om jag får bestämma

Saker jag SKA göra i sommar med mina babes
* Gotland
* Paddla kanot
* Bada näck
* Campa vid en strand med massa folk 
* Grillfest
* Hoppa från klipporna i leeeennnaaa
* Grönalund

vissa saker är lite random men kul hähä.


.

"Because it´s only when you´re tested that you truly discover who you are. And it´s only when you´re tested that you discover who you can be. The person that you want to be does exist, somewhere in the other side of hard work and faith, and belief and beyond the heartache and fear of what life has."

save tonight

EEEEN dag kvar på jobbet. Eller okej en halv tillochmed .. det är fint. Idag var det en dam som dog, väldigt sorligt.. hennes familj verkade helt förstörda, usch det var hemskt.  

Imorgon ska jag klippa mig, ska bli skönt att klippa bort allt det slitna. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag toppa så lite som möjligt, men ska försöka att klippa av en bit hähä. Växla pengar och handla till resan på fredag ska jag också!. lääääängtar, särskilt eftersom att nästan ingen är hemma.

Ikväll är det morden i midsummer, you can't miss it. Det hör helt klart till sommaren. Gu vad tråkig man är på kvällarna när man jobbar, man gör ingenting. Det suger, så skönt att jag inte behöver jobba mer i sommar efter imorgon. Då kan de roliga börja 8) Ciao!

Bild från midsommar, förlåt knurr :*


hm

Ja, då var äntligen jobbveckan slut och det är mycket skönt. Nu har nästan alla mina vänner åkt iväg så jag är ensam kvar i uppsala hehe. Men om en vecka gället det, TUUURKEEEY. Hursomhelst blir det inte mycket att göra i helgen men jag ska försöka sola lite iallafall. 2 och en halv dag kvar på jobbet, asskönt :) sen äre sommarlov!.

Imorse när jag vaknade hade jag fått tre sms där det stor att Michael Jackson dött. De känns lite overkligt faktiskt, men rip.

Nu ska jag åka och kolla på min broders match, wiho.

.

trött

.

Igår chillade vi bara hemma hos kajsa, det var skönt (y). Jag var mycket trött efter midsommarafton. Skönt att Majan och kajsa är hemma även om dom åker imorgon igen hehe, men två dagar är bättre än nada. Idag spelade jag, majan och kajsa lite boll med some guyzez, det var jobbigt,varmt och vi förlorade blä. Imorgon är det jobb igen, och jag känner mig icke pepp. Annars måste jag boka klipptid.  ciao.

<3


för en lång tid

Min midsommar vart så jävla rolig. Vi bestämde oss för att åka till Öregrund och hade ungeför två timmar på oss att laga mat och fixa oss innan bussen gick. Det blev lite stressigt men vi hann!. Det var skit mycket folk på bussen och polisen kom tillochmed och kollade igenom allas väskor efter sprit. Jag lyckades gömma mitt hos en snubbe som var 20 år (y). När vi väll kom fram till Öregrund efter ca 2 timmars bussresa sken solen faktiskt och man träffade på massa folk från Uppsala. Det var jättemånga där. Men som sagt jag hade verkligen skitkul ända tills i slutet när man fick höra att man förstörde kvällen ett antal gånger av sina vänner ;s hehe. Men annars var det duunder hih.

majan och kajsa is back now. Vi har käkat ben&jerrys haft lite catching up. Ikväll blir det chillerill eftersom gårdagen blev lite väl vild hehe.. pusssss


jag hittade en ubåt igår

 

.

"But once in a while people push on to something better. Something found just beyond the pain of going it alone and just beyond the bravery and courage it takes to let someone in. Or to give someone a second chance. Something beyond the quite persistence of a dream."


no cars go

Halloj!
igår kom knutsson och josefin hit och vi myste lite hähä. Det var mysigt. Idag är det midsommar och planerna för kvällen är ännu lite oklara. Kanske bli det Öregund för det är tydligen många som ska dit, eller så blir det hem till Olivia på hennes grillfest. We'll seee, hoppas det inte börjar regna iallafall.

Imorgon kommer majan och kajsa hem, jippi! hajdo

cold as you



You have a way of coming easily to me
And when you take, you take the very best of me
So I start a fight 'cause I need to feel something
and you do what you want 'cause I'm not what you wanted

Oh what a shame, what a rainy ending given to a perfect day
Just walk away, ain't no use defending words that you will never say
And now that I'm sitting here thinking it through
I've never been anywhere cold as you


You put up walls and paint them all a shade of gray
And I stood there loving you and wished them all away
And you come away with a great little story
Of a mess of a dreamer with the nerve to adore you

Oh what a shame, what a rainy ending given to a perfect day
Just walk away, ain't no use defending words that you will never say
And now that I'm sitting here thinking it through
I've never been anywhere cold as you

You never did give a damn thing honey but I cried, cried for you
And I know you wouldn't have told nobody if I died, died for you

Died for you...

Oh what a shame, what a rainy ending given to a perfect day
Oh every smile you fake is so condescending
Counting all the scars you made
And now that I'm sitting here thinking it through
I've never been anywhere cold as you

mmm

Jobbet rullar på. Kan inte påstå att det är roligt, men de kanske går att stå ut med ett tag till. Jag valde att jobba 8 timmar per dag så jag slipper jobba lika många dagar. Jag jobbar på lungavdelningen, där de flesta patienter har lungcancer eller KOL. De flesta är rökare vilket gör att jag aldrig mer tänker röka. Jag vill inte leva sådär när jag är gammal, de är det inte värt. Det är verkligen hemskt att se hur dåligt de mår. De flesta har inte lång tid kvar att leva heller. Uscchhh man mår verkligen psykiskt dåligt av de här jobbet emellanåt (;. Rik kommer jag bli iallafall.

Nu vill jag ha godis och chips.. i MASSOR. OK here i come!


.

"After all, computers crash, people die, relationships fall apart. The best we can do is breath and reboot"

comin' around

Jadu. Klockan 9.00 befann jag mig på Akademiska sjukhuset för introduktionsdagen. Vi fick mest lyssna när dom berättade om hygien och sånt men tillslut fick vi se avdelningarna vi ska jobba på. Jag ska jobba på lungavdelningen typ. De flesta där har lungcancer eller kol (?). Men jag vet inte om jag orkar jobba. Vill bara ha lov faktiskt. Jag jobbar ju åreeeet runt annars lixom :(. Meeen jag ska ge det EN chans (y).

Matchen ikväll blev inställd, för kommunen vill inte att planerna ska bli förstörda eftersom att de regnar så mycket. Lika bra var nog det, vi hade knappt fullt lag (med inhoppare inräknat)

Imorgon börjar jag jobba klockan 7 FYFAN. Frågan är om jag ska jobba 8 timmar varje dag så jag bara behöver jobba 11 dagar istället för 15 dagar och 6 timmar varje dag. Värt att fundera på under natten! PUSS. 

  

iiiiihhhhh

Turkiet blev det! Nu är det bokat och klart. Vi ska åka till Icmeler, och vi åker på min födelsedag. Och det passar perfa eftersom att nästan ingen är hemma då ändå. Ska bli najs att åka utomlands, Svergies väder är ju inte på topp nu (y).

Jag fyller år om mindre än tre veckor nu! undra vad jag ska önska mig hihi :). Nu ska jag duscha och sedan städa mitt rum. Hej då länge.

crashin

Haaaj!
Idag har jag firat min kära kusin Oskar som fyllde 14 år (tror jag hehe). Jag och Marre sjöng singstar med honom och Emma. Det var skitkul! jag vill ha singstar hemma hihi. Tryckte i mig massa kladdkaka gjorde jag också. 

Resten av dagen har vi kollat på massa resor. Det ser ut som att det blir Turkiet om vi lyckas hitta något bra hotell. Men man vet aldrig med min familj, dom kanske ändrar sig och vill åka till Cypern istället. Men jag tror det blir Turkiet, jag hoppas det iallafall. Det är mindre än treeeee veckor kvar iallafall! SÅ JÄVLA NAJS. Det regnar ju bara hemma.

Annars så kanske det blir kul att jobba. Jag försöker intala mig själv det. Jag har ju London resan med mamma att se fram emot (y). Nej, nu ska jag gå och kolla läget med resan! ciao.
 

dark blue

Igår var det avslutning! Lite sorligt att man typ inte kommer träffa dom från klassen fören i höst. Men en trevlig avslutning var det allt. Etter att vi sagt hejdå i skolan drog vi hem till David och satt på hans gård att keka. Sen börja det spöregna och jag, fredrika och kajsa cyklade hem. På kvällen drog vi till berg och sen till en fest i Gottsunda. Vi kom lite fööör sent och jag var för nykter när jag kom fram, men annars så (y).

Jag och Knutsson vaknade upp klockan två, och ikväll kom macki till mig. Vi kollade på film och åt glassss. Mycket fint. På måndag börjar jag jobba och jag vill inte. VILL INTE. blä. Nej, det gäller bara att bita ihop, jag får ju pengar för det. Men de suger fortfarande. Tror jag ska sooova nu. Blev deppig när jag började tänka på jobbet hehe. Ciao

avslutning med mina guyzez.










.

"You know it's been said that we just don't recognize the significant moments of our lives while they are happening. We grow complacent with ideas, or things or people and we take them for granted and it's usually not until that thing is about to be taken away from you that you've realized how wrong you've been that you realized how much you need it, how much you love it. "

ayo

Imorgon är det avslutning! Det ska bli så skönt men ändå lite sorligt, kommer sakna alla guyzez. På sommaren åker ju alla bort till olika ställen osv. blää. Får försöka träffas ändå helt enkelt.

Nu sitter jag här och väntar på att mitt nagellack ska torka (eller mitt och mitt, det är Malins heh). Idag gick jag också hem till Majan och rotade igenom hennes garderob och jag hittade faktiskt en outfit tills imorgon men när jag kom hem och kollade i Malins garderob hittade jag en ännu bättre!  Jag som verkligen hade ansträngt mig och letat för att hitta något att ha på mig tills imorgon och så finns det 5 meter ifrån mitt rum hähä, typiskt.

Nej, sovdaaags! godnatt

you found me

jaadååe.
Härligt att Sverige vann matchen igår, dom borde gjort lite fler mål med tanke på alla deras målchanser men men. Det var trevligt att kolla på matchen hos kajsa iallafall :).

Idag har jag lämnat tillbaka en bok på stadsbibloteket som jag lånade för lääänge sen, till historiauppsatsen. Skönt att bli av med den.. (eller?). Följde med Majan och Petra till Hms rea också. Sen har jag varit ledig hela dagen så jag följde med kajsa till tandläkaren. Dom skulle se om hennes snea tand hade växt (y) hahaha. Snart är det jobb och imorgon är det avslutning. I like it a lot. Måste pallra mig hem till majan och låna kleeder.
puss

Kajsa och Josefin igår



Kaaaaaajsa hade inga hål (y)


onsdag

IGÅR VANN VI VÅR FÖRSTA KORPENMATCH MED 1-0 :D. Fyyyfaaaan vad fiiint!. Happy happy happy happy. Härligt med vår första vinst, den var mycket efterlängtad! Jag kände på mig redan igår morse att det skulle bli en speciell dag och det blev det allt.

Idag fick jag också reda på att jag kommer få G i matte!. Kan det bli bäääättreeee? NEEEEJ TROR INTE DET. Jag var bara 6 poäng ifrån VG, så oväntat men så jävla braaaa!. Ikväll ska jag se på Sverige-Malta med tjejerna från laget. Det blir nog skitkul, hoppas dom vinner ikväll.. they need it hähä. Vi håller  tummarna.

Nu är det dags att berätta om en bok på svenskan, puss så länge,

last night

Kollade på gossip girl idag och jag måste bara säga att jag döööör för Chuck, han är besta nånsin!. Han och Blair är (y). Fint.. så jävla fint


time after time

Lite bilder från förre veckan ba'








mmm

hejhopp!
idag är det måndag och jag har hitills bara haft en lektion i skolan, samhällskunskap blää. Just nu sitter jag och väntar på att få prata med spanskaläraren angående betyg men de är typ 100 före mig och jag orkar icke vänta hehe. Meeen, det är bara fyra dagar kvar nu till sommarlov så det är värt, allt är värt. Undra om jag ska jobba idag.. hm jag får inte svar på mitt sms men de löser sig nog hoppas jag för annars är ju barnen kvar på dagis och ingen kommer och hämtar dom... hehe det får vi hoppas icke händer.

Det stod att det skulle regna på fredag också men det hoppas jag verkligen inte, jag hoppas att vädret hinner ändras så att det inte regnar på avslutningen, det däremot är ovärt. Aja :).

rescued

Nu är det snart dags för fotbollsträning. Jag kan inte bestämma mig för om jag är taggad eller otaggad, om jag vore lite piggare så hade jag nog varit taggad... tror jag...äsch det spelar ingen roll egentligen för jag ska gå hursomhelst. Djupa tankar va?. Bläää imorgon kommer vara en dålig dag, vi kommer få reda på hur de har gått på nationellaproven. Det kommer regna också. hmm. Nej, nu ska jag nog ta på mig fotbollskläder och försöka tagga mig själv :). :*

you gotta swim


You gotta swim
Swim for your life
Swim for the music
That saves you

When you're not so sure you'll survive
You gotta swim
And swim when it hurts
The whole world is watching
You haven't come this far
To fall off the earth

I found a tidal wave
Begging to tear down the dawn
Memories like bullets
They fired at me from a gun
Cracking me open yeah
I swim for brighter days
Despite the absence of sun
Choking on salt water
I'm not giving in
But I'm not giving in
Swim

save tonight

I fredags tog Malin studenten, så klockan 2 stod vi utanför slotten för att ta emot henne. Avundsjuk? jaa. Resten av dagen umgicks jag med släkten som kom för att gratta henne. Igår åkte jag till Bärlinge för att kolla på Marres fotbollsmatch, haha hans lag är så sjukt mycket bättre än vårat korpenlag. Vilket spel dom hade...  naaaaj nu är jag jag lite avundsjuk igen hehe.

Igår både kollade jag och spelade fotboll och rökte vattenpipa med lite folk. Men de var ganska kallt ute så vi var inte ute alltför länge. Jag vill att det ska bli vaaarmt, hoppad det blir det tills på fredag!. puss.


 

.

"When a relationship dies do we ever really give up the ghost or are we forever haunted by the spirits of relationships past?"

see the sun

Igår hade vi korpenmatch mot poliserna, vi hade knappt fullt lag så vi fick låna in Carro och Nicki. Vi förlorande ändå med 3-1 men utan dom hade vi förlorat med så mycket mer haha. Faaan vad dåligt det gick för mig, jag sög på planen men men, kanske nästa match. 

Idag hade vi inga lektioner så ovärt för mig att åka till skolan. Det blev att titta förbi skrapan-katte kampen, fika på waynes, handla studentpresent och gå på stan med kajsa istället, så nu äre gjort iallafall (y). Imorgon tar min kära syster studenten, det är sjukt hur gammal hon börjar bli och jag gillar det inte hähä.

Nej annars så går allt dåligt, men jag tänker inte klaga inte... jag tänker köra en philip och dricka lite whisky ikväll istället.  Nu måste jag städa mitt rum tills imorgon.. gillar jag detta? nej.  GE MIG SOOOOOOOL OCH VÄRME.

min fina syster


.

"There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment you must choose your direction. Will you fight to stay on the path while others tell you who you are? Or will you label yourself? Will you be honored by your choice? Or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or to simply give up"


untold

En ny bikini vart det igår. Det vart även glassätande, bad med julia och knutsson och åka båt med niclas och gänget. Gud vad jag älskar att åka båt, det är det absolut mysigaste som finns. Fint väder var det också, helt perfa!. Jag brända ena axeln men inte den andra, yey. idag har det regnat hela dagen och jag har fått cykla i spöregn både till och hem från skolan.. minda perfa.

Ikväll blir det mys med vattenpipa och film hos knutsson med the guyzez, det blir nog kul! Det känns verkligen som att skolan redan är slut även fast det är en vecka kvar, så skööönt. Nu ska jag fixa mig lite :* ciao people.

RSS 2.0