and i know why

Behövde inte jobba länge idag så det var skönt. Åkte och hämtade pizza och kebab med Martin och Malin och vi körde musik på högsta volym, det var sannerligen trevligt. Gillar mina ordval... nej är alldeles för trött... and i know why...because I got high, because I got high, because I got high lalala. Hahah roar mig själv. Godnatt eller nått



it dosen't mean anything now that you're gone

Har haft en rolig dag i skolan och med hjälp av min mobil har jag lyckats ta dom skabbigaste bilderna på dom skabbigaste tjejerna genom tiderna (ja elin, just du). Snart ska jag tvinga mig iväg att jobba. Understryck ordet tvinga ett par gånger, bleh. Är inte alls taggad men what to do. Har man bokat en resa för 6000 så har man. Idag fyller min lillebror år så det blir god middag iallafall och sen mot kvällen ska jag nog träna. Okej, jag SKA träna. Längtar till Torsdag, det kommer bli en minst sagt ROLIG dag. Nu ska jag se lite på one tree hill innan jag måste ut i kylan. ciao

suck

Kom precis ut ur duschen efter att ha tränat och jag är hur trött som helst. Ännu värre blir det när jag tänker på att det faktiskt är skola imorgon igen. Suck.. anyways så ska jag snart dra mig mot tvn för att titta på desperate houswives. Snart = nu. ciao 

i feel it all

Så mysigt med första advent. Snart är det jul och det börjar bli dags att handla julklappar, gillar det mycket. Nej, idag är det ingen vanlig dag. Det är inte bara första advent utan det är också el classico!. Jag är så taggad, det kommer bli en galen kväll. REAAL MADRID <3.


hahahah, majans blogg :]


in the pain is there healing

Gillar att jag har ett liv. Det är lördagkväll och vad ska jag göra? jo ut och springa och sen träna med Josefin. Men får springa själv idag för beerg är lite lat! (hon cyklar nämligen från sin mamma till mig, vilket inte är särskilt långt ;]). Nej nu ska jag pallra mig ut. 

p.s min mobil har kommit!

everybody knows



Am I bright enough to shine in your spaces?
Between the noise you hear, and the sounds you like
Are we just sinking the ocean of faces?
It can't be possible... the rain can fall
Only when its over our heads.
The sun is shining everyday, but it's far away.
Over the world that's dead.


i see you

Gårkvällen hos Anna vart skitkul, vi hade bakat massa goda saker men åt knappt upp något men sen kom dom andra och ändrade på det, gillare. Vi gjorde allt från att sjunga gamla klassiker till att spela fotboll i hennes vardagsrum. Skitkul. Efter igår har jag bestämt mig för att jag vill spela fotboll igen, på riktigt. I ett riktigt lag. Så jag sa kolla upp det där (y). Snart får vi lite gäster som ska fira marre eftersom att han fyller 15 på måndag. Passar bra med fika eftersom att jag är så äckligt bakis. Nej, nu ska jag hämta Malins skor. Ciao!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

hej, vaccinet har gjort mig sjuk. Bara för att jag var så kaxig om att just jag inte skulle bli sjuk. Who has feber?

i'm gonna give all my secrets away

Kom precis hem efter att ha lottat person som man ska köpa julklapp till med Majan, Kajsa och Josefin. Jag fick Majan och har kommit på den bästa julklappen, en skiva med Thomas Dileva. Ni vet, han är Majans stora idol som hon försöker efterlikna. Innan det var jag ute och sprang med Josefin och sen har vi kört lite träningvideo. Gillare mycket. Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det skriva en projektplan innan jag går och lägger mig. Godnatt.

where can you run to escape from yourself

ja.. roa  oss kan vi iallafall :]. so freshhh

 
 
 


i need another story

Trevlig dag i skolan, ganska rolig faktiskt. Trots att det ba va massa jobbiga ämnen. Hade hoppats på att få göra min intervju som jag haft så mycket ångest för men inte det inte. Fick också tillbaka matteprovet idag, 6/38. Det ironiska är att det säkert är ett av mina bästa resultat. Kajsa följde med mig hem efter skolan och tillochmed majan kom förbi en stund.

 Kom precis hem efter att ha vaccinerat mig (som min mamma så fint kom ner och sa att vi skulle 10minuter innan vi åkte). Det var inget kö och gick snabbt men lite ont gjorde det allt. Det gör ondare och ondare ju längre tid de går, kul :). Ikväll kommer Josefin och vi ska träna, gillare. 


  


i'm burned out and wasted



du e fin du. men det är inte bilden. Den är riktigt skabbig faktiskt. Men vad gör väll det, godnatt gott folk!


what am I supposed to say

Blev våldgästad av Knutsson en stud på kvällen, alltid lika trevligt. Vi snackade om allt möjligt och myste lite i soffan. Sen kom Josefin för att träna men den mesen bangade på att springa för att det regnade så det blev bara träningsvideon. Sen gick hon hem och då körde jag videon en gång till för att bli riktiigt trött. Och tro mig, det blev jag! Kände mig duktig, och om allt går som jag vill kanske jag blir lika vältränad som ullis en vacker dag. Men det tvivlar jag på ;]. Har precis skrivit klart notisen och ska nu hoppa i duschen! Ciao

take it back





We we're thinking we would never be apart
With your name tattooed across my heart
Who would have thought it would end up like this?
Where everything we talked about is gone
And the only chance we have of moving on

Is try to take it back
Before it all went wrong


men fuck you

Shuululu. Har varit i skolan en snabbis idag bara för sen skulle vi på någon föreläsning på musikenshus om miljön och Mattias Klum. Ganska bra faktiskt. Kajsa skulle såklart gå fram och prata med honom efter föreläsningen, gillare. Inget jobb idag och det är så jävla skönt. Just nu är jag arg. Jättearg. Eller nej jag är inte arg jag bara pallar inte. Suck. Ska bli skönt att träna med Josefin ikväll, behöver det verkligen. Igår kom hon också, och vi provade vår träningsvideo som var helt okej. Kunde ha varit jobbigare så därför ska vi ut och springa innan vi gör den idag. Najs. Nu ska jag dampa lite mer och kolla på tv :]. Ciao!


dosen't mean anything






harder better faster stronger

Kom hem från tandläkaren för ett tag sen och jag hade inga hål alls. Tandläkaren sa till och med att jag borstar mina tänder bra, hade lite tandsten bara men inte nu längre (y). Gillar att jag blivit allas relationscoach, jag av alla liksom. Stackars världen... nu ska jag jobba fast jag vill verkligen inte. bleehhheh. VG på manuset i litterärgestaltning, känns helt okej.. okej.  

there is a world outside

Gick till skolan idag iallafall för att göra matteprovet. Det gick ganska bra i början, jag gjorde säkert helt fel men de kändes bra iallafall tills jag vände på sidan. Fyfan säger jag bara. Svåååårt, så jag ska lätt anmäla mig till den intensiva mattehelgen med Fredrika haha. Snart ska jag till tandläkaren, gillare inte. Sen blir det barnpassning, gillar det ännu mindre. Ikväll kommer Josefin hit och vi ska prova vår nya träningsvideo, det gillar jag däremot. Hade gillat det ännu mer om jag inte hade haft träningsvärk i mitt ass. Nej nu ska jag kila så jag inte blir sen, ciao.  

bitches



"jag skulle INTE vilja se knutsson i shorts..."


falling or flying




Taking shortcuts through the alleys
While your racing through my mind
Cops can chase but they won't catch me
Not before I get to speak my mind
If there's still time


noypi

Joobig och dryg dag i skolan idag, likasom allt annat i livet. haaa. Är sjukt trött, kom precis hem från jobbet och jag kan inte precis säga att det gick bra. Suck jag känner att jag har tröttnat på att jobba med barn och ska nog försöka fixa ett annat jobb. Byta karriär liksom. Har försökt plugga matte idag utan framsteg. När jag tänker på Margit har jag lust att sätta upp min boxningskudde i mitt rum och slå så hårt jag kan heh. Ska snart ut på powerwalk med Josefin och det ska bli skönt att känna fläsket darra :]. Pappa har beställt mobilen jag ville ha så förhoppningsvis kommer den i veckan. Let's hope. Ciao



Fortress of daylight come
And I stand by
Waiting to catch the quickest plane.
Fly me to nowhere,
Is better than somewhere,
That's where I've been and nothing's changed


skaaa bli min


all kinds of time

Det gick bra att övningsköra, jag kan näästan köra nu. Kul är det iallafall, och det gick bra att springa iallafall. Eller bra och bra, jag sprang iallafall heh :]. Resten av dagen har jag kollat på tv, tvättat och städat lite. Jag hatar söndagar, man har alltid ångest hela dagen för att skolan börjar igen och man gör verkligen ingenting. Bleh.  


angel of mercy

Igår övningskörde jag, första gången på några veckor och det gick bra faktiskt. Who knew. Sen efter det var jag hundvakt åt ubbe hela dagen. Han är så envis, när man är ute och går med honom är det verkligen han som bstämmer vart man ska gå. Han är stark för att vara så liten, iallafall supersöt hund. Sen lagade jag en fin och god middag till min familj & på kvällen kom Josefin hit. Vi kollade på dom två första Johan Falk filmerna och dog lite (frank <3). Kvällen slutade med att jag lade mig brevid Josefin i soffan, hon puttade ner mig på golvet så att jag kom åt bordet och spillde ut ett glas fanta på mattan.

Strax ska jag ut och springa och sen ska jag övningköra idag igen. Den här helgen har gått skitsnabbt och det känns inte ens som att jag har gjort något. Gillaree inte.




stay with you

Kollade på en Johan Falk film ikväll och jag tror jag dör, så galet bra filmer (hatar ordet galet egentligen men såå bra var dom). Dom är så spännande så ja, man får verkligen panik, så det är verkligen filmer man MÅSTE se. Sen kollade jag på Oceans Eleven och åt lite chirrar heh. Efter dom här filmerna kan jag nästan säga att jag vill skaffa mig en snygg kriminellkille. Men ba nästan. Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och övningsköra! godnatt

                så fin, så snygg.. GAH tror jag dör 


Smith point- escape



   

Too late, my friend
To take it all today
And to relate on my time
You could say that
I would hope to turn back to your way
Believing where I'd run
Today


fallen

Skön dag i skolan med bara samhällskunskap & litterärgestaltning varav en lektion där vi ba kollade på film. Åkte hem och mådde plötsligt väldigt illa, kollade på one tree hill och andra program på tv. Lagade mat och bestämde mig för att stanna hemma istället för att dra till Dennis. Hade verkligen velat men känner mig sjuk. Och imorgon ska jag upp tidigt för att vara hundvakt och övningsköra. Ikväll blir det säket film med mamma och pappa hah. Byees.


   

give me sign, let me know you're there





I need a sign to let me know you're here
All of these lines are being crossed over the atmosphere
I need to know that things are gonna look up
'Cause I feel us drowning in a sea spilled from a cup.


calling all angels

Nu har vi äntligen bokat resan så nu gäller det bara att spara pengar. Det är absolut inte min starkaste sida så vi får se hur det går med det. Jag ska snart få en nya mobil, pappa kanske redan har beställt den. En tidig julklapp eftersom att jag verkligen är i behov av en ny mobil. Fint av mamma och pappa. Imorgon är det fredag och det betyder helg. Den här helgen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Känns som att jag säger så varenda helg thease days, men skönt är det. Jag ska vara hundvakt på lördag, jag längtar. Jag önskar att mina föräldrar lät mig få ha en hund, men det känns som att jag kanske kan få dom att bli lite mer öppna för ideén. Nu ska jag gå och lägga mig. puss gondatt

lonley world


someday

Sitter i skolan och chillar, har egentligen redan slutat men vi väntar på Knutsson,Anna och Elin. Vi ska nämligen dra ner på stan och betala lite av vår resa idag. Tror att vi blev 14 st tillslut, det kommer bli riktigt kul & jag längtar. Direkt efter att vi betalat måste jag skynda mig hem och hämta barnen på dagis. Sen ska jag skriva klart uppgiften till litterätgestaltningen imorgon & ta en springtur om jag hinner. Har laddat min ipod så då blir det bara skönt.  


sometimes you turn your back to the wind

Är jättesömning och ska alldeles strax gå och lägga mig. Jag har försovit mig varje dag den här veckan och varit tvungen att ruscha till bussen varje morgon. Inte det roligaste sättet att börja sin morgon ska jag säga er. Imorgon är det en jobbig dag och jobb. Mina skor som jag köpte förra veckan har redan gått sönder så jag var tvungen att skicka tillbax dom för att gå ett par nyaaa... suck. Nej godnatt!

maybe tomorrow



Where are we?
What the hell
is going on?
The dust has only just
Begun to fall
Crop circles in the carpet
Sinking,
Feeling

Oily marks appear on walls
where pleasure moments hung before
The takeover
The sweeping insensitivity
of this
Still Life


russian roulette

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

better in time

Funderar på hur bra det går för mig just nu, fick två fina igvarningar hemskickade idag och ganska mycket frånvaro. Det går dåligt för mig på Rosendal och jag hatar att skriva journalistkaktigt så jag borde nog fundera på att byta. Synd att jag är för lat & säkert måste gå om ett år då. Vi får väll se. Annars så har jag bakat kladdkakemuffins med chockladglasyr hemma hos Kajsa med henne och Elin. Majan kom förbi en snabbis också. Har skrivit klart min artikel som troligvist var den sämsta jag nånsin skrivit och lyssnar på hide and seek. Bye

if we can't see now



if we can't see now, we might never see
we only kill ourselves more slowly
if you can't find love, then you will finally see
how we kill ourselves slowly

the words that fall from your mouth
they crystalize and break on the ground
and everything you want, you can't have
but you force yourself to look away


the team is losing ground

Gillar att mina kompisar seriöst ALLTID har damp, gör ju tillvaron lite roligare... tror jag ska betala av resan imorgon IALLAFALL eftersom att jag jobbar på torsdag & då blire så stressigt men får se. Köpte lite godis och laddade ner det nyaste one tree hill avsnittet ikväll, fick även ett snabbt besök at knutsson, trevlig. Nu sitter jag här och försöker komma på frågor till min intervju på torsdag och det går väll lite sådär. Orkar inte bry mig så hej igvarning två. Snart ska jag gå och lägga min i min säng och sooova. Jag skulle kunna sova föralltid, det är det bästa jag vet hah. Imogon är det en kort dag i skolan & inget jobb. naaaajs. Godnatt

tisdag

Sittter i skolan och latchat HAA. Har nog bara pratat om mat hela dagen, speciellt kött (Elins fel). Hela dagen består av föreläsningar... super kul. Just ni diskuterar vi Stolthet och Fördom men jag orkar inte riktigt lyssna, de är säkert intressant meeen ah. Imorgon ska vi betala lite av resan, gillare. Man behöver något att se fram emot när de är så gråttttt ute. Senare blir det ju jobb idag också. Ciao


stop and stare

Usch jag har kommit in i en såndär period när man är jätteuttråkad. Ingenting är typ kul.. hah bleh. Vill att något roligt ska hända men ickee. Åkte förbi mina kusiner en sväng efter jobbet för Mickael hade fyllt 10 år. Men vi var inte där så länge & ända sen jag har kommit hem har jag suttit och dampat med Elin och Kajsa. Funderar på vad jag ska göra nu....ska nog göra en macka och kolla på one tree hill. Ovanligt va?. Jag har börjat kolla om alla säsonger i min uttåkhet and i love it.

you gave me nothing
now that's all I got

i hope you find it

Jobbig dag & jag har jätteont i huvudet. Bilden här nedanför fick mig på lite bättre humör och nu ska jag snart springa och jobba. Känner mig inte taggad alls, är hellre hemma och ser på one tree hill. Men vad ska man göra? jag behöver verkligen pengarna. Får tänka på IOOOOS! tagggg. bye


grattis till dig min kära

a


Fountains of Wayne- all kinds of time



He takes a step back
He's under attack
But he knows that no one can touch him now
He seems so at ease
A strange inner peace
Is all that he's feeling somehow

He's got all kinds of time
He's got all kinds of time
All kinds of time
He's got all kinds of time
All kinds of time


he looks to his left

Shuee, gårkvällen vart väll som den vart... lite kaosig :]. Annars är jag äckligt bakis idag och har ätit äckligt mycket pommes frites. Fick nyss lite självmordstankar hehe. Har kollat på one tree hill hela dagen, vilken suprise va. Älskar alltid musik som är med. Ska försöka läsa engelskaläxan idag också, eller jag måste läsa den. Orkar inte med en till skolvecka men what to do. Önskar att jag var sjuk som kajsa. Nu ska jag gå och göra nåttttt. byes 

tagga tagga tagga


it was all yellow

Joggningen är avklarad & jag har hjälpt Malin lite halvt att välja ut vad hon ska ha på sig ikväll, ska gå till henne rum och hjälpa henne med det sista strax. Måste komma på vad jag själv ska ha på mig ikväll också, suck. Det gick lite segt att springa idag för jag är så jävla förkyld. Kändes som jag skulle dö en vad gör man inte för lite motion. Usch jag drömde att jag sköt någon (måste fått de från filmen jag såg igår), det var jättehemskt så jag vaknade typ 7 MEEEN lyckades somna om (y). Nu ka jag bege mig till Malins rum men först ska jag hoppa in i duschen. Ciao! 

today never happend

Har precis kollat klart på filmen med mamma & pappa & den var riktigt bra faktiskt, de är typ en uppföljare av tredje vågen och alla dom där filmerna. Snart ska jag virra in mig i mitt täcke och sätta mig och kolla på one tree hill. Imorgon är det mycket som ska hinnas med. Ska hjälpa Malin med en sak, en joggingtur, fixa alkohol med Josefin, träffa Maxxen en snabbis och kolla på film eller nått och senare på kvällen ska jag dra till berg. Nääjs. 

I dare you to move- Switchfoot , alla som älskar one tree hill känner garanterat igen låten!
http://open.spotify.com/track/0JDaPS8XnWRWD4cFGiYpZG 

i dare you to move






talk you down

Taking shortcuts through the alleys
While your racing through my mind
Cops can chase but they won't catch me
Not before I get to speak my mind
If there's still time

Just a cigarette gone
No you couldn't be that far
I'm driving in my car where I hope you are
Maybe I can talk you down
Maybe I can talk you down

'Cause if you go, I go

we're half awake in a fake empire

Igår färgade mitt hår, alldeles själv faktiskt och det blev ganska bra. Bättre än innan iallafall :]. Najsig dag i skola förutom att Elin och Kaja hade daaamp. Vet inte hur många gånger dom (Elin) kallade mig fitta på vägen hem.. nåväl. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt med la familia. Vi skulle se på någon Johan Falk film tror jag. Efter det ska jag sätta på one tree hill och kolla på hela natten, gillar det. Nej, nu ska jag gå upp och umgås lite, bye.  

här e miiittt hår dudes.


don't go with your dreams untold




måste tillägga att hon skickade den här låten precis efter hennes fina citat:
http://open.spotify.com/track/5a1vI8fzGU71NdqKULMV0C


timglas


steer

Kom hem från jobbet för ett tag sen & det gick riktigt bra även idag. Vi lekte och kollade på monsters inc, har älskat den filmen ända sen den kom ut. Jag har faktiskt haft ett jäättebra dag idag, har känt mig sjukt glad. Vet inte varför & det känns som att alla andra är depp meen icke. Om ett tag kommer Josefin förbi och följer med mig till Gottsunda för att köpa hårfärg. Jag står inte ut längre, det värsta jag vet är ner färgen ser urtvättad ut. Nu ska jag kolla på tv, eller nått! ciao :] 

 

i can see you now

Idag stannade jag hemma från skolan... jag var lat. Fast lite sjuk också faktiskt. Har bara legat i soffan och kollat på tv hela dagen...så skönt. Imorgon är det fredag iallafall så det är najs, tror jag bara ska vara hemma då faktiskt. Känns som att det behövs. På lördag ska jag hem till Josefin iallafall. Elin sitter och klagar och vill byta skola så vi ska till syon imorgon. För första gången NÅGOONSIN känner ja att jag accepterat mitt öde... ingen fritid och bara plugg </3. Nej vi får se huree blir. Nu ska jag springa och hämta barnen på dagis. tudilu

younger now than we're before

Jag satt och kollade igenom mina mottagna filer & hittade massa gamla bilder. Hittade allt från när jag var på semester i Grekland i 4an typ till förra året. Kul att se att man FAKTISKT förändras med tiden. Hursomhelst så hittade jag en fin bild på Kajsa och jag hade lite tråkigt såå...why not liksom

Kajsa, en riktig skönhet!



the end where i begin

Sometimes we don't learn from our mistakes
Sometimes we've no choice but to walk away... away
Tried to break my heart
Well it's broke
Tried to hang me high
Well I'm choked
Wanted rain on me
Well I'm soaked
Soaked to the skin

It's the end where I begin

Now I'm alive
and my ghosts are gone
I've shed all the pain
I've been holding on
The cure for a heart
Is to move along, is to move along
So move along
What don't kill a heart
Only makes it strong



uprising

Kort dag i skolan & jag stannade tillochmed kvar längre för att kolla på ensamble konserten, haha jag säger bara att de var tur att jag, Fredrika och Kajsa slapp spela. Fyfan, jag kommer dö när vi ska spela upp. Annars har jag bara jobbat en kort stund idag & känt mig sjuk resten. Jag har även hämtat ut mina skor och kollat lite mer på Beverly Hills, jag kollade precis på ett avsnitt där de var julafton och insåg hur mycket jag längtade. Julafton måste vara det mysigaste som finns.

Är lite tveksam om jag ska pallra mig till skolan imorgon, känner mig verkligen sjuk men we'll see. Nu ska jag sätta på första säsongen av One tree hill innan jag tar en varm dusch! bye



it don't break even

Nu ska jag springa och hämta ut mina skor på OK, ber till gud att mitt kort funkar. Bara idag, sneeella. Ska möta Majan nu som var snäll och följde me so I better hurry! bye

vårt hotell



we cry

Idag äre tisdag så det betydde bara var föreläsningar i skolan, that sucks. Men jag och kajsa turades om att anteckna så det var lugnt. Vi har iallafall bestämt vart vi ska resa och det blir Ios den 19 juni! Vi är 10 stycken som ska åka så det blir skitnajs. Efter skolan drog jag och Kajsa hem till majan (vi var på väg till mig och cyklade förbi majans hus som var på vägen, plötsligt ser vi henne trycka sig mot en ruta så det blev hem till henne istället). Jag hoppas att det nyaste One tree hill avsnittet har laddats nej så jag kan kolla på det ikväll. Känner mig lite sjuk, ska gå och lägga mig tidigt. Måste verkligen färga mitt hår imorgon. Nej..bye  

Värda låtar att lyssna på
The national- Fake empire
Sean paul feat Keri Hilson- Hold my hand
The Script- Breakevan

 


before the worst

 


 

Try to take it back
Before it all went wrong

Before the worst, before we mend
Before our hearts decide
It's time to love again
Before too late, before too long
Lets try to take it back
Before it all went wrong


a perfect day

Chillig dag, lyckades skriva klart mitt manus. Sen gick jag och hämtade barnen på dagis osminkad. Fick höra många gånger av Emma "varför ser du så konstig ut?" , visst är det smickrande... Sen kom jag hem och alllt var kaos angående resan som vi ska göra i sommar. Bleh. har ingen lust att åka längre. Nu ska jag hoppa in i duschen och ba glömma att idag någonsin hänt :]. Ciao


talk you down

Jag vaknade inte fören elva idag. Jag som hade tänkt gå upp nio för att kolla på Michael Knight. Jag börjar ALLTID mina mornar med att kolla på det. För er som inte vet vad de är så handlar det om Michael Knight (som David Hasselhoff spelar) och han är nån slags agent med en cool bil som kan prata & göra allt möjligt. Jag veta att jag är en tönt men de är faktiskt bra hah. Hursomhelst, de blev Beverly Hills hela morgonen istället och nu sitter jag och skriver mitt manus. Jag är snart klar så de känns bra, good job there. Annars blire jobb idag & det är bra för jag kommer ju behöva massa money till vår resa.

Nej, nu ska jag skriva klart det sista och sen kolla vidare på Beverly Hills. Även idag blire The scrpit & ja, jag är väldigt avundsjuk på dig fredrika. Ciao!


tillbaks på ruta ett


breakeven

Ikväll har jag faktiskt städat. Förra veckan var det första gången på länge men jag tänkte att det var dags att sluta vara så lat och ba städa en gång i veckan. Mamma blir överlycklig iallafall och berömmer mig och jag känner mig som en duktig dotter. Fint. Resten av kvällen bestod av The Script som utan tvekan, är dagens musik. Nu ska jag lyssna sönder deras låtar Breakeven, Man who can't be moved, och We cry innan jag somnar. Sjuk är jag också, Ullis kommer troligtvis att döda mig. Btw så har jag inga pengar på min mobil så jag kan inte svara på era sms. Fylla på den tänker jag inte göra heller. Bleh. Godnatt! 

.

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
But I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

angel flying to close to the ground

Runt 3 kom alla som ska hänka på resan i sommar. Det var jag, Majan, Kajsa, Julia, Elin, Josefin, Jessica, Knutsson och sen kanske Louise, Sofia och Petra också ska med. Det blir nog skitbra. Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska än men det ser ut som att det blir Agia Napa, riktigt najs. Eftersom att det är farsdag så har jag bakat en kladdkaka till pappa. Ikväll vill jag säga att det blir plugg men de blir det nog inte. Ska vara hemma imorgon så då får de bli en pluggdag. 

                      det här ser väll inte allt för fel ut... 

 


life is a highway

så sliten. Gaah, ångrar att jag ens gick ut igår. Idag hade jag tänkt chilla och ba va bakis men snart kommer det folk hit och vi ska planera vår resa i sommar. Sen måste jag göra en uppgift med Elin och Kajsa som ska vara klar på måndag. Men jag tvivlar på att jag ens kommer gå till skolan den kommande veckan. Inte imorgon iallafall. Nu ska jag städa mitt rum & fortsätta ha dagen efter ångest. ciao

vissel

Jag är fortfarande full, festen var helt okej, inte så många från uppsala var där utan det var mest stockholmare hehe. Snyltade vodka av Josefin för jag hade inte råd med egen och hon var villig att dela med sig... kommer lätt få betala för de där sen hehe. På vägen hem fastande berg i ett dike.

vaddå dragen?



Nu drar vi ut på äventyyyyyyyr! woddkaaah och dans ffs


growing old is getting old

Har precis kommit ut från duschen & börjat laga mat till mig och min lillebror. Snäll syster, jag vet. Det blir däremot schnitzel och pommes frites, äckligt mycket snabbmat. Ska göra en fet sallad till mig själv så det blir lite nyttigare. Om ett par timmar kommer Majs,Kajsa och Josefin och våldgästar mig (y). Sen drar vi till en fest i Norby tror jag, är alldeles för trött för det egentligen men vad gör man inte för sina vänner. Nu ska jag kolla till maten, Ciao!

seems we had it all


i won't



Ska precis beställa skorna, love them. Nelly, 399 kr.


alive

Skräckfilmskvällen igår vart najs. Jag mötte Fredrika, Elin, Knurr, Anna och Beard i Gottsunda där vi hyrde film och köpte godis och glasstårta. Mums. Vi hyrde saw 3, the creep och nån mer. Ingen var överdrivet läskig men saw var så jävla äcklig. De sista drog runt 2 och inte långt efter gick jag och Elin och lade oss. Hela dagen har vi segat och bara legat i sängen, myycket sköönt måste jag säga. Elin drog för en liten stund sen & nu ska jag snart hoppa i duschen. Ikväll kommer Majan, Kajsa och berg hit och sen blir parteey. Wie. Tror jag. Ciao!
    




fredag

Hade egentligen sovmorgon till 1, men gick upp tidigt för att hinna gå till banken för att fixa ett nått kort. Min syster skulle följa med så slapp gå ensam men hon försov sig så jag fick åka ensam ändå. Det gick bra ändå, för det gick skitsnabbt. Nu sitter jag här i skolan och väntar på Ullis så vi kan göra vår engelskagrej men hon e lite små seg :]. Har hunnit göra min samuppgift medans jag har väntat iallafall, good work. I helgen blir det en plugghelg, ska skriva alla mina litterärgestaltnings uppgifter. Ikväll ska mina små guyzez (vad ska jag kalla er?</3) komma och vi ska se saw filmerna och köpa godis, scary. Gillart. Nej nu får ullis komma... ciao


i aint ever done nothing to deserve it


Idag fick jag besök av Kajsas hund tuva :] myys. (HAHAHA nej... jag har inget liv)


Matt Hires

I’m burned out and wasted
I’m tired of pacing
I’m busy erasing voices of the dead
Everything changes
And everyone’s faceless
I wanna replace this darkness in my head

Have I been a sinner?
A lover, a killer?
Cause the world I’ve discovered
It feels nothing like my heart
I wanna escape it
Or try to embrace it
I keep re-arranging everything I know

cross my sea


lets not walk away

justeeee, idag snöade det ju! Anki avbröt oss mitt i provet och sa att det snöade så alla kollade ut. Fint. Ullis som satt mittemot mig kunde inte sluta le alltså.. hon var lycklig iallafall!. Jag blev lite glad men hade gillat det ännu mer om jag inte behövt cykla hem... det var jävligt kallt alltså!


out of the dark

Jag hatar torsdagar, det är min längsta dag. Visserligen har jag bara 4 lektioner och slutar runt halv 3 men ändå. Hade engelska prov idag också men det var oförberett så man slapp plugga, gillart. Det gick bra, kändes som att man kunde de mesta. Sen jobbade jag och barnen var faktiskt snälla idag, ovanligt nog. Deras pappa hade bakat massa goda äppelmuffins också, det satt fint som mellanmål. Sen skulle vi ha vacinerat oss idag men när vi kom dit sa dom att om man inte redan hade nummerlapp fick man komma tillbaka en annan dag. Så så fåre bli, kommer säkert ha hunnit få svininsluensan innan dess menmen.  

Nu ska jag titta lite på The Hills och The city, det var ett tag sen. Imorgon måste jag förbi banken innan skolan och fixa ett nytt kort, pallaaaarej. Bleh. Aja jag har inte riktigt nått val men ändå. Det hjälper att klaga ;]. Hejdoo



      


hold my hand

Endast två lektioner idag så skoldagen var helt okej. Sista timmen såg vi till och med på film, men en dokumentär om Danmark och politik typ. Jag kollade knappt utan sysselsatt mig med annat men det fick jag ångra nu efteråt för vi ska tydligen skriva vad vi tycker/tänker om den. yey. Annars så jobbade jag idag också & det gick faktiskt bra. Resten av kvällen har jag spenderat med att kolla på One tree Hill och Greys Anathomy och nu ska jag gå jag sussa, Godnatt!

så jävla snyyggg, jag kommer garanterat följa Grey's Anathomy från och med nu!


took my heart to the limit, and this is where i'll stay




meet me halfway

Shuu, idag var vi ju på Nationalmuseet med klassen. Det var lite drygt och inte alls särskilt intressant. Men kul med en roadtrip haha. Jag hade en trevlig dag med Elin och Kajsa iallafall. Vi åt lunch på donken & hittade tillslut till museet, man skulle ta sig dit själv. Fast vi gick in i en turistbyrå först heh. Imorgon äre skola igen och jag vill seriöst byta skola! Ska gå till syon imorgon med Ullis och gänget. Fint. Och imorgon äre jobb också bleh. Nu ska jag försöka ladda ner det nyaste one tree hill avsnittet och äta upp det som är kvar av mitt godis. bye

Annars så kom Kajsas fågel ragge precis på besök :]


 

you know we connect

"There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment you must choose your direction. Will you fight to stay on the path while others tell you who you are? Or will you label yourself? Will you be honored by your choice? Or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or to simply give up."


for blue skies

Idag var det igdag i skolan men jag var tvungen att åka dit ändå för att göra samprovet, som gick skitdåligt. Hela gårdagen pluggade jag med Kajsa för hon hade svaren på instuderingsfrågorna. Hon hade markerat vissa som hon "visste" inte skulle komma på provet så vi struntade i dom... kom dom på provet? ahhrå!. Ett G blire nog om jag har tur iallafall haha. Resten av dagen jag har bara chillat, skönt att vara ledig en extra dag.

Imorgon blir det studiebesök med klassen i Stockholm på Nationalmuseet och vi kommer inte vara hemma förrän 18.20. JAG HATAR ROSENDAL. Vill ha heeeelg. Nu ska jag börja skriva en av dom tre skrivuppgifterna jag måste ha skrivit klart tills på fredag. VERKLIGEN hatar rosendal. Ciao

älska låten



Did I ask too much
More than a lot
You gave me nothing
Now it's all I got
We're one
But we're not the same
Well we
Hurt each other
Then we do it again

You ask me to enter
But then you make me crawl
And I can't be holding on
To what you got
When all you got is hurt

You got to do what you should
One life
With each other


RSS 2.0