då drar vi

Nu ni är snart dags att dra! Ska med tåget som går 17.09 från centraleb och jag vill inte tänka på ryggproblemen jag kommer få efter min mycket tunga väska. Jag kan tala om för er att det var ett jävla mission att få ner fyra liter vin i väskan! Det kommer säkerligen bli ett ännu större mission att släppa på det. Jag hoppas att jag inte har glömt något bara hihi.


min bebis


wakey

HAHAHAHAH i min tråkighet smsade jag till 118 800 och frågade vad jag var bästa på (fråga mig inte varför) och svaret blev:

Rebecka är bäst på att vara snygg. Det är något som hon har tränat i spegeln i flera år och det är något som hon aldrig heller kommer att bli dålig på. Vissa föds snygga och andra tränar sig till det. Rebecka tränade sig helt enkelt till det. 

hahahha. aha vet inte om jag ska ta det som en förolämpning eller komplimang...  

i love the way you lie


recovery

Imorgon bär det av till roligare händelser...om man nu ens kan uttrycka sig så. Klockan 21.00 går båten till Gotland! Jag känner mig jävligt taggad men jag måste erkänna att jag är lite skeptisk till att campa...särkilt om det kommer regna. Men kul blir det!

Var ute och letade efter kamera idag men kom hem tomhänt, dem som faktiskt var billiga var rikitgt klumpiga så det kändes ganska ovärt. Satt alldeles nyss och kollade igenom gamla bilder från förra året...fan vad annorlunda allt var, både bra och dåligt. Jag borde börja packa men kommer troligtvis att skjuta upp det tills imorgon. Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon! godnatt


didn't you know?

Dagen bestod av nio timmars jordgubbsförsäljning, regn, bitchiga människor, varav en av dem som höll i det var en äkclig 80årig gubbe som stötte på mig ett antal gånger. Mmm mysigt. Vem försöker inte tvinga sig på att pussa en 60årig yngre tjej? SKANDAL heh. Nejmen skabbigt som fan var det. Men tur för mig så väntar faktiskt en likadan dag imorgon! Bläbläblä. Får tänka på min nya kamera jag kommer införskaffa för dessa pengar innan Gotland. Tur att jag har en sån fin mamma som kommer och hämtar mig i jälla iallafall.

tack för mig, nu väntar min sköna säng.


almost everything

Idag bokade jag en resa till Gotland med fem super sköna brudar och det kommer bli helt jävla grymt. Tisdag drar vi!!! Inte nog med det, utan jag har lyckats få ett jobb i helgen, tack till hugo som betalar för halva resan. Cash i handen, kan de bli bättre? Drygt bara att det är typ nio timmar av jordgubbsäljande...men vad gör man inte för att kunna leva livet?

bild från förra året


varning för starka bilder

Jag sitter och garvar ihjäl mig, eftersom att jag är ensam hemma så vågar jag inte vara där nere utan sover här uppe och gör allt möjligt uppe istället. Just nu sitter jag på mammas och pappas dator, vår föredetta gemensamma och kollar på egobilder på mig från när jag gick i 8:an...oh my hahaha.


fin bild från öland


hurry up and wait

Har faktiskt inga ord om gårkvällen... det var... inte som Ios va. Inte ens i närheten! Men full blev jag ändå och äger nu ett par skor mindre, badade i en vattensprutgrej på någon fotbollsplan i gammlis halvnaken, lite fler blåmärken och några hundralappar fattigare och kom hem runt fem. Kul är inte rätt ord att beskriva kvällen...nja.


if we ever meet again

Ölandsresan var trevlig, vi borde ute på landet med massa kor och flugor. Dagarna spenderades på böda strand och på kvällarna blev det allt från kubb till kortspel. Jag lyckades hålla igång med träningen varje dag, tur att man har en syster som är likadan som en själv när det gäller sådant. 

Dagarna sedan jag kom hem har jag myst med mina fina vänner Kajsa, Majan och Josefin. Vi har lagat middag och gjort allt möjligt mysigt. Ikväll bär det av till Kajsa förförfest och sedan ska vi dra ut på krogen! Jag har min champange och känner mig taggad. Nu ska jag sminka mig, puss. 

juste min kamera är trasig. Efter en och en halv månad. awesome


skisser för sommaren

Hur känner du nu?
Känner du någonting?
Hur känner du nu?
Jag väntade mig ingenting

M for music

Såklart slutar min ipod fungerar kvällen innan men sån tur är har jag ett tekniskt geni i familjen. Thank god säger jag bara, jag skulle aldrig klara en hel vecka utan music. Nu ska jag snart hoppa in i bilen, ciao.

heeejdåååå

Nu är väskan halvt färdig packad, bara lite småsaker kvar som jag packar imorgonbitti. Juste, enligt min familj så är jag kobent och fet! haha och dom ska jag spendera en vecka med... oh my. Vi åker härifrån klockan halv nio imorgon och jag har en känsla av att bilen kommer vara riktigt jävla fullpackad. Det känns lite som Sunnes sommar det här!  

Det kommer en annan familj som ska bo med oss också så det kan nog bli skojigt. Sedan får vi se när jag återvänder, om det blir på torsdag eller lördag...det beror nog på om mamma och pappa är tillräckligt trötta på mig för att betala en biljett hehe. Men det tvivlar jag på. Skönt ska det bli att komma iväg och om vädret är på topp kommer jag nog lyckas bli brun... eller ja i mitt fall mer röd. Återstår att se. FAAARVÄÄÄÄL :*


with or without you

Kom nyligen hem efter att ha käkat sushi med Kajsa och jag säger bara blä. Fy. Dom första tuggorna var helt okej, ganska goda faktiskt. Men efter fem bitar ville jag spy! Det ser riktigt vidrigt ut och lukten av fisk gjorde mig illamående. Det luktade typ fartygs fisk. Kajsa däremot var riktigt nöjd. Men sällskapet var trevligt iallafall och vi stannade och köpte en glass innan vi begav oss hem. Alldeles strax kommer Kajsa förbi mig igen och så ska vi dra ut på äventyr hihi!

 


waka waka


whats the point?

Om några timmar ska jag dra iväg och käka sushi med Kajsa, gillart. Kommer sakna tjejen när jag åker bort, who knew? Det ska bli så jävla skönt att komma bort! Hoppas att vädret är najs bara. Snart måste jag börja packa också så men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte börja packa fören halv tolv inatt.

här ska jag då spendera en vecka med familjen


satellite heart

Att träna var NAJS, som alltid. Imorgon blir det gym med Martin. Åh, att träna är nog det bästa som finns. Annars så är jag verkligen red haha. Inte bara i ansiktet längre utan det visar sig att jag har bränt mig lite här och där. Och ändå var jag bara ute högst två timmar. När ska jag lära mig att jag måste smörja in mig?  

Imorgon blir det också middag och mys med Kajsa innan jag åker. Men nu ska jag fortsätta med det jag gjorde och sedan gå och lägga mig och sova så att jag är pigg till träningen. Gondatt


if we ever meet again

Har solat två timmar idag men lyckades bränna ansiktet. Score. Alldeles strax ska jag åka iväg och träna med mamma, gillare. Kvällens planer är fortfarande oklara. puss


dancing on my own

Igår slutade det med att Kajsa och Elin kom hit en kortis och kollade på matchen. Vi käkade lite chips och tog det lugnt och sen sa vi hejdå till Elin som åker till Värmland imorgon.

Idag gick jag upp kl halv nio för att åka och gymma med min brorsa. Det är skönt att ha någon att gymma med som faktiskt inte bangar varannan gång haha. Efter det drog vi iallafall och badade i siggefora, vädret var halvbra men jag fick nog lite färg trots allt.

Jag har precis kollat klart på Spanien-Tyskland. Jag kan inte säga något, Spanien spelade bra men jag hade ändå hoppats på att Tyskland skulle vinna. Dom har några riiiiktigt bra spelare där. Snart ska jag gå och lägga mig, jag känner att jag behöver lite sömn. Jag har gått upp super tidigt dom tre senaste dagarna typ...


vi kommer nog bli goda vänner du & jag

Har precis kommit hem från stan, jag passade på att gå en sväng när jag ändå var där liksom. Jag fick med mig ett par fina grejer hem faktiskt, ett par skor och denna nedanför. Gilla. Ikväll ska jag självklart se Holland-Uruguay och jag håller på Holland. Bara för att jag sa så, kommer dom säkerligen att förlora. Kanske ska jag mysa lite med Kajsa och Elin också, återstår att se! Nu ska jag kila och äta. Hejsss


bad igår




here is gone

Nu ska jag dra iväg och kvällsbada med Kajsa, Petra, Calle, Johanna och Erik! Najsigt värre. Det blir visst inget landet imorgon utan det får bli en annan dag, man vill ju inte missa vm matcherna! Men jag har ju en tandläkartid imorgon klockan 8.00 att se fram emot iallafall!


old black road

Har precis kommit hem efter att ha varit och gymmat med min brorsa. Sist vi gymmade hade han gyminstruktion medan jag gymmade för mig själv och efteråt frågade jag hur mycket han tog i benpress. Det visade sig att vi hade tagit lika mycket men han trodde inte på mig så idag utmanade jag honom...Tänk nu på att killen tränar fotboll fyra-fem gånger i veckan + match och har gjort det i ett antal år. Trots allt detta vinner jag med 110 kg. Hur kan jag vinna? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...110 kg. Det var jämnt men... ah snacka om att ha starka ben.

Imorgon åker jag iväg ut på landet och kommer hem på torsdag. Ska bli skönt att komma bort ett litet tag. Jag ska försöka hinna gå till tandläkaren och ta en sväng på stan innan jag åker också. Nu ska jag hoppa i duschen!


time to do the things I like

Gårkvällen vart riktigt najs, vi satt ute på Kajsas terass och chillade, gick in och åt kakor och lyssnade på Kajsa när hon spelade gitarr. Vi pratade även ganska mycket om resor, vi kanske ska åka till Alanya i slutet av sommaren. Jag vill jättegärna åka men jag vet inte om min ekonomi klarar av det med tanke på att jag inte har ett sommarjobb, men jävligt kul vore det. Jag fick också världens finaste present av Petra haha!

Idag ska jag gymma och senare tror jag att det blir bad, men vi får se eftersom att vädret inte verkar vara på topp idag. Jag som trodde att det skulle bli soligt...blä. 





 
och här har vi Petras fina present hahah


 


nothin' on you

Nu har precis som sista gästerna gått och vi har ätit massa mat, tårta och kakor. Jag har fått massa fina presenter, bland annat en klocka, underkläder, lite sprit hihi, chocklad, massa pengar och lite smått och gott. Nu bär det snart av till Kajsa för lite matpartaj men jag känner att det krävs en tillfixning först. Det kommer säkerligen bli hur mysigt som helst.

Imorgon ska jag gymma med min yngre bror och sedan dra och bada. Sedan verkar det som att jag kanske ska åka bort på tisdag, komma hem på torsdag och kanske åka bort på lördag igen. Det är lite oklart än men det visar sig.




nu ska jag leka med min badboll


för en lång tid

Idag har jag lekt lite med min badboll och om ett par timmar kommer hela tjocka släkten hit för att fira mig, trevligt trevligt. Jag har varit duktig och städat mitt rum också. Ikväll blir det lite grill/mat/pizza partaj hos Kajsa! Vet inte riktigt vad man kan kalla det men kul blir det iallafall och alla Ios tjejer ska dit!  


I could really use a wish right now

Jag vaknade imorse av att fyra röster sjöng "ja må han leva" eller något liknande. Fick frukost på sängen och paket. Lite senare på eftermiddagen bar det av till länna för att sola&bada. Tro det eller ej, men jag fick faktiskt lite färg! Vi kom hem lagom till matchen och såg Tyskland spela skiten ut Argentina och åt en fin middag. Senare på kvällen fick jag besök av tre flickor. Lite jordgubbar, en simring, en partymugg och minipool senare sitter jag här. Ska alldeles strax hoppa i sängen för jag ska försöka träna imorgon. Fin födelsedag. Godnatt

 




blä sverige är inte min grej




så länge du är med mig

Igår blev det en heldag men Kajsa. Först drog vi till stockholm för att handla lite fina kläder, själv hittade jag bara några saker medan Kajsa gjorde av men alla sina pengar. Nästan iallafall. Efter ett antal timmar shopping tog vi tåget hem till Uppsala igen och gick på eclipse. Så jävla bra film. På bussen hem får Kajsa panik och berättar att hon glömde kolla stolek på hennes nyinköpta trosor...det var L, L och XS. Bra jobbat liksom.

Imorse gick jag upp tidigt för att gymma med min kära bror som har skaffat gymkort under sommaren. Jag hade glömde hur skönt det var att träna, det var två veckor sedan sist. Älskar deeeee, skönt att ha en träningskompis också som faktiskt tränar haha. Imorgon är det min födelsedag...där ser man.  


RSS 2.0