fin chockladkalender jag fick av mor min


jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

Jag kan ju säga att jag inte fick mycket sömn i natt, inte alls. Gud vad jobbigt det är att vara sjuk. Men idag mår jag iallafall lite bättre och jag har varit duktig och skrivit folkmord ett par timmar.

SNart ska jag gå och klä på mig lite lätt, jag har fortfarande pyjamas på mig. Och i eftermiddag ska jag vara hundvakt till världens sötaste knubbis. Idag fyller också min lillebror 16 år så det blir god middag heh. Inte för att jag kan äta något meeen. Jag kan aldrig göra det när jag är sjuk, tappar matlusten helt. Men äre oxfile så är det.


från i lördags, allt jag orkar lägga upppp




i loved you first

Åh, jag vaknade upp imorse och ville dö. Halsont + förskylning och sen lite feber på det också. Så det blev ingen skola för mig idag inte. Det ironiska är att jag önskade att jag skulle bli sjuk för några dagar sen och vad händer? mjooo blir sjuk och vill dö.

Har legat i soffan/sängen hela dagen och inte gjort något alls. Imorgon kommer iallafall världens finaste bebi och ska mysa med mig hela eftermiddagen. Nää, godnatt.


söndag

Har proppat i mig väldigt mycket fika idag så nu har jag lite ångest. Men jag har bokat ett spinningspass tills imorgon så det blir bra. Fredrika fick jag med mig också. Mysig dag, har umgåtts med kussarna hela eftermiddagen och nu sitter jag och kollar på en harry potter film. Så mysigt. Får världens godaste middag idag - räkcurry. Mums 


första advent



Härlig kväll igår. Det var hur mysigt som helst hemma hos fina anna. Vi åt god mat och drack vin. Vid elva drog vi oss in till staden och gick ut på Saluhallen. Riktigt bra kväll. Riktigt bra tjejer.

Idag är jag äckligt bakis. Åt upp pappas kebabpizza när jag kom hem inatt - en dödssynd. Men det satt fint. Alldeles strax kommer hela släkten hit för att firra marre, najs med massa bakiskäk. Awesome. Åh sen är det ju första advent idag, hur mysigt som helst. Ciao!


tagga lördag

Snart drar jag iväg till kvinsta och till anniii. Kommer bli trevligt. Idag tog jag en tur på stan med marre, jag köte present till anna och han handlade tårtor tills imorgon (han fyller år och släkten kommer). Det var mysigt, vi tog en fika på landings också.

Annnars dååå... mmm vet vet. Berg ska blu nykterist...iallafall tills på tisdag.


jag försvann ett tag på vägen men jag har saknat dina sinnen


love the way you lie

Jag har pecis kommit ut ur duschen efter att ha varit på friskis med Kajsa. Det var sköönt. Andy och Robel joinade också hahah, det var ännu roligare att kolla på dom. Ikväll vet jag inte vad som händer ännu. Jag tror att jag ska umgås lite med Marianne och Petra, det blir då najs.

Imorgon måste jag ned på stan men jag vet inte med vem än och köpa present till Anniii. Vad ska man ha på sig imorgon då, det är frågan. Ciao


and you take that to new extreams

Vad ska jag göra idag då? Jag tror att jag ska på ett pass med Kajsa och Majan. Andy kanske också skulle hänka, det blir kult. Det blir inget jobb imorgon för det sket sig. Men något positivt är att jag iallafall får sovmorgon. Imorgon ska vi fira anna i knivsta, som äntligen fyllt 18. Det kommer bli awesome! 

Borde skriva lite religion idag också så vi får väl seee. Fy


i don't think I'll ever leave my bed

Efter ett antal misslyckade försök, lyckades vi äntligen få tag på Harry Potter biljetter. Så igår var jag på bio med Josefin, Kajsa, Fredrika och Dennis. Fan vad svårt det ska vara att köpa biobiljetter då. Filmen var iallafall hur bra som helst och jag är lite kär i Ron.

pluppen

anything else but the truth

Skönt att få vara hemma hela dagen idag eftersom att vi bara skulle få skriva på våra uppsatser. Oskönare att faktiskt skriva på dom, så jävla svårtttt. Har iallafall gjort litegrann och snart ska jag börja skriva på mitt tal. Jag vet inte vad jag ska prata om heller.

Imorgon blir det spinning med Malin. Jag känner att det är mitt mission här på jordet att få folk att börja spinna haha, det är så jävla kul. Ullis, Fredrika och Kajsa är next. Sen finns det två små pojkar jag ska tvinga med också. Nej nu ska jag väl börja skriva på mitt jävla tal. fyfan!


why is everything with you so complicated? sometimes I love you, sometimes I can't stand you.

Jag har precis kommit hem efter att ha spinnat med Marianne, det var naajs. Åh jag älskar att spinna. Ska lätt gå på ett till spinningpass i veckan. Annars så har dagen varit bra, lite skola och ett studiebesök till jehovas vittnen. Imorgon är vi lediga och då blir det till att plugga folkmord hela dagen! Kanske tränar en sväng också, i wanna. Finns inget bättre. Ska börja vara nyttig nu också.


the broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight

Mmm Harry Potter filmen kollade vi inte på då man tydligen skulle ha hämtat ut biljetterna en dag efter att man reservera, duktigt gjort Rebecka. Vi ska iallafall se den på fredag och kollade på due date istället. En ganska kul film. Fredrika ville se några bilder från kvällen så here they are:

 




söndags bio

Idag har jag inte hunnit göra särskilt mycket, kajsa förstörde mina träningsplaner genom att vara för seg så jag övningskörde med mamma istället. Men imorgon blir det spinning! Ikväll blir det bio med massa roliga människor. Hoppaas att filmen är bra. Borde egentligen plugga men det orkar jag inte. Inte alls. 

 


flytt med alla ursäkter, flytt ur alla fällor

Trevlig lördagskväll...sitter mest och taggar mig själv på andra lördagskvällar. Snackar med min kära vän simon som säger att han sa ge mig crack så att jag kan bygga muskler. Nääe, men ska styra ett träningspass med honom på friskis Imorgon blir det bio, vi ska se Harry Potter. Näääjs. Godnattt


take everything I know you'll break

Trött tjej. Gick upp runt halv sju imorse för att åka och jobba men pappa var snäll och gick upp och skjutsade mig. Helt okej dag måste jag säga och fick en fett bra lön. Mycket mycket mycket bättre jobb än provioce. Fast jag slog in hundra paket så var jag lycklig för att det var så mycket bättre än provioce. Värt. Jag fick vara arbetsledare också så det var najs, vi fick tårta av en snäll mormor också. Fick en fin massagedelfin också (sådana vi har slagit in hela dagen)

Samma grej nästa lördag men vi har nog bara en tredje del kvar så det är najs. Men jag är som sagt helt jävla död nu. Imorgon ska jag sova ut för engångskull. Ikväll blir det chill. ciao


om du älskar mig kommer jag att lämna dig och om du lämnar mig kommer jag att älska dig





history please let me go. Let me be, leave me alone.

Fin Harry potter dag i skolan idag. Det var faktiskt mysigt. Jag hade fyra lektioner idag och slutade så sent som fyra och direkt efter pallrade jag mig iväg till friskis och svettis och gick på ett pass. Men det var en vikare så det sög ganska mycket. Körde lite ben på gymmet innan jag drog också, kunde otroligt nog ta 120 kg i benpress idag. Coolt. Även fast jag hatar att jag har så muskliga ben så mycket att jag bara vill dö så är det väl bara att embrace it.

Ikväll blir det en hemmakväll men det ska bli skönt för jag är stört trött. Kanske sätter på en harry potter film haha, eller så hänger jag bara med la familia.


you'll always be my hero even though you've lost your mind

Åh, jag förstår inte varför jag är vaken så sent nu för tiden...jag brukar alltid sova vid tio men icke. Det kanske förklarar varför jag försover mig varje morgon också hmm. Åh vad jag är taggad på livet och Australien just ju! asnajs. Måste också tillägga att jag avgudar love the way you lie part two, den är awesome. Nej nu ska jag sova, gondatt på er.


I want you to make me feel like I'm the only who knows your heart

Idag har vi varit på saccomässan i Stockholm hela dagen, en ganska så trevlig dag. Hade dock världens huvudvärk när jag kom hem... men nej. Nu har jag bestämt vad jag ska göra efter gymnasiet. På hösten ska jag läsa en strökurs på universitetet och jobba jobba jobba. Och sen efter jul så flyttar jag och Fredrika till Australien och pluggar engelska! Vi ska dela en lägenhet i Brisbane. Ååhåhåhå det kommer bli så jävla gryyyymt. Vi kommer ha så kuuuuuul. Ja. Så om ett år gör vi oss redo för att dra. Spikat. Tre månader i Australien. I framtiden kanske det blir Lund eller au pair eller volontär vem vet.

Imorgon är det äntligen fredag, den dagen kommer bestå av skola och TRÄNING. På lördag blir det jobb, men det känns bra att jobba för jag kommer definitivt behöva pengarna hihi.

snygga bilder av fred. mmm. 

 


your love is a symphony

Idag har jag haft nationella prov i svenska som gick bra och sedan lekt cupido hela dagen med Majan och Kajsa, det har varit fett kul. Spana in pimpmyfriends.blogg.se. På kvällen kom Josefin hit också, så umgicks vi alla fyra. Förutom smällarna hon gav mig så var det ganska trevligt. Jag tror att hon hade pms, hon började gråta också. Och sen skrattade hon några sekunder senare.  

Imorgon blir det saccomässan hela dagen och kanske jobb. Beror på om barnen är friska! Nej nu ska jag hoppa i säng så att jag inte försover mig imorgon med. puss


tisdag

Gårkvällen hos Kajsa var kul, vi var låg mest i hennes säng och lyssnade på mysmusik. Förutom att jag vaknade av att jag hade hennes fot i ansiktet så var det najs. Dagen har jag ägnat åt folkmord eller iallafall ett par timmar. Vid fem drog jag iväg till friskis och svettis, all by my self. Värst vad svårt de ska vara att få med någon! Jag var duktig, jag tog en powerwalk dit och hem på ca en timme, en timme spinning, och sen lite styrkemedel. Tänk om jag kunde vara så duktig varje dag...men icke. 

Imorgon är det nationellt prov hela dagen och efter det ska jag vara barnvakt hela eftermiddagen och kvällen. På tordag blir det också jobb. Och på lördag. Som sagt, jag kommer inte ha något liv framöver...Näe nu väntar duschen!



 


jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks. För dig ska jag göra det tusen gånger om

Nu drar jag mig hem till kayy och spenderar natten där. Vi behöver catcha up lite sedan denna tös kommit hem från Maroco. Jag längar förresten till Sacomässan vi ska på, förhoppningsvis kan jag hitta något inspirerande att göra i framtiden.  


jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar

Måndag igen, men det känns helt okej. Däremot hatar jag att det snöade ännu mer idag. Som jag ska till Fredrika, om ett år jag ska inte vara kvar i Sverige vid den här tiden. Nej jag ska vara på något varmt ställe. Idag ska jag börja skriva på religonen och sedan bege mig till Kajsa.

Imorgon har vi hela dagen på oss att skriva på folkmordsuppsatsen så jag och Fred ska fik-plugga på stan. Det blir najs. På kvällen ska jag spinna med Ulrika. Jag kan fortfarande inte fatta att tjejen ska flytta till kenya, jag vill också! Nääe nu ska jag plugga lite. Bye


I've been keeping my mind wide open. Your love is a melody



- weheartit. Fint.


i hear you breathing in, another day begins

Imorse när jag vaknade mådde jag bättre, så idag har jag övningskört en massa, pluggat och ätit middag hos kusinerna. Känns skönt att ha kommit igång med folkmordet även om det är så sjukt mycket arbete som måste göras. Måste också tilläga att det finns världens roligste spel till wii när man ska dansa. Haha det ska jag fan önska mig i julklapp. 

Nej nu blir det ensam mamma söker, städa rummet och plugga religon. Dom närmsta veckorna kommer jag förövrigt inte att ha något liv, det enda jag kommer göra är att plugga och träna. Och jobba. Så ni vet. Ciaaao 


topshop

ska jag kanske ta och önska mig i julklapp.


your love is a song

Jag är trött. Väldigt väldigt trött. Ikväll följde jag inte med resten ut som skulle till saluhallen, jag kände mig inte på topp så jag bestämde mig för att stanna hemma istället. Dessutom kommer min syster hem från Monaca ikväll också. Imorgon blir det väl lite plugga, kanske träning om jag mår bättre och sen middag hos mina kusiner. Sen är det back to school. Fy.


För tillfället sitter jag och roar mig med att prata med fred på facebook. Tänk så kul man kan ha en lördagskväll vaaa. Ska alldels strax hoppa i sängen och bara sooova ut. Natti


 


vad jag bryr mig om nu, är att få komma nära dig.

Åhh igår jobbade jag till klockan 02.00. Jag är inte uppe så sent det går inte. Trodde att jag skulle somna men jag klarade det faktiskt, amazing. Har varit på friskis och svettis med Majan och gymmat, sköönt. Nu är jag helt död och känner mig typ sjuk men det var värt det! Ikväll blir det utgång om jag mår bättre annars är jag väl hemma och sover.

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan kolla på 16 and pregnant på mtv. Kul grej.


fredag

Naturkunskapsprovet gick åt helvetet haha men psykologiprovet gick helt okej. Seg dag i skolan och jag slutar inte fören klockan fyra tror jag och sen är det hem en snabbis innan jag ska passa Emma och Carl. Ska bli ganska kul att jobba en fredagskväll, trooo det eller ej. Ciao! 


if this is what we've got, then what we've got is gold.

Åh mina kläder från hm har kommit! Jag har väntat på dom hur länge som helst och nu är dom äntligen här, najs. Glömde idkort när jag skulle hämta ut det så pappa fick komma med mitt pass haha. Jag tappade ju mitt leg när jag var ute men idag fick jag ett brev från polisen där det stod att det hade blivit inlämnat, fint. Ibland finns det faktiskt snälla människor.  

Idag hade jag bara en lektion så jag stannade hemma och pluggade. Fick en hel del gjort men inte alls så mycket som behövdes. Provet imorgon kommer gå lite sisådär tror jag, känner att jag inte kan något. Det får väl bli som de bliiir. Inledningen till folkmordsuppsatsen är iallafall skriven. Jag kanske har lite självdiciplin trots allt....nej nu ska jag sluta skriva om allt plugg. Usch. Ska kolla på robinson med mami strax. puss



school sucks, I know


jag vill verkligen verkligen tillbaka till värmen



torsdag

Nääe inte kunde jag sova i natt heller! What is up med det? Fast jag började klockan ett idag var jag tvungen att ställa klockan på 08.00 för att hinna plugga. ALLTSÅ VA? Dåligt går det också, jag kommer aldrig klara geografiprovet haha och jag har inte ens börjat med min folkmordsuppsats. Helg ska jag fan ägna mig åt folkmordsuppsatsen.

Nu ska jag ta en paus från pluggandet, göra mig en macka och sedan sätta mig framför tv:n och kolla på days of our lives. Kan vara det bästa sämsta programmet.


I think about more than i forget


until we bleed

Idag var det iallafall inte snöstorm så det var betydligt bättre. Däremot en decimeter snö på marken bidrar inte till något annat än kalla fötter. Jag är så stressad över allt jävla plugg att jag inte har sovit en enda natt sen skolan började utan att vakna minst fem gånger. Jag hinner fan inte leva, bläää.

Imorgon är det tordag och då börjar jag inte fören klockan ett, och sen på kvällen ska jag på bio med Josefin. Vi ska se en äcklig skräckfilm som jag inte ens vill se...hmm. På fredag blir det skola och sedan direkt hem och käka innan jag ska vara barnvakt hela kvällen. Inte får man en enda lugn stund här i livet!


cold

Alltså förfan. Jag har insett jag inte kommer klara mig med en skinnjacka denna vinter så jag borde antagligen investera i en vinterjacka för engångskull. Åhå det kommer svida i plånboken eftersom att den typ är tom. Får väl be mor lägga ut pengar mot all min vilja i världen. Eller så får jag överleva ändå, klarade mig ganska bra förra vintern. Varför måste det vara så dyyyyyyrt?

Smart att glömma geografiboken i skolan när man har prov och måste plugga. mmM väldigt. Nu ska jag sova och imorgon hoppas jag att jag vaknar upp i ett varmare land :).


we watch the sunset from our car, we all took it in

Fan ta snön, jag hatar snö. Det är bara kallt och blött och äckligt. Nej usch. Min dag vart en aning sämre på grund av all snö. Det enda som är bra med snö är att man inser att det faktiskt inte är långt kvar till jul, alltså lite julkänslor. Annars så har spenderat hela kvällen med att prata med mamma om sommaren. Åh jag vill ha sommar nu. Fan vad jag ska flytta till varmare ställen när jag har tagit studenten, den saken är klar.


tisdag

Åhh jag har absolut ingen lust att gå ut i kylan idag för att åka till skolan och göra ett enda prov. Nää...men måste man så måste man. Jag hann med en hel del plugg igår iallafall så det känns skönt men ikväll ska jag börja plugga till nästa och övningköra.

Nu ska jag göra mig i ordning och läsa igenom psykologin en sista gång och sen ta bussen till skolan, jag vägrar cykla när det är så här kallt. ciao


kidz








i figured it out now, breaking is what our hearts are for.

Åhå jobbig dag i skolan säger jag bara. FYYYY vad mycket plugg jag har, jag drunkar. Men vad ska man göra, jag får skylla mig själv för att jag valde Rosendalsgymnasiet. Har precis intervjuat min intervjuperson till reportaget och ska snart fortsätta plugga psykologi. Men jag orkar inte. Inte alls.

Imorgon blir det ännu mer pluggg, jag ska försöka träna och övningsköra också, men det kommer nog skita sig ganska mycket.

 


did it ever get you far? I've never seen you fall so hard, do you know where you are?



Neee. Jag är trött, alldeles för trött för att plugga egentligen. Psykologin, reportaget och läsa igenom det otroligt tråkiga nationellahäftet kommer jag hinna göra i tid. Men naturkunskapen och filisofin... nääe. Men jag skickade ett roligt mail till filosofiläraren och frågade om jag fick göra provet senare. Han kommer antingen tycka att mailet var roligt eller att jag är störd...Hinner kanske övningsköra lite oxå.

Nej nu ska jag fortsätta plugga. Men egentligen vill jag bara lägga mig i sängen och sova eller kolla på dom nyaste one tree hill avsnitten...livet är hårt.


mhhhm jobbigt

åhåhåhå massa plugg att göra och så lite tid ;)

I've been burned before and I know how that makes you careful

Skön dag, jag har nästan inte gjort någonting. Övningskörde lite med pappa, tog en promenad med majan och köpte godis och spenderade kvällen med henne och Josefin här. Galna tjejer säger jag bara, kul vare. Nu ska jag hoppa i säng och imorgon måste jag fan plugga. BLÄ.


fula tjejer...jag ska inte påstå något annat


lördag!

Godmorgon! Nu sitter jag framför tv:n med Martins bärbara dator (jag vill också ha en!) och kollar på biggest loser. Jag pressade nyss färsk apelsinjuice, de var fett gott. Idag är det lördag så vad händer idag? Jag ska övningsköra en sväng iallafall men sen så är det blankt. Jag har faktiskt inget planerat och det är skönt. Åh vad jag längtar tills mina kläder från h&m kommer! Sen kanske det faktiskt är så att jag fått ett litet extrajobb, jag hoppas på det! Jag vill förrsten döpa mitt barn till charlie. Chaaaarlie. Ja.


what makes you so sure that our sins are not the start



Ligger och myser med denna tjej, hon antastar mig verkligen. Hon ligger verkligen och håller om mig och pussar på mig. Blir nääästan nervös. Är helt död efter spinningen och har ångest för att jag inte pluggat alls. fyy


no news are bad news

I know your careful
'Cause I've been burned before
And I know how it makes you careful
And I know your symptoms
Are complicated from holding against the impulse

But if you're alone
Are you lonely?
Well you just don't have to be lonely
Anymore



And I know your symptoms are complicated from holding against the impulse

Satt precis och pratade med Kajsa i telefon, trevlig brud det där! Imorgon drar hon till Maroco och då kommer de blir tomt.  Ikväll kommer Josefin hit, och jag slår vad om att vi bara kommer ligga i min säng och mysa. Har förrsten blivit sjukt sugen på att tatuera mig, ska nog önska mig det i julklapp...like.

Dagen har jag spenderat på friskis och svettis och framför soffan. Gick på spinning med Malin, stört jobbigt var det men fan vad jag älskar att svettas (äckligt men sant!). En promenad till Gottsunda med min lillebror har jag också hunnit med, var tvungne att köpa chips till mami för jag åt upp hennes när jag var full hehe. Sen så säger jag bara dashboard confessional, världens bästa.


jag & fredrika i onsdags, thanks for not letting me kill myself yeee friend. TJA.


mhmmmmmmm

Alltsååå vafan, ord kan inte beskriva hur jävla bakis jag är. Vill dö eller ba spy. godnaatt

where did I go wrong?

Haha jag fick skönaste smset av Majan för en stund som jag känner att jag måste dela med mig av. "Åh haa. Nåväl vi alla gör skumma saker. Jag tappade mina nyinköpta cigg i toaletten men försökte ändå röka dom. Berg tappade en öl på datorn på flustret (hennes försvar var: dom får fan skylla sig själva vem har en dator vid bardisken..) Sen köper hon ett nytt glas som hon tappar i marken så det gör sönder, går iväg. Hittar inte ut från Flustret utan går ut på nödutgången, jagad av en vakt. Kajsa sprang fram till scenen för att ta på Petter och grät" 

festande brudar. Bildens snodd från elle


as if a good thing ever could make up for all the pain

TJA. Någon körde för hårt igår och denna någon är jag. Jag hade fett jävla kul, förfesten hos Knutsson var asnajs och resten av kvällen också. Fett full var jag och av någon anledning bestämde jag mig iallafall för att promenera hem själv i kylan. Ramlade ett antal gånger vaa och mina ben består bara av blåmärken och sår numera. Slutade med att jag satt på en busshållsplats och spydde meeeen det bästa av allt är att efteråt tappade jag balansen och ramlade i det. Typ rullade runt. När jag kom hem öppnade jag mammas chips och låg i sängen och smulade. När jag vaknade hade jag chips i hela fejan. Tog upp kontaken med madz också. För några sekunder imorse precis när jag vaknade trodde jag att jag bara drömt alltihop och blev sjukt lättat meeen några sekunder senare ingår jag att alllt verkligen hade hänt :) tjaaaaa vad vore livet utan ångest då.

är fan less på livet alltså


shots shots shots



Halkbanan gick fint och fan så kul det var! Jobbigt att det tog en hel dag bara med resa och allt menmen nu är det gjort! Ett steg närmre. Är sjukt taggad inför kvällen. Ska byta om och packa ned spriten och sedan bege mig till Knurret. Ciao.


cause you never were and you never will be mine

Kommer att vara på riskutbildningen hela dagen och kommer sääääkert vara fett nervös eller uttråkad så skicka ett fint sms till mig så blir jag glad. pusss


it's so late and I don't even have the time to come back around once more

Alltså shit mina boobs är verkligen on fire! Så jävla brända så jag dör av smärta. Spinningen var sjukt jobbig men ändå så jävla härlig. Hur går det ihop? Imorgon blir det halkbana hela dagen = opepp. Annars så vill jag sova för jag är trött...suprise va? Är taggaaaad tills imorgon.


up in my lonley room when I'm dreaming of you

Nää jag sov inte så gott i natt alltså. Jag drömde en mardröm om att min lillebror dog så jag kände mig inte särskilt utvilad när jag vaknade upp. Usch jag hatar att drömma om att folk dör. Om en timme kommer Kajsa förbi och då ska vi gå ut på en powerwalk, jag har börjat skriva på mitt reportage men ska fortsätta senare och sen blir det ju som sagt spinning.

Imorgon är det halkbana som gäller, känner mig ganska så nervös men det går nog bra. På kvällen blir det utgång och förhoppningsvis förfest innan det. Hoppas det blir kuuult. Nej, nu ska jag lägga mig i sängen min och ba stirra upp i taket eller något. Och dricka lite te. 

 


you'll never hear me talking about one day getting out, why put a new adress on the same loneliness?



Ack, ibland kan livet vara så deppigt. Idag är en sådan dag. Att jag har världens huvudvärk, bränt mina boobs från solariumet tidigare idag, att spotify hackar och att jag har alldeles för mycket måsten just nu hjälper ju inte direkt. Gick på en depppromenad med min ipod på högsta volym, hjälpte en aning. Just nu ligger jag säkert och sover gott i min säng, jag ville bara prova timern. Godnatt på er 


BALI sista delen dååå



jag ute på havet och snorklar! (världens strömmar var det, trodde jag skulle dö)


mmmhm någon gillar glass


jag & marre sista kvällen



i was almost honest

Åhå vilken dag det har varit idag då. Ställde klockan på nio (hatar att ställa klockan på lov) och cyklade sedan ner för min körlektion. Det gick helt okej förutom när jag fick solen i ögonen... den kändes som en strålkastare. Efter det mötte jag upp Fredrika på stan, vi satt och chillade på cupido och solade för att fördriva tiden tills jobbet började. Idag jobbade jag bara en timme sen började jag må alldeles för illa och cyklade hem.

Imorgon mååste jag plugga, gå på en powerwalk med Kajsa och sedan på spinning på kvällen. Kommer bli så skönt så. Ska alldeles stax gå och lägga mig för jag har världens lust att sova. Finns det något bättre?




where did we go wrong? the list goes on and on

Åh vilken jobbig dag jag har haft. Kan ju säga att jag inte hade lite ångest innan jobbet och det gick riktigt dåligt där också. Det bästa är att imorgon ska jag jobba igen....FY. Efter jobbet drog jag iallafall hem till Knutsson och myste. Vi satt ute på hennes balkong, lyssnade på bra musik och snackade skit. Dagens höjdpunkt. 

Nu ska jag gå och sova för imorgon har jag en kärlektion på förmiddagen och efter det blir det som sagt jobb. Good night 

cool tjej i sina bästa år

 


RSS 2.0