorgon. Helt seriöst så finns det nog inget bättreee. Kvällen har jag spenderat hemma i soffan med la familia, ganska skönt det också. Imorgon blir det gym med Fredrika, klippning hos Maria och pyjamasparty med Majan,Kajsa och Josefin, naaajs. Imorgon ska jag installera min webcam ocksåååå. Nu ska jag hoppa i säng så jag har energi till träningen imorgon. godnatt 


För inget är logiskt, för att Ingenting är magiskt och det är så tragiskt så jag springer tillbaks till dig

"Vi ska leva hela tiden sen dö samtidigt i samma säng. Hållandes i handen"

fredag

Haha åh sitter här och tänker på hur mycket jag hatar uppsala :):):). Fan vad skönt det ska bli att ta studenten och bara draaaaa. Eller ja, kunna dra iallafall. Det suger att sommaren är slut, jag hade verkligen den roligaste sommaren någonsin. Det går nog inte ens att förklara hur grym den var. Men nu är den slut (självmordtankar). Nej, istället för att klaga så får gå och jag träääna. Jag har nämligen tappat min cykelnyckel...men lite extra motion skadar ju inte. Hm. Najs med fredag iallafall


it's a cruel thing you never know all the ways that I've tried

Ikväll har jag då myst med den här sötisen. Bilden är inte från idag men hon var lika glad och busig idag som hon var då. Vi har inte gjort mycket, mest legat och myst i sängen och lyssnar på musik. Ätit lite kex också. Fan var skönt med helg imorgon. Det får bli en luugn helg tror jag.


how I feel for you now

Mmm idag har jag hängt med Kajsa, lite ofrivilligt men najs. Vi beställde hem pizza och låg och kollade på sex and the city ett bra tag men tillslut gick vi faktiskt och förbredde frågor tills imorgon. Så heeelt dåliga är vi inte. Fast att skolka tredje dagen tillbaka i skolan är ju bra jobbat.


fint

mmmM onlinepizza.

torsdag

Jag tappade ett ägg på mattan imorse...det gick sönder. Bra start på dagen liksom. Nejmen jag känner mig faktiskt inte alls bakis utan mår ganska bra. Hade tänkt gå till skolan men nu visar det sig att kajsa har tappat sin hemnyckel när hon var ute och gick med sin hund så hon kommer inte in :):):). Vem är förvånad? Jag var snäll och sa att hon fick komma hit.

Gårkvällen var faktiskt kul, lite för mycket dricka kanske. Jag var stört full när jag kom hem så de är konstigt att jag inte mår sämre today. Det blir fan en lugn helg


we're gonna light it up like it's dynamite

Ikväll är det sista onsdagskvällen på bj så det är dit vi ska ikväll. Innan dess blir det förfest hos Maria med alla brudar och jag känner på mig att det kommer bli en kul kväll ikväll. Det måste bli kul, de känns som att aaalllaaa ska ut. Snart kommer Majan och Kajsa hit och så ska vi fiiixa oss tillsammans. Taggad som fan jag. Nej nu ska jag spana outfits.


mmmM taggarå


Cause she said love was just like youth, That it was time worth wasting.

Mina föräldrar är fina, jag ska få lite pengar av dom eftersom att jag är fattig. Och jag kan verkligen behöva pengar. Imorgon är det skola igen men jag börjar inte fören 10 så det är skönt. Sen tror jag att det blir creps på stan med Elin och Kajsa! fetttt gott. Efter det blir det hem och fixa sig och sen blir det utgång på bj, sista onsdagen på sommaren så det blir nog kul. Jag är helt slut så nu säger jag godnatt. Fan vad skönt de ska bli att sova. 


Människor ramlar hårt, precis som du - och jag

det går inte.

suuck

MMM gu vad skolan suger. Den här dagen var hemsk, håltimme i tre timmar och sen två och en halv timmes geografi/naturkunskapslektion. BLÄ säger jag bara. Har iallafall ätit lite tårta som fick mig på bättre humör, mamma och pappa firar typ 19 år som gifta idag. Fint. Alldeles strax ska jag bege mig till gottsunda för att ta ut pengar till Malin och sen kaaanske jag ska träna. Ciaaooo


mer bilder från i lördags









you're so right and you don't think you're wrong


måndag

Första dagen i skolan är avklarad nu, fyy säger jag bara. Det kändes som att man aldrig hade varit borta. Men det är iallafall sista året. thank god. Annars är jag taggggad på onsdag, kul kommer det bli. Frågan är bara hur man ska orka gå till skolan dagen efter....något jag är mindre taggad på är att träna, ska alldeles strax bege mig till gymet. Frågan är om man ska springa, gå eller cykla.


i rememberd how if felt to be alive

Mina älskade högtalare har inte funkat sen i fredags och det har varit det värsta jag har varit med om. Det går verkligen inte att leva utan musik... men idag hjälpte iallafall min pappa mig att koppla in den. Skulle nog inte ha klarat mig länge till. 

Fikat med Fredrika och Ullis var najs, riktigt trevligt :) runt fyra kom Josefin hit och det gick väl lite sådär med träningen, får ta igen det imorgon. Vi gick iallafall ut på en promenad med Kajsa och hennes hundar. Alldeles strax ska jag hoppa i duschen och sedan ska jag väl sova. Kommer inte lyckas eftersom att jag vaknade tolv imorse. Men goodnatt ändåå


@waynes




so we tried our best but it wasn't enough, we tried so hard that we fucked it up.

I natt sov jag tolv timmar...sjukt. Och jag vaknade inte ens av mig själv haha. Alldeles strax ska jag dra mig ner mot stan för att fika med Ullis och Fredrika, vi har ju tyyyp en hel sommar att ta igen. Efter det ska jag cykla hem och träna med Josefin, väl behövt. Sen imorgon börjar juu skolan, FY.


it's been long enough that I can think of you.

Vad fan är grejen med att det alltid ska börja spöregna när jag går till norby med min lillebror? VARENDA GÅNG. Jag kan nog inte beskriva hur jävla äckligt trött jag är just nu. Jag är förvånad över att jag inte har fått något utbrott än. Alldeles snart ska jag sooova och klockan är nio. Jag har nog alrig varit så taggad på min säng.


it wasn't you, baby it was me

Kräftskivan igåår var najs, gillar ju både kräftor och sprit hehe. Berg lyckades till och med spilla ut massa rosévin på mammas matta men sån tur va så gick det faktiskt bort. Vi käkade och lekte lite lekar innan vi drog oss mot centralen för att ta tåget till Stockholm. Vistelsen i Stockholm var jävligt kul, synd att inte alla kunde följa med baa. Kvällens höjdpunkt var nog när jag fick reda på att kajsa blivit utkastad för att hon var för full haha. Lite för mycket väntetid på tåg och skit men det var ett värt äventyr.











we're alone but I'm alone with you.

Sitter här med hårfärg i håret och väntar på att det ska bli klart så att jag kan hoppa i duschen och sedan gå och lägga mig. Min kväll spenderade jag med Josefin, numera kallad som slickarn. Jag undrar hur mycket av hennes saliv jag har på mig just nu haha (det är inte så hemskt som det låter :)). Vi tog en powerwalk och låg i min säng och myste. Haha fyfan vad jag inte antyder något här med slick och mys. 

Annars är jag taggad för imorgon, kräftskiva hos mig och sedan stockholm med brudaaarna. Jag har inte druckit på en och en halv vecka men det känns som det var evigheter sedan...dags att ta igen!  FINT. gondatt på er


snart kommer en berggrund hit och vi ska ut på powerwalk!


carry all your thoughts across an open field

Vad är fel på mig? lovade mamma att städa hela huset idag för 100 kronor...jag tror att knutsson hade rätt, att jag är pengagalen...men det kan ju bero på att jag inte har några. Snart ska jag träffa Kajsa och ta en tur till Gottsunda för att köpa kräfter tills imorgon. Sen ska jag färga mitt hår och städa klart resten av huset. Onajs. Imorgon drar vi till stockholm iallafall och festar järnet. puss


no cars go

Just nu skulle jag vilja vara vuxen, ha en bil och ett fast jobb och massa pengar

där går någon annan istället för dig, där går nån annan än vi.

Godmorgon. Fan vad det regnar ute...och jag behöver träna. Det vore iförsig fett jävla najs att gå ut och springa i regnet och så får det bli. Hoppas att de fortsätter regna ett tag så jag hinner ladda ipoden men låtar och göra mig i ordning. Jag har fett ont i halsen så hoppas att jag inte dör! :)


see it feels bad now but it's gonna get better someday.

Kvällen har spenderats med tre av mina favoriter och jag tror att jag har träningsvärk i magen av skratt sedan jag sparkade till på Josefins hand som i sin tur slog Kajsa i fejan. Underbart. Jag, Majan och Kajsa cyklade till sommaro och köpte mat och mötte sedan upp den fjärde hos Kajsa. En cykeltur och lite glass senare låg vi i Kajsas soffa och förbredde en grej för fredag, kul var det.  Tyvärr lämnade jag kameran hemma eftersom att min kära mor och far tydligen inte laddar den.

ni får se en gammal bild iställen från Gotland förra året :) Godnatt!



Jag var ingen, du var aprilhimlen

Idag hade jag tänkt färga mitt hår så jag fick Majan att följa med mig till Gottsunda. När jag äntligen bestämt mig för en hårfärg efter att ha stått och kollat i säkert en halvtimme, visar det sig att det inte räcker med 200 kr. Nejnej, det behövs 208 kr. Alltså åtta kronor till, aha okej kul. Så vi gick hem utan hårfärg...

Just nu sitter jag och fördriver lite tid med att kolla på gamla avsnitt från Laguna beach och senare idag ska jag hänga med Marianne, Kajsa och Josefin :). Jag tror att vi ska äta sushi, inte för att jag gillar det menmen vi får väl se. Kameran ska med. Ciao så länge.


haha älskar det.


don't think we're not serious

Överförde precis alla bilder från minneskortet i min gamla kamera från öland. Eller ja inte för att de var mer än typ 15 bilder men ändå, kul att något kunde räddas från den sugiga kameran. Det var en trevlig resa iallafall...tänk att man kan ha så kul med familjen ibland.

Ikväll har jag inte gjort särskilt mycket, bara hängt lite med brodern min. Funderar på att ladda ner ett nedladdningprogram så att jag kan ladda ner dom nyaste one tree hill avsnitten...får väl se. 

 



 


måndag

Vem har varit duktig och bokat in åtta körlektioner idag vavava? Nu kommer mamma bli stolt över mig :). Jag har även powerwalkat till gymet med Marianne och svettats lite. Jag ska strax hoppa in i duschen och sen tror jag att jag ska försöka plugga lite teori. Fyy jag är verkligen uttåkad! Men de är väl bara att köra om jag vill ha mitt körkort någongång.

Ciao!


LGA

Jag har lite ont i min hals samtidigt som jag är jättejätte trött men ändå pigg och lite hungrig men också har lite ont i huvudet. Jag har sjukt mycket ångest av att skolan snart börjar igen (jag vill spy) men det är ju faktiskt sista året så man får väl HÄÄRDA. Om cirkus åtta veckor ligger jag på en strand på bali och steker iallafall. Jag vill resa nununu och jag vill resa med mina vänner i hela världen. Men Bali resan gör allt lite mer uthärdligt. Och jag har iallafall beställt ett par fina skor. Godnatt på er



while we live it up

Fan var jag är sugen på att festa, helt sjukt! På fredag får det bliii. Igår hängde jag med Kajsa som precis kommit hem, det var kult. Josefin kom också förbi en sväng. Ni kan inte ana hur mycket vi lyckades äckla Kajsa. Imorse vaknade jag av att min syster ringde och väckte mig av en ännu okänd anledning och kort därefter gick jag ut på en powerwalk med med Kajsa. Följde med Majan en sväng till Gottsunda och kollade på när hon färgade sitt hår. Övningkört har jag också gjoort. Saknar ios som fan gör jag också. Stört.




what's the point?

Träningen var najs, eller ja så najs som träning kan vara. Svettig blev jag iallafall. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, jag har inga speciella planer inbokade.

Lori, Karin och Emma i onsdags!


fight

Ja ni...på något sätt lyckades min pappa övertala mig att plocka upp alla äpplen som ligger på marken på baksidan. Jag fattar inte att jag sa ja. Efter det ska jag ta en powerwalk till gymet, gymma och ta en powerwalk hem. Vad gör man inte för att fördriva lite tid liksom? Idag kommer även Kajsa hem, det gillar vi.


how it feels to fly

Motivation till att träna hittade jag när min kära syster berättade att hon och robin skulle gymma, så jag hängde med dom. Födelsedagsmiddagen hos Matilda var riktigt trevlig och kvällen på bj vart najs. Jag älskar att jag ramlade med cykeln precis framför vakterna innan jag gick in, verkligen gled fram på rumpan...när jag skulle cykla hem var jag skiittrött så i mitt "nyktra" tillstånd bestämmer jag att jag kan ju blunda ett tag (medans jag cyklar längs vägen, hur fel kan det gå?) och när jag öppnar dom är jag halvvägs ner för en dike och måste tvärbromsa...score.

Denna dag har varit en riktig jävla bakis dag! Imorgon blir det till att träna bort all skit man tryckt i sig idag. Har haft sällskap av Josefin och Knutsson ikväll också, mysigt! Nu är det strax sovdags, ser fram emot att krypa ner i min säng.


onsdag

Jag skrattar....undra om jag har någon förbannelse över mig? Sedan jag kom hem från Gotland har allt gått fel och det blir värre och värre för varje dag...hahah fyy.

Igår var det iallafall jobb och avskedsfest för Nils, det var trevligt. Tråkigt att han ska åka bara. Ikväll blir det födelsedagsfirande för Matilda som har fyllt 18! Middag och förfest hos henne och efter det blir det utgång. Det kommer nog bli najs det!

Nu ska jag föööörsöka hitta motivation och dra ut och springa men jag har ingen.

blame you

fanfanfan, det här händer bara inte. Jag orkar inte. Blä. Jag hatar allt.


away

Fyfan den här dagen var fan från helvetet. För det första, att sälja jordgubbar i regn är inte något jag kan rekommendera. Nej inte alls. Det bildades en flod och mina fötter blev dränkta, det regnade in under taket och jag försökte desperat rädda några jordgubbar. Jag lyckades tappa ett par och hann inte fånga dom eftersom att dom försvann i floden. Ett jävla blötdjur var jag när mormor och min moster kom förbi med dricka och chocklad. Sedan slog dom ett samtal till morfar som kom förbi och räddade mig med torra strumpor, en handduk och gummistövlar. Och för att avsluta dagen kom mamma och hämtade mig. Fina är dom. Men förutom det. Blä. 350 kr.... värt? nej. Men det blir jobb imorgon också.

Nu blir det bio med Josefin, mys.


open your eyes

Idag hann jag med att både köra och träna! Imorgon blir det en vilodag för träningen men på tisdag kör vi igen. Imorgon jobbar jag istället och tjänar lite pengar. Jag känner att det går bra hittills. Sedan på kvällen blir det bio med Josefin, tror att vi ska kolla på Beck. Like it.  

Just nu sitter jag och kollar på 3an, det är någon film om ett fartyg som sjuker (inte titanic heh) och jag tror nog att jag aldrig ska åka båt. Fyyy. Med detta säger jag godnatt och återgår till vinigummin och tv.


tack för att du är lika galen och sjuk i huvudet som jag. Känns lite bättre då


almost everything

Idag pallarade jag mig iväg på min powerwalk för att gymma...är gymet stängt? ja det klart. Så det fick bara bli en längre powerwalk idag, men bättre det än ingenting! Snart ska jag övningsköra och  imorgon ska jag sälja jordgubbar och tjäna in lite cash. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och ikväll blir det nog bio med Josefin! Jag känner att det är dags att installera min webbcam igen eftersom min vanliga kamera är trasig...har nada bilder så länge!


who knew

shit jag är verkligen synsk....men the joke is on meeeeeeeeeee. Vafan liksom. Vad häände här? 739¤()#/)&#(%"/%/!%(!&/(!&#(#&(%!/!%!.

Remember when you lost your head

And I know you can't stay but I wish you would
Yeah I wish you would, I wish you would



hello saferide

Aha, en riktig jävla springtur blev det. Jag älskar när man känner att konditonen faaaaktiskt förbättras. Och skönt var det också. Har även lyckats övningsköra och damsuga halva huset today och känner mig därför duktig. Jag har kommit fram till att trots att jag hatar vardagslivet så kan jag ju lika gärna utnyttja det eftersom att jag inte har något val, iallafall tills nästa sommar då alla roligheter börjar igen. Nu är det bara två veckor kvar till sommaren och jag ser inget ljust med livet! Hur som helst mina vänner, så har jag bestämt mig för att fokusera på att:

* övningköra tills jag kan ta mitt körkort (jag ska fan ha det innan sommaren)
* träna tills jag blir vältränad (alltså resten av tiden jag lever!!!)
* jobba och tjäna cash till nästa sommar 

Ah det var väl det! Jag har äntligen hittat motivation. Imorgon blir det en powerwalk till gymet, gymma och en powerwalk hem. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum och övningsköra. Jag ska nog få pappa att ladda ner eclipse också. Sen får vi seee vad vardagslivet har att erbjuda... eller inte. godnaaatttt!


bjuder på en till från gotland, nääääjs vare!


coldest

träna träna träna träna träna träna träna

like

Ikväll har jag legat i soffan hela jävla kvällen och det är jag stolt över heh. Imorgon blir det till att städa huset för att tjäna lite (väldigt lite) cash, övningköra, träna och tillslut träffa vide och gänget med Majan. Jag tror att vi ska bada i hans pool och käka om allt går enligt planerna, like it. Nu ska jag hoppa ner i min säng och försöka sova, har inte kunnat sova alls dom senaste nätterna och börjar se lite sliten ut.

godnatt.

all I have is you

Jani, igår var det grillning och utgång som stod på schemat. Först drog vi till knutsson för att käka, jag fick steka köttet och självkart, sjäääälvklart stekte det upp fettfläckar på min klänning. Efter ett par timmars trevligheter där drog vi oss vidare ner till vip och drack lite innan vi slutligen avslutade kvällen på bj. Det var riktigt riktigt roligt faktiskt och jag kom inte hem fören halv fem i natt.

Idag ska jag chilla som fan, helst inte röra en fena och sedan gå och lägga min tidigt. Jag känner att min hälsa inte är på topp just nu...

 

,

Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

love the way you lie

Åh vad allt bara suger, det regnar ute, jag är fattig och allt är tråkigt. Jag känner för att aldrig mer lämna mitt rum och sova resten av livet. Men tyvärr så har jag en date med Kajsa i eftermiddag, eller tyvärr och tyvärr det är iallafall något att se fram emot, känner att jag behöver prata av mig lite och köpa nya saker. Att shoppa måste vara den bästa terapin någonsin.  


gotland rå

Jag är så jävla glad. Det här kommer kanske låta klyschigt men jag har fan dom bästa och skönaste vännerna i hela jävla världen. Jag har aldrig träffat några människor som jag haft roligare med och man vet verkligen att man kan lita på dom. När jag var på gotland låg jag och tänkte på hur jag alltid vill att det ska vara såhär för det kan fanimig inte bli bättre.

De första dagarna på Gotland var det bara jag, Karin och Sofia. Vi kom fram till campingen mitt i natten och blev på en gång nedsprutade med vin, redbull och cola. Det var bara vi som var tjejer där och vi hade det minsta tältet av alla på hela campingen och blev frågade (helt seriöst) av några killar om dom fick köra över vårat tält med sin van....det fick dom inte. Hur som helst, söp vi och blev fulla och när det blev dags att gå och lägga sig kastade alla sig in i vårt tält. Kastar karin ut mig och tar min sovsäck och liggunderlag? aahrå.

Kväll två inväntade vi de andra, förfestade med killarna och det var riktigt kul tills de alla drog ut på krogen, då var det bara att invänta resten av girlsen. För att fördriva tiden bitchfightade vi med några femtonåriga pojkar. Tillslut kom dom och vi busade runt lite innan alla gick och lade sig. 

Resten av kvällarna blev det förfest och sedan ut på krogen. Det var rikigt jävla kul, jag trodde inte att det kunde vara sånt drag i Sverige. Jag kan inte ens beskriva hur kul bussresan på kvällen in till Visby var. Hög musik och alla dansade och körde som faaan, när den svängde ramlade alla. Alla utgångar vart rikigt najs och mer kan jag inte gå in på, det är hemligt hihi. Träffade sjukt sköna människor ochh fan vad jag ska tillbaka till nästa år. VÄÄRT. Det jag kan berätta är att det kom fram att kajsa är smyglebb, men hon har en smygbög som hon passar finfint ihop med.






got it all wrong

Fast jag kom hem för bara lite mer än 24 timmar sen så är jag redan uttråkad. När jag får ork ska jag berätta lite om Gotland men jag är inte där rikrigt än heh. Jag sov 15 timmar i natt men är fortfarande trött som fan. Efter den här resan så känns det verkligen som att sommarlovet är slut. Det suger. Och jag vill verkligen verkligen inte bo i uppsala för alla här är tråkiga. Nu ska jag ut på en powerwaaaaalk och försöka komma över mina självmordstankar :)


girls wanna have fun

Gotland var fett jävla najs och svårt att beskriva med ord. Jag hade sjukt jävla kul, träffade sköna människsor, åkte dit med skönaste tjejerna och bara körde. Det var gryyymt. Mer om det sen, nu ska jag hit the shower. Men ja, jävligt kul var det. Som Louise sa, nu saknar man inte bara Ios utan Gotland också. Samma grej nästa år fast med husbil.


RSS 2.0