yellow

Oväntat nog kom Mäcki hit ändå en stund. Vi tittade på tv och snackade lite, trevligt. Han gick för en stund sen & jag kan seriöst säga att jag är misshandlad och har ont lite här&där. Vi brottades och slogs lite, ibland glömmer han att han är stark haha men jag kan ju inte säga att jag inte provocerade honom... Men han var snäll.... och det var jättekul iallafall! Det var längesen vi sågs. Gillar att Beard har laddat upp massa bilder från Kajsas maskerad, gillar bilderna lite mindre. Lyssnar på yellow om&om igen och undrar vad jag ska gööra här näst...

Imorgon blir till att plugga fittekonomi hela dagen, bleh. Är inte trött alls, men godnatt :*

 

9 crimes

Gårkvällen vart jättelyckad, massa folk och massa sprit, hur tråkigt kan det bli?. Vi spenderade hela dagen med att dekorara Kajsas hus läskigt, och det vart braa med massa spindelnät och skit all over the place. Sen gjorde vi oss i ordning & resten kom vid nio. Dom sista drog vid tre och då började vi städa. Vi gick upp skittidigt på morgonen dagen efter och städade. Och det gjorde vi i fleeera timmar, sen cyklade jag hem och åkte till mormor och morfar för att äta middag & där har jag varit tills nu. Sen skyndade jag mig hem och gjorde mig i ordning för jag trodde jag skulle få besök, men tyydligen inte nu......= gjorde mig i ordning i onödan. Bleh ska gå och ta bort mitt smink nuu, ovärt.... suck. 

 
 

that's all they really want, some fun

Lite spontant bestämde vi igårkväll att Kajsa skulle sova här, så vi drog hit halv 12 och sov. Tydligen tog jag all plats, allt täcke och snarkade högt. Haha stackars Kajsa, jag var jätteförkyld, iallafall så vaknade vi runt 11 och då drog Kajsa hem för att duscha. Sen dess har jag försökt fixa min kattöron, eller nu fixar pappa dom. Han har ögat in hela sin själ i det och när jag gick förbi förrådet nyss så hörde jag en borrmaskin.... (y). Det bli nog bra!. Om två timmar ska jag vara hos Kajsa och dekorera så det är bäst att jag drar mig. TAGGAR som fan!. Bye

You won't be 17 forever
and we can get away with this tonight
 

ett visst antal berättelser

EyYo., sitter hemma hos Kajsa och chillar. Vi köpte lite godis på gottsunda och pluggade. Ja, vi pluggade faktiskt lite. Men nu har vi tappat koncentrationen heh. Hon visade mig min, Majan, Kajsas och Josefins pimp and the hoes video. Skrattade ihjäl mig, så schöön...old times. Nej nu ska vi fixa en musiklista tills imorgon, ciao!

h

break through

Trevlig dag med guyzez på ÖB och Willys, vi handlade det vi behövde och lyckades hålla vår budget. Det var treeevligt, efter det åkte vi och fixade vin i Gammlis och sen kom min syster och hämtade oss så vi slapp åka buss igen. Känns som att det är det enda jag gjort idag haha.

Igår kollade vi ju på skräckfilm hos Knutsson och rökte vattenpipa, det var najs. För vissa mer än andra, knutsson spydde för att hennes vattenpipa smakade så äckligt. Mysigt. Sen gick jag, kajsa, Julia och Knurr och sov i hennes säng allihopa. Lite varmt och trångt men jag sov ganska braaa.

Snart ska jag köpa godis med Kajsa och sen ska vi plugga äckelekonomi hela kvällen. Orkar och vill inte. Vill bara vara hemma & chilla, är för trööööött. Aja, nu ska jag klä på mig. Ciao

Dagen sällskap, -ullis & + deborah

 

begin again

Snabb uppdatering, idag var jag på stan lite snabbt med Elin, Kajsa, Josefin, Beard och Knutsson. Vi skulle shoppa maskeradgrejer till halloweenfesten på fredag, men jag hittade inga jävla kattöron. Ska det vaaara så svårt :], aja jag hittade ett par lösögonfransar iallafall. Efter stan drog jag och kajsa till Fredrika för att repa lite med vårat band & det gick mycket bra. Kul vare också!. Nu ska jag springa till bussen och åka med Kajsa till Knutsson där vi ska sova och kolla på skräckfilm. Imorgon bär det av til ÖB med guyzez.

Ciao people!


thinking of you

Idag har jag inte gjort mycket men jag har hunnit med att träna, färgat malins hår och träffat Knutsson och Josefin en sväng. Det var mysigt att träffa dom fast jag var inte där så länge. Josefin kastadeut oss ganska snabbt för hon skulle sova! så rolig brud!. Knutsson hänkade iallafall med hem till mig där vi käkade mackor och drev med Beard. Hon drog nyss och var tvungen att springa till bussen. Annars är jag skittaggad tills på fredag!

Är det bara jag som tycker knutsson påminner lite om Dessie på den här bilden HEHE? NÅTT äre.

Godnatt


lets begin, again


so lets try to cool it down
the fighting, this feeling of flames
so lets try to slow it down
we crash when we race

times like thease

Shuue. Har precis kommit hem från en friskis&svettis pass med Majan och Kajsa. Vi gymmade efteråt också så jag är ganska slut nu. Har träningsvärk och allt så det ska bli skönt med en varm dusch snart. Imorgon fortsätter träningen som vanligt och då ska jag också försöka hinna med att köpa maskeradkäder på stan, får se hur det går. Håller just nu på att ladda ner nyaste avsnittet av One tree hill, läääängtar! hoppas det går snabbt.  byeee


vad jag bryr mig om nu

Jag är hungrig så hungrig! Hoppas mamma lagar god mat idag fast jag tror hon är sjuk så säkert inte. Ikväll ska jag köpa ben&jerrys med Majan och Josefin och chilla. Ska bli skööönt. Josefin hjälpte mig att fixa en spotify invite så jag är lyckligare än nånsin. Fint. Nu ska jag fortsätta lyssna på Håkan eller gå och titta på tv, who knows. bye

one more thing


ehmn

Kajsa (idag på vår promenad vid vattnet): tänk dig Knutsson simma runt med en fiskfena och sen kommer en stor torsk och knullar henne bakifrån.

idag ska jag trefffaaa berget!


and you can see my heart beating

Har precis varit och gymmat med Kajsa, det var sköönt. Efter det tog vi en promenad till fyrisån och satte oss på en sten och chillade och snackade lite. Myysigt, sen cyklade vi hem och snart ska jag ut och springa också! Duktigt va?. Har man inget bättre för sig så har man inte. Ciao!


just pull the trigger

ÅH har försökt fixa min nya design i typ tre jävla timmar :). Hatar blogg.se, så jävla segt. Men nu är jag väll klar iallafall, ska alldeles strax hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig. Ska upp tidigt och träna med Kajsa, jag lyckades få med mig henne. Ska bli skönt att sova i min egen säng inatt eftersom att jag sov hos Kajsa igår och hon tog allt täcke. Jag har varit mycket duktig och städat mitt rum idag, yey! Det var riktigt äckligt ska jag tala om.

Nej, hej så länge!

facing up

Okej. Jag håller på att dö av uttråkning och det är söndagkväll. Jag har bara varit hemma några timmar idag.. så jag kan bara tänka mig hur uttråkad jag kommer bli i veckan för det händer typ ingenting känns det som bleh. Jag har bestämt mig för att jag behöver nått att göra så jag ska träna som fän i veckan, har ändå inget bättre för mig. Då blir jag en snygg catwoman också. Folk med friskis kooort = HÄÄNKA. Hatar att träna ensam, man känner sig så mobbad.. MENMEN.  ciao :)
 
Måndag: gym 09.30
Tisdag: M 11.30
Torsdag: SM 12.15 
Fredag: Core 11.30




men gå och dö

Hela gårdagen spenderade jag med Kajsa och Elin. Vi skulle ha världens myskväll men vi var/är alla panka så vi bestämde oss för att panta flaskor haha. Tre timmar och 260kr senare köper vi ben&jerrys, godis och hyr film för alla pengarna. Vi hyrde nån film som var en annan slags variation av Stolthet och fördom (obssesed i know) och sen nån töntig men bra (y).

Vi vaknade vid 1 och kollade på nån film på tv sen drog jag hem och övningskörde. Det gick ganska bra faktiskt, var nära på att köra ner för en liten backe med träd i dock HEHE. Men sen gick det riktigt bra. Kul. Snart börjar one tree hill, en anledning till att leva. Ciao


free fallin


,

7 % lucky idag.. får se vad jag har att vänta :)

fuuuck it

Igår var det halloweenfest, jag elin och kajsa gjorde oss först i ordning här innan vi drog till Louise där alla andra flickor var. Vi kom till festen i sävja runt 10, det var skit mycket folk och det var ganska kul men poliserna kom direkt. Såå vid 12 var alla tvugna att dra typ för de kom massa som inte var bjudna och pengarna som hade gått till inträde hade någon snott. Stackars tjej som hade festen, hursomhelst så drog jag, Karin, Julia och Louise till gammlis killarna istället. Det var ganska dött där så jag bestämde mig för att dra. 

ÅH ÅH ÅH här kommer fortsättnigen.
1. Min klack på min FINA!!!! sko ramlar av. 10 cm klack. Jag får gå med en klack sko och på tå med den andra foten. 
2. Bussen från gamlis går inte fören halv 2, precis lagom för att jag ska missa bussen i stan
3. Jag har inga nycklar och varken Elin eller Kajsa svarar så jag har INGENSTANS att sova
4.. Jag är ensam
5. Jag går runt på stan (I REGNET) med mina trasiga skor, vinglar lite lagom sådär. 
6. Sitter och väntar på bussen i min ensamhet.. FRYSER
7. Bussen kommer, jag går av och när jag går av står det värsta parygänget på väg hem. Jag går där med mina trasiga skor, halkar nästan i en backa brevid dom.
8. Jag kommer till mitt hus, knackar på Martins fönster. Tillslut vaknar han och kommer och öppnar. Jag smyger in så att mamma inte ska höra mig.
9. Jag går inne på toaettet och låser. Precis när jag tror att jag klarat det ringer mobilen. Mamma...
10. Jag somnar skönt i min säng och drömmer lite mardrömmar.  

Mina 3% lucky som facebook förutspådde stämde verkligen! :Å. Bra början på lovet. Nu ska jag hem till kajsa & Elin och myyyysa. Jag hoppas att idag blir en bättre dag.

Londol del 2

HAHAH aah... bilderna är ju fina.. på sitt eget sätt. GODNATT

    


Don't stand there crying as you're watching

Trevlig dag i skolan.. eller? Försov mig och missade matten, kanske inte så bra med tanke på att matte inte är mitt starkaste ämne. Men det var skönt att sova iallafall. Hade en ganska chill dag och sen har jag jobbat lite också. Barnen har seriöst kommit in i en jävla trotsålder, får kontrollera mig för att inte få damp bah. Nu har jag iallafall lov en vecka, förhoppningsvis har det gått över by then. Har skrivit klart min artikel ikväll också. Känns som mitt liv består av skola, jobb, plugg. Tråkigt liv. 

Imorgon är det maskerad iallafall, kul! Ska vara en djävul hah. Fick låna djävulshorn av Emma, tjejen jag är barnvakt åt. Sneeellt!. Imorgon ska vi repa med vårt band också! haha. vad har jag gett mig in i? Godnatt   

.

You're a karma killer
Each day I die in a million ways
I cut you out of my life
But I'm too weak by 14 days

I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
You're running me in circles
I'm running out of breath
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left


VARSÅGOD JOSEFIN! supriseeee bitch


jag har skuggat dig i år

Gokvell!
Igår och idag var det ju Jo-dagarna och jag hade seriöst tänkt skolka imorse men jag bestämde mig för att gå eftersom jag missade så mycket när jag åkte till London. Det var inte hemskt alls faktiskt, min redaktionsgrupp va skitbra och de va nääästan roligt. fint va?. Efter skolan cyklade jag nästan direkt och hämtade skitungarna på dagis som var lite omöjligare än vanligt :]. Men vem uppskattar inte utmaningar hehe?. Sen efter jobbet gick jag hem och pluggade en massa. Har skrivit klart min engelska recension och ganska mycket på artikeln. Duktiga Rebecka eller what?!. Imorgon ska jag skriva klart artikeln och manuset! YEY.

Imorgon har jag sovmorgon, så jävla väärt. Men det är jag fan värd så mycket som jag har pluggat på sisone. Funderar på att skriva ett kärleksbrev till knutsson och skicka i brevlådan, bara för att visa min uppskattning lixxx! Ja... om jag bara hade råd med frimärken! Vissa är panka. Nu ska jag sova i min otroligt skööna säng. Gondatt!


LONDON FFS

Hellluu!
Tänkte lägga upp lite bilder från London idag. Jag och mamma shoppade mest men på fredagen hade vi faktiskt en sightsing day!. Vi checkade in Madame Tussades (?), Backingham Palace, London Eye, Big Ben & allt möjligt. Hela resan var jättemysig och vi hade jättekul. Bråkade inte en enda gång, gick ut och åt & ja allt möjligt! Köpte bland annat en mysoverall, 2 par skor, 3 tröjor, hårfärg, massa smink, smycken, halsduk och presenter till kajan då. 

   
     

FLER KOMMMER SEEEEEN. & nej.. mit hår ser inte ut så :*

 



 


when you cant get another try

Skoldagen blev längre än väntat för jag och Ullis var duktiga och stannade kvar för att göra vårt engelska arbete. Gjorde vi helt fel och fick börja om från början? ahrå. Just ni hatar jag irländska. Efter skolan kollade jag iallafall på Gossip Girl och jag måste säga att Ed Westwick är världens sexigaste. Att han har brittisk accent som jag fick veta av Ullis idag gjorde saken ännu finare. Vi satt och kollade på alla möjliga klipp på youtube på honom och dog lite.

Jag har cruisat runt med min syster i stan som har fått sitt körkort. Vi handlade lite mat också faktiskt... intressant va. SEN har jag fakriskt läst ut Stolthet och fördom, låg och läste i minst tre timmar haha. Älskar den boken, den va faktiskt BRA heh. Nej nu ska jag sova, imorgon är det ju fuckig älskade Jo-dagarna. Kill me.

funeral

Tillbaka från London, de var helt underbart där borta. Ska lägga upp alla bilder och all sån skit senare. Har precis haft idrottsprov och det gick inte sååååå bra. bleh. Tror att jag får G iallafall så bra är väll det. TROR. Hade jättesvårt att komma upp imorse, var helt död efter resan hem som tog 12 timmar typ med buss,tåg,flyg och all väääntetid.. HEJ JULIA!!!!

London nästa



Haaajdo! Men innaaaan, mörkare eller ljusare again? . PUSS


that's not my name

Provet idag = SKIT. Det var svårt och tråkigt men jag orkar inte bry mig. Har precis packat klart till London, åker hemmifrån 05.00. EXCITED. Mitt hår har jag färgat och ledsen josefin men jag tänker inte läägggaa upp en bild. Suck. Ska antingen färga tillbaka det eller mörkare. Nu är de bara tråååk. Ångrar mig däremot inte, va kul med nått lite annorlunda. Nyaste One Tree Hill avsnittet är nedladdat anytime now och sen ska jag sova! Hejdå allihopa och FUUUUCK YOU AAAALLLL!


TA MIG TILLBAKS TILL UNDERBARA GOTLAND TACK!


inside out

Försök till att plugga konsthistoria, Kate Voegele - Inside out, en promenad med Majan, trevligt telefonsamtal med Macki, lite mer konsthistoria och godis på det. Fint. PÅ ONSDAG DRAR JAG TILL LONDON! gondatt bebisar  

they'll never know

Det gick bra att övningsköra igår och de var jävligt kul faktiskt. Lärde mig att starta, bromsa och att hitta dragläget (y) haha. Fint. Ska övningsköra imorgon också tror jag. Resten av gårdagen pluggade jag till vårt konsthistorieprov som vi har imorgon. Har pluggat hela dagen idag också, stannade hemma från skolan faktiskt. Hmm.. ah.. de går väll sådär. Förstår inte varför man skulle kunna all skit, jag menar 60 tavlor... är inte ens intresserad av tavlor :) menmen.. bläh. Nu ska jag pluuuugggggaaaa vidare!.

.

NU SKA JAG UT OCH ÖVNINGSKÖRA FÖR FÖRSTA GÅNGEN, ÖNSKA MIG LYCKA TILL .....


insekter


apologies

Ikväll har jag kollat på matchen (ensam) och ätit ostbågar och godis. Jag blev jättearg när Danmark gjorde mål, Sverige förtjänade ju förfan att vinna!. Inget VM näästa år då, bläh. Resten av kvällen har jag pluggat... konsthistoria. I flera timmar faktiskt, på en Lördag!. Min syster har haft några vänner här och förfestat innan dom ska dra ut, haha och dom är så fulla nu & kommer in hela tiden och snackar, kul faktiskt.  Martin har haft kompisar här och kollat på matchen. Har jag varit ensam och PLUGGAT? ahhrå. Godnatt 

                                          här är en bild från igår.


slower

Gårdagen var äckligt stressig. Hela dagen var äcklig faktiskt..., ska skriva om det sen och lägga upp bilder men nu ska jag snart åka och växla alla mina pengar till pund så jag måste gå och göra mig i ordning!. JAG VILL BARAAA ÅKAAA BORT :). Sverige-Danmark matchen ikväll är ett måste. bye for now

how to save a life

hellluu
Min dag har varit ganska chill hittils, blev lite halvt utskällt av Margit för att jag var inne på facebook på matten hehe. Men jag var inte ens inne, jag satt fint och läste i matteboken men hade skärmen uppe och facebooksidan framme MEN jag var inte inloggad. Så sur tant haha. Annars har Fredrika och Kajsa övertalat mig att vara med i deras band i Ensamble, jag måste ju läsa 100p till om jag ska få mina slutbetyg. Jag sa ja, men kan INGET instrument så jag vet inte varför jag sa ja. Får se om det blir av MEN OM det blir det måste vi spela upp en låt i matsalen. Och som sagt jag kan INGET instrument. Inte ens lite hahah.

Idag ska jag träffa Majan,Kajsa och Josefin och prova lite kläder. Det ska bli fint för jag har inte råd med egna hehe. Sen ska jag ut och springa också, måååste. Dags att komma igång med träningen :). ciao 

godnattt!


the fear you wont fall

Jobbet gick helt okej, barnen var inte så jobbiga idag. Har träffat majan&kajsa en snabbis för att fixa ett par saker, trevligt att snacka med dom där två. Just nu sitter jag och kollar på Grey's Anathomy, älskar Alex haha. Annars så ska jag försöka sova tidigt för en gångsskull :) kanske lyssna på lite musik i min säng. Älskar min säng och mitt täcke. ciao!

sky

Hääj
Skönt med en kort skoldag. På svenskan kollade vi bara på ett rolig shakespear film, jag satt seriöst och skattade hela tiden. Samhällskunskapen däremot var sugig! Är så glad att jag kommer missa provet nästa fredag. Imorgon är det Tordag, och jag är glad över att jag slipper min intervju  för vi ska nämligen kolla klart på filmen istället. En mindre sak att oroa sig över iallafall, de är ju alltid något. 

Sen jag kom hem har jag umgåtts lite med min syster, vi missar alltid varandra nuförtiden så det var trevligt. Jag är så jävla avundsjuk för hon ska åka till Miami i Januari, jag skulle gärna följa med!. Usch jag ska snart pallra mig iväg och jobba, hoppas barnen är snällare idag men säkert inte.. aja pengar som pengar! Bye

hittade en äckligt gammal bild på mig och malin. Ja, äcklig är vad den är! time för a change people.


you cried

Gokvell igen
Matteprovet gick åt helvete, precis som jag väntat mig. Resten av min dag sög också för jag kände mig yr all day. Efter skolan var jag barnvakt, till två inte så snälla barn. Idag var dom lite för besvärliga menmen. Efter det cyklade jag snabbt till Kajsa, och sen gick jag, Elin och Kajsa ut och samlade pantburkar haha. Jag är faktiskt 70 kronor rikare nu! fint. Köpte dock godis för de hehhe. Snart ska jag lägga mig i sängen och kolla på det nyaste one tree hill avsnittet med mitt godis, så dagen slutade ganska bra ändå. Bara två dagar kvar i skolan den här veckan, SKÖNT. Imorgon är det en chilldag i skolan så det är också skönt. Elin och kajsa är två MYCKET fina vänner! (<3)
Godnatt!

micke


krrrr

Lite godis & mys med dom här brudarna skulle inte sitta helt fel ikväll!


live for a day

Gokveelll
Fan vad jag hatar matte. Jag fattar ingenting. Ingenting. Hur många gånger pappa än förklarade så förstod jag ingenting. Det finns inte en chans (inte ens en liten) att jag får godkänt på provet imorgon. Och ändå har jag lyssnat på varenda jävla lektion och faktiskt räknat. Orättvist. Men vem vet, jag kanske vaknar upp imorgon och kan allt. Men jag tvivlar på det heh. Mamma hade köpt hem kanelbullar idag för hon glömde det igår så det gjorde min dag lite bättre iallafall.

Tror jag ska ta en dusch, fryser skit mycket. ÅH imorgon har vi konsthistoria också... hatar att jag valde Rosendal.. snacka om att jag överskattade mig själv lite lätt sådär. Känner att det dags att köpa lite nya skor. Kanske får bli i London. Nej, godnatt :*


this is the way I need to wake, I wake to you

Shuue
Måndag igen. Fint. Eller? Vi stannade alla iallafall hemma från idrotten för vår lärare var sjuk och vi skulle ändå bara plugga. Förlåt, inte vi ALLA utan kajsa gick dit. That's right, den lilla pluggisen. Annars har min dag varit helt chill, bara några få lektioner i skolan & sen kom jag hem och tittade på Gossip Girl och The hills. Ska försöka plugga lite matte ikväll så jag inte får ig imorgon på provet. Fast jag kan nog plugga hur mycket som helst och ändå få ig. Mindre fint. Ska man ut och springa idag också?

Är övertaggad till helgen! Vad jag än gör faktiskt haha, så blire när man är hemma och läser en lördag! Hade varit ännu mer taggad om jag hade haft snygga kläder att ha på mig. Men icke. Snart åker jag till London, gillare mycket. Ska shoppa för alla pengar jag har sparat. DAGS FÖR MATTE . wiho. puss

                                   som lyckligast.. hehe. Eller elin?




.

Måste tillägga att jag drömde en fin dröm om att jag och ullis åkte vattenrutshkanor(?) och hade det jättekul tills nån fastnade med huvudet.. heh konstig dröm. På tal om ingenting liksom..

falling out

Jag har vaknat på fel sida idag. Eller jag hade det, sen lade jag mig i min säng och lyssnade på bra musik och blev lite gladare. Har spenderat mestadels av min dag med att prata med mina vänner, som antingen har kommit förbi eller som jag ringt. Hade tänkt sola med Josefin idag, men vi tar nog det imorgon istället. Ska snart tvinga mig ut och springa, har måste bli fit for fight till helgen hahah. Min mamma lagade nyss några äckliga laxköttbullar.. inte för att de har nått med saken att göra muhah.

Jag vill redan ha helg igen & det är söndag idag... suck. Ikväll ska jag nog ta och kolla på komissaren och havet och FÖRRESTEN! gissa vad jag gjorde igår kväll innan jag gick och lade mig (måste påpeka att det var en lördagskväll), jag läste stolthet och fördom, som vi har i läxa haha. Kände mig duktig. Rebeckastudies for real gott folk!. Nu ska jag ut och springa innan jag bangar. Måste tacka knutsson som nästan har tagit slut på batteriet på min ipod. en puss till henne... 

ciao! 

wedding dress

Har precis kollat klart på filmen "hemma bäst" med Sarah Jessica Parker & den var ganska bra faktiskt. Iallafall jämfört med allt annat jag gjort ikväll. Men det var skönt att vara hemma en kväll. Jag käkade ostbollar & kollade på one tree hill ett tag också, inte helt fel det heller. Nu ska jag lägga mig och sova och klockan är bara tio över 12, helt otroligt. Gonatt!

möjligen världens finaste låt


years from now

Gokvell!
Har chillat och myst hela dagen i min säng, så skönt. Kollat på the city & one tree hill. Knutsson kom förbi för ett tag sen och blev chockad över hur dött det verkade i mitt rum. Alla lampor var släkta och endast lite ljud från datorn hördes haha. Fint.

Ikväll blire en chillkväll. Behövligt. Tydligen enligt alkoholprofilen också haha, gjorde nyss testet. Jag var i den farligaste zonen & det kan leda till beroende och depression! heheheh. Men vad gör man inte för att ha kul? suck. nej. Ska köpa lite godis och kolla på tv, kanske får jag sällskap av några fina flickor, kanske inte. Vem vet. Ciao bitches!

kom igen lena

Åh gud det gör så ont att nåt
så nära kan va så långt bort.


för att kajsa är så fin. eller?


socker

Godmorgon
Gårkvällen var rolig, det blev roligare än vad jag trodde. Först var det bara klassen men sen kom det massa andra också, thoren, Smip och natur. Haha kom på Ullis och Fredrika när dom satt och sjöng "vi ska bränna ner Rosendal" med alla thorenare.. Drack alldeles för mycket faktiskt, gu vad det känns som att jag alltid säger det nuförtiden. Kommer bli alkholist.. illa. Iallafall så dansade och hade kul, det var kul att hänga lite med klassen på fritiden. Jag lyckades halka på dansgolvet, inte lite diskret heller utan jag satte mig ner på rumpan mitt bland allt. Hoppas inte allt för många såg heh. Kom hem ganska tidigt iallafall, skööönt. 

idag ska jag fan CHILLA. Typ kolla på film och äta godis och bara mysa. Känns som att det var evigheter sen sist jag gjorde det. Så det ska bli skönt. Fyfan för alkohol asså. bleh. Bakisdag. 














sweet and low

Shuue
Har äntligen pallrat mig till skolan och har precis haft samhällskunskap. Kajsa kom till mig imorse och sprayade en tröja guld, vilket jag också skulle ha gjort men när jag vaknade kom jag på att min syster hade en guldigtröja. Perfeeeekt liksom. Har bestämt mig för att dricka ikväll iallafall (om jag får tag på något det vill säga), faller för grupptryck helt enkelt haha. Hoppas kvällen blir rolig, jag behöver ha lite kul. ciao!


electric feel

Gokväll :)
Har spenderat hela kvällen med att titta på The Hills. Tror jag har kollat på fyra avsnitt eller nått haha, måste säga att det är synd att inte Lauren är med i dom nya. Snart ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret innan jag sen går och lägger mig i min skööna säng. Kajsa ska komma till mig imorgon & så ska vi spray guldspray på våra kläder till kveellen. Hoppas det blir bra men de blir det sääkert inte. Vem vet.

Jag längtar till London! bara 13 dagar kvar nu hhiehie. Ska shoppa så mycket nya kläder jag kan. Det gäller bara att försöka spara pengarna tills dess. Min gissning är att dom kommer gå åt på sprit... heh. Ska iallafall göra mitt bästa! godnatt 

like a stone

Häääj.
Idag var jag lat & feg och stannade hemma från skolan haha. Men skönt var det och jag pluggade faktiskt. Jag skrev klart min novell som inte blev bra alls och pluggade lite konsthistoria. Älskar att bara vara hemma en dag nu och då faktiskt. Imorgon är det äntligen fredag, bara två lektioner och födelsedagsfest hos Maria på kvällen. Det blir nog en bra dag.

Annars sitter jag här och lyssnar på min finfina musik. Tänker tillbaka till the old times i Valsätra. Saknar det ibland, det är sjukt att så mycket har ändrats dom senaste åren. Gillare dock. MEEEN jag skulle jättegärna vilja ha en till bal. Det roligaste jag nånsin gjort var nog att fixa mig till balen. Man kände sig så fin hela kvällen. Iallafall, ikväll ska jag kolla på the hills tror jag, de var länge sen!

                            jag och fina Vide (som lyckas blunda) på balen 2008 :)



jag & macki som var min fina dejt, innan balen


RSS 2.0