maybe i'll find a way to make it back someday

Åh blä. Jag är så jävla skoltrött så att jag tror att jag dör. DÖR. Jag tror att mina föräldrar är oroliga för att jag seriöst ska hoppa av... men icke. Nej, men jag skulle vilja plugga utomlands ett år. I typ London eller något... de vore najs. Så skönt att slippa alla man vill slippa. Ska övertala mina föräldrar att betala muhaha. För de skulle dom nånsin göra? Pappa skulle typ det hah. Nej men nu har jag iallafall bokat tid hos syn för att see vad jag ska ta mig till med skolan!.

Borde plugga men kommer inte göra det. Orkar inte. Rensade min garderob och hittade massa kläder som jag hade glömt att jag hade, älskar när sånt händer. Har även fått min lön today, så det känns bra. Ciao

bläääh


there's nothing here worth saving


take us to the start

Snabba cash var great. Eller ja, filmen var helt okej men inte överdriver bra men jag hade skitkul med Malin. Det var skitkul på vår roadtripp med Robin också. Vi stannade till på Coop och busade och köpte godis, fick ett antal motorstopp och garvade ihjäl oss.

Helgen har bestått av en jävligt lång bussresa till Sala, ofrivilligt! Är glad att jag åkte med Majan och kajsa iallafall. Vi skulle till en fest, missade första bussen, fick vänta en timme på nästa, och missade att gå av på hållplatsen. En lång historia... Igår kom det massa flickor hit för en myskväll med massa godis och wii. Majan, Kajsa och Josefin sov kvar sen, en mycket trevlig night.

Sitter just nu och färgar håret hihi och ska klippa mig på tisdag. Gillllaare. Ciao!


it will be a day like this one

Min dag har hitlills bestått av skola, kajsa, jobb, gråtandes barn, mat och nu alldeles strax Snabba Cash med Malle! Det var längesen jag umgicks med henne så det blir perfa. Men innan det, ska vi på roadtripp till Arlanda för vi hade tänkt köra på en sista minuten och dra till värmen ett tag. Nej vi ska hämta hennes boyfriend och skjutsa hem honom. Det ska bli intressant... har knappt träffat honom ännu ;]. Ciao babes


where i can hide away

Åh min dag har varit great... just great. Är glad att vara tillbaka i skolan.. eller? Fick iallafall VG på mitt prov men efter det gick allt åt helvete. Okej jag halkade. Hade precis gått av bussen med Majan och var på väg hem, skulle gå över en snöhög, halkar till och lander på mage. Wonderful. Sen var jag tvungen att jobba och dra hem barnen i en pulka i all jävla snö, det var såå jobbigt.

Imorgon blir det en jobbig dag i skolan och sen jobb meeennnn efter det ska jag se snabba cash med Malin, om hon inte är för trött, lets hope not. Jag vill verkligen se den. Åh jag hatar snön. Jag är väldigt stolt, jag stannade faktiskt kvar i skolan för att plugga idag... det var längesen sist! Nej nu ska jag lägga mig på sängen och lyssna på musik, kan vara en av det bästa sakerna jag vet. bye

one


.

Varför går jag i skolan?.

Do the wicked never lose

Åh jag blir så arg. Märke IDAG när jag läste igenom mina jävla mail på rexnet att jag missat sista anmälningsdagen till lördagsskolan. Hora.


i missed direction

Har precis skrivit klart min engelska novell. Är stolt över att jag faktiskt gjorde den i överhuvudtaget muhaha. Ni vill inte veta vad den handlar om, så spårad. Min syster satt och tvingade mig att komma på saker hon och hennes pojkvän kunde göra på alla hjärtansdag när jag åt frukost ... jag menar strö salt i såren? hah nej men jag kom faktiskt inte på något och är glad att jag själv inte måste komma på nått såntdär. Berättade jag att hennes pojkvän hade skickat 25 rosor till henne när hon var i Miami? så fint. Det bästa av allt var att mamma blev avundsjuk och klagade på pappa för att han aldrig ger henne blommor och på hennes födelsedag fick hon också rosor. Men bara 20, jag skrattade ihjäl mig när jag såg det. Ibland är pappa så dålig.. Fast jag och andra sidan fick ju inga rosor alls så jag kanske borde hålla tyst? :] yes.

På torsdag ska jag gå och se snabba cash med Malin på bio, det blir nog mysigt. Har velat se den enda sen jag fick reda på att Frank är med. Nu ska jag hoppa i duschen innan jag fortsättar att plugga... ångets. Usch.


the blues





You push until you're shoving
You bend until you break
Do you stand on the broken fields where your fathers lay
It'll be a day like this one when the world caves in
When the world caves in
When the world caves in


everybody want to go

Dagen har gått ganska snabbt, har mest legat och slappat. Med utantag av ett läkarbesök och födelsedagsfirande för Malin och mamma. Farmor och farfar och mormor och morfar kom hit och vi åt tårta. Ingen vågade vara i närheten av mig eftersom att jag hostade like crazy men det var trevligt ändå... Åh, är så avundsjuk på mormor och morfar, dom åker utomlands om en vecka till Gran Canaria. Skulle inte banga på lite sol nu, börjar bli blek som ett spöke.

Ska troligtvis stanna hemma från skolan imorgon också men på onsdag är jag back on track. puss godnatt

seaside



Jag har haft långt hår jääätttelänge, ska jag klippa det lite kortare tro? heeelp me.


gammla tider, YES

  
fina bilder tagna med min gamla webbkamera, notera dom snygga frisyrerna


hemma hos Mathilda i 7an kanske, gillar våra (speciellt min) bitchlook

Kajsa, hade feting koll på modet

i 7an, en av många raster då vi bakade kladdkaka

Sofia och jag på en avslutning

jag och majan i skolan! satt och posa med mobilen varje rast... så balla.

Majan skickade några fina bilder hon hade på sin dator och jag tror jag måste spy ;]. Hahah snygga var vi alla...


slow life


Satellite heart

Åh nu har jag äntligen bokat tid hos min frisör. Ska bli så skönt, det var hur längesen som helst jag klippte mig och mitt hår är äckligt slitet. Frågan är bara om jag ska färga mitt hår innan eller efter jag klipper mig. Antagligen innan så jag får bort allt det slitna men då finns en risk att det ramlar av heh. 

Åh imorgon ska jag till läkaren, måste gå upp till Gottsunda i kylan och tillbaka ensam... känner mig inte särskilt tääägg. Min mamma och pappa har kommit in i mitt rum 1903734826428 gånger idag för jag ska få lite nya möbler och skit och frågat mig vad jag tycker om alllllt. Jag blir så trött... när jag säger att jag verkligen inte bryr mig om lampan ska sättas lite högre upp i det jävla taket eller inte tror dom mig liksom inte. What i s uppp?. Nej, det enda som stör mig är att jag inte kan se tv:n från min säng. Men mamma sa att vi hade en till tv i förrådet som jag kunde ta in haha (y). Jag gillar det.  

shut your eyes

Shuu, känns som att jag har återvänt från dom döda/ jag är fortfarande död hah. När jag kom hem i tisdags kände jag att jag var sjuk och har varit det sen dess. Min hals tar seröst död på mig. Har spenderat mina dagar med att läsa om twilight böckerna, väldigt trevligt. Jag förstår inte hur det är möjligt att vara sjuk så länge, vill bara lägga mig och sova nu. Det ska jag. För övrigt kan ju fredrika och kajsa dra åt helvete som inte gillar min muisk! Ciao :]

no sound but the wind



If I say shut your eyes
If I say look away
Bury your face in my shoulder
Think of a birthday
The things you put in your head
They will stay here forever
Our blood is cold
And we're alone, love
But I'm alone with you


if you've done all wrong


see the sun

Hmm, finns det något värre än äckliga månadag? Hade världens ångest imorse när jag gick till skolan, inte den vanliga "nu äre det skola igen lala" utan vi skulle ha dansuppvisning. Usch och fy och blä. Men jag tvingade mig själv till skolan för att bara få det gjort, tror ni att vi har vanlig idrottslektion eller? Nej vi har teori. I Skolan. Kajsa och Elin som hade varit där en halv timme redan, satt nöjda uppe vid dansstudion utan att veta att dom var ensamma... ibland undrar jag hur mycket iq brudarna har...:]

Sen åkte jag till tandläkaren, yes i rememberd. Och efter det gick jag hem och kollade på twilight, tvingade mig själv att gå till jobbet och kom hem och kollade på new moon med malin som inte hade sett den än. Ska alldeles strax sova, åh jag måste börja träna. Hatar att jag är förkyld och knappt kan andas heh. Aja, tänker strunta i det och börja imorgon om inte mamma stoppar mig. Byee 

Ooh laa

Har faktiskt FÖRSÖKT skriva på min uppsats men det gick inte. När man inte vet vad utopi/dystopi betyder gör det saken ganska mycket svårare. Får försöka ta reda på det i veckan (yes, kommer ta reda på det på onsdag, kvällen innan man ska lämna in den). Imorgon ska jag till tandläkaren... det får jag inte glömma. Ska alldeles starx sova, har inte energi att vara uppe längre tack vare mamma.

Note to self: prata med elin imorgonbitti om ett visst någonting hon inte kommer gilla.

när det blåser på månen

"You give me the kind of feeling people write novels about. I mean that in the worst way possible. I mean the kind of novels that make you cry when you’re writing them and when you’re reading them."

sway



Still I need your sway,
'Cause you always pay for it.
And I and I need your soul,
'Cause you're always soulful.
And I and I need your heart,
'Cause you're always in the right places.

bilden gör mig glad


move on

Shoo, gårkvällen vart ganska najs faktiskt. Vi drog till Bälinge där de var någon födelsedagsfest tror jag, har ingen anning om vem som fyllde år men... det var ganska kul.  Vi dansade för det nesta och efter att alla mina fina vänner gjort sina bästa försök att skämma ut mig började vi dra oss hemmåt. När vi stod och väntade på bussen hoppade knutsson helst plötsligt på mig och brottade ner mig mitt på vägen...när vi kollade upp stod alla bara och stirrade på oss... hah inte pinsamt alls.

Efter lite nattmat på max tog jag och knutsson bussen hem och jag somnade i min säng halv fyra kanske. Vaknade imorse av att min mamma kom in och väckte mig från ingenstans klockan 12... så snällt. Idag kommer min syter hem! Det gör mig glad iallafall även om jag har extremt mycket ångest för skolan imorgon. Idag ska jag försöka plugga lite. Om jag lyssnar på the kooks under tiden kanske jag klarar det. Byees

tierd minds

Missed me haven't ya?  Nej nu har jag äntligen läst ut den sista boken, gjorde det alldels nyss faktiskt och känner mig lycklg! Jag har både skrattat och gråtit när jag läst den, sjukt att jag har blivit så galet insatt i den faktiskt. Jag undrar hur mycket klagomål jag fått den senaste veckan då jag faktiskt har läst ut all fyra... suck

Idag blev det thaibuffé med guyzez, julias förslag såklart och de smakade mycket gott. Blev äckligt, äckligt mätt efteråt bara. Men det var mysigt och jag tror att vi satt där fyra timmar sammalagt och roade oss. Har inte lyckats sova så bra dom senaste nätterna eftersom att det 1. har varit skola, 2. har varit förkyld och torr i halsen och 3. vaknat mitt i natten och känt mig pigg fast jag sovit mindre än 5 timmar. Så nu ska jag krypa ner i min varma säng och sova tills jag vaknar imorgon. Gondatt!

no other start

Nu mina vänner ska jag försvinna in i den sista twilightboken innan jag somnar. Min 753 sidor långa bok på engelska. Är jag inte smart som försöker lära mig något samtidigt om jag nu ändå ska spendera så mycket tid med att läsa den? Haha som att jag hade ett val, fick låna den av Majan. Men det är great. Hon övertalade mig att fortsätta läsa, jag hade tänkt ta en paus... jag var rädd för att bli sårad ... över att deras kärlek inte skulle hålla. yes.. Men jag kollade på sista sidan och det är lugnt. Ni kan andas ut! Nu hoppas jag bara att jag inte börjar gråta MITT I boken </3. Suck... skulle nog inte klara av det. Vad har hänt med mig? haha förlåt.



 

it's a possibility


yes

Fick en HM katalog igår och funderar på att beställa hem lite fina saker, har hittat två par skor och en väska. Eftersom att jag inte har någon väska är det en utmärkt ide. Yes. Jag vill köpa en genomskinlig tröja, tycker att dom är ganska balla. Det borde ju vara en förbättring från nätlinnet? Ha. nej. Majan kom precis och lämnade sista twiligtboken, undra hur lång tid det kommer ta för mig att lösa ut ca 700 sidor... eftersom att jag måste gå i skolan och jobba lär det ju ta ett tag.

IIHHHH idag fyller ullanpullan 18! grattis till honom!

i love you

Måste erkänna att jag är på lite bättre humör idag men fortfarande lonley by choice... HA. Har fortsatt läsa på bok nummer tre sen jag vaknade och ringde alldeles nyss Majan för att fråga om hon hade fyran. Hon sov visst men hon hade den och jag gjorde ett glädetjut när jag la på luren hah. Ehh asså citatet nedanför kommer verkligen från le loveimage </3.  

Vaknade av att jag inte kunde svälja mitt spott, fresh i know. Men lyckades somna om precis innan mitt alarm ringde. Jobbar på att ställa tillbaka dygnet och det går sådär. Skola imorgon, skittråkigt. Men å andra sidan så går man bara i skolan en gång i livet...

Åh jag måste bara tillägga en sak om twilight böckerna, om jag någonsin skulle träffa på Jacob så skulle jag ge honom en fet jävla örfil och knäa honom mellan benen :]. Började blöda näsblod för ett tag sen. beror det på böckerna tro? ciao

re-offender

"I used to wait for you. Days would go by before I got a text or a hello, but I was so elated to finally hear from you that I ignored all the signs.

You're sorry? Well that's wonderful, but I don't want apologies. I want a change in behavior, a change in character, and I'm not going to ask that of you because I know you too well. This is who you are, this is how you are, and I'm not supposed to try and change that. I'm accepting you as You, and moving on.

I'm falling out of love."

she's gonna rise


all that i had is all i'm gonna get.

Känns som att jag dött eller försvunnit dom senaste dagarna. Eller ramlat ner i ett mörkt hål Inte för att jag velat det, eller det kanske jag har men mest för att jag behövde en paus från allt och alla. Har istället spenderat dom tre senaste dygnen med att läsa twlight böckerna och är nu på min tredje. Jag har alltså läst ut varje bok på ungefär ett dygn...ganska sjukt. Men det är det enda jag har gjort, från det att jag har gått upp tills jag går och lägger mig. Okej visst, jag pausar faktiskt för att äta och kissa men det är nog allt.

Visst, man skulle kunna tro att jag är besatt men det är bara för att försvinna från verkligheten ett tag. Fly till ett bättre ställe liksom, eller ja stänga ute allt annat iallafall. Jag börjar få problem med att skilja på böckerna och verkligheten hah. Töntigt som det låter är det skönt att försvinna in i böckerna och leva deras liv istället. Helt ärligt så är jag väldigt avundsjuk. 

Usch jag vet inte vad som har hänt med mig, känns ba som att allt blev svart helt plötsligt. Samma natt som jag fick feber var det som att allt blev mörkt. Eller det kanske var då det slog mig.. fast vad? heh. Nej, jag är inte självmordbelägen eller mentalt störd. Inte än iallafall. Man skulle kunna tro att efter min "isolering" skulle jag vilja träffa lite folk, men icke. Jag har aldrig längtat mer efter att bara vara ensam och ba va ensam föralltid. Just nu hatar jag människor.  

berg berg berg fitta

Ligger i Josefins sköna dubbelsäng där jag så gott ska sova inatt. Vi har precis kollat på Män som hatar kvinnor, jag tyckte inte den var så bra som Josefin men den gick väll att kolla på utan att somna. Nu ska vi se Flickan som lekte med elden, tyvärr hehe. Josefin har damp på sin brorsa som äter av hennes pepperkakshus för att hon vill ha det själv. Generöst nog så skänker hon skorsstenen. Hon hade gjort istappar på det och allting!!!!!!!!.

Tre av fyra twilight böcker är nu mina! wihoo. Knutt har även skänkt muffinsar och lekt med mig idag, finen. Heejdå

possibility



So tell me when my sigh is over
You’re the reason why I’m close
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn’t show
 


you won't be lonley


that i left unspoken

Gårkvällen vart riktigt najs. Först hade jag bara tänkt vara hemma och kolla om twilight filmerna men sen visade det sig att Sofia skulle ha chillfest hos sig så då drog jag dit istället. Var inte taggad alls till en början för jag var så jävla trött, men det är alltid såna kvällar som är roligast, när man inte förväntar sig något. Och det var verkligen skitkul, förutom att jag gjorde illa min höft(!!!) när vi följde med kajsa till bussen för att jag ramlade typ sex gånger. Slutade med att jag Elin och Knutsson tog ett bad och gjorde pasta innan vi gick och la oss.

Vaknade upp tio och åkte hem ungefär en halvtimme efter, så fort jag kom hem la jag mig i soffan bakis och kollade på twilight filmerna. Ja, jag dog verkligen. Lika mycket varje gång, jag avgudar verkligen honom och filmerna. Lite eeeefteeer, jag vet men vad gör väll det. Imorgon ska jag på stan med Josefin så då får jag passa på att köra böckerna också.

En full Karin 21.51 hahaha.


before to late

Hittade lite kläder igår när jag var på stan med Elin och Kajsa, eller okej två tröjor och en mascara. Men det räckte bra det, jag måste ändå spara pengar till Ios. Efter stan åkte jag direkt till mormor och morfar och käkade middag. Jag hade sparat mig hela dagen så det var skitgott.

På kvällen gick jag på New Moon med Josefin,Kajsa och Elin. Den var så jävla bra, åh jag dog. Jag hatar att jag alltid blir kissnödig mitt i filmen när jag går på bio, så jävla irriterande haha. Jag måste ju lätt köpa böckerna nu också. Det får bli imorgon. Om några timmar får jag skjuts till Friskis och Svettis av mamma för att träna och sen får vi se vad som händer. Ciao




tell me what you want to hear

Det blev twilight vi hyrde tillsisu eftersom att varken jag eller Josefin har sett den. Om jag ska vara ärlig så förstod jag inte varför alla blev så jävla hysteriska när den kom ut eller att alla tyckte han ar så snygg. Men nu när jag har sett filmen förstår jag verkligen, jag doooog. Imorgon ska vi se New Moon på bio också så det blir skitbra, can't wait.

Imorgon ska jag även gå på stan med Kajsa och försöka köpa lite najs kläder och även äta middag hos mormor och morfar. Vi måste alltid gå på middag hos farmor och farmar och mormor och morfar så här efter jul, men jag klagar inte för det är ganska mysigt och maten är goood.

Nu ska jag sova! Godnatt


need something that i can confess

Åh jag är så uttråkad. Visst det är jävligt skönt med lov men de känns inte som att man gör någonting. Så därför tvingade jag Josefin,Kajsa och Majan att hyra film med mig ikväll. Det blir förhoppningsvis najs, ÅH jag vill se den nyaste Harry Potter filmen men Josefin vägrar. Får se hur det blir med den saken.

Gammal bild, men fortfarande lika fuula :]


so easy but so far away


just loose it all

Åh jag är jättetrött och ändå har jag sovit hur länge som helst känns det som. Just nu sitter min syster på flyget till Miami och jag lämnade en fin liten lapp utanför hennes dörr innan hon åkte!. Jag hann inte riktigt säga hejdå. Jag är så jävla avundsjuk, fast man har ju Ios att de se fram emot om ca 5 månader HA.

Idag ska jag FÖRSÖKA städa mitt rum, eller ja bara damsuga det faktiskt annars kommer mamma bli arg. Annars vet jag inte vad jag ska göra och jag vill göra något kul. Får se vad som händer! 

varsågoda :]

Jag och Josefin har legat i min säng och kommit på vad alla kommer bli i framtiden, here you go;

Kajsa Jan Weslien: Kommer ta ett bra jävla dag innan hon flyttar hemifrån. Tillslut kommer hon hitta en jägare/professor (lite nördig kille) som hon blir kär och tror är "den rätta". Hon kommer klä sig som en hippie, och få en liten ful unge som äter myror när hon är 40 år. Hon kommer utbilda sig till marinbilog och rädda världens arter. Leva ekologiskt.

Marianne Nilsson: kommer inte kunna skiljas från sin familj och kommer vara arbetslös ett tag. Kommer försöka resa ganska mycket och kommer tillslut jobba som dagisfröken. Kommer gifta sig med någon som gör Anders olyckig. Majan kommer få 4+ barn. Svensson liv med katter. Allmänt olycklig för saker som ähänder med hennes familj.

Elin Michaelsdotter: Kommer plugga på universitetet direkt efter gymnasiet till något satsigt och tråkigt. Hon kommer ha kostym och gifta sig med en lång smal smart man. Även han kan vara en professor eller en chef. Hon kommer leva ett överklassigt liv och vara ganska rik. Barn? tveksamt. Skild? troligtvis flera gånger.

Josephine Knutsson: Kommer flytta ensam till en lägenhet i början. Hon kommer skaffa sig en kille som kommer när han vill, få cirka tre barn. Men måste uppfostra dom ensam ett tag men bryr sig inte. Kommer ha ett mysko jobb (som lejontämjare där hon kan ta ut sin ilska) men tjäna okej med pengar, FEMENIST!!!. Kommer dras in i lite smygkriminalitiet.

Julia Beard: kommer ha ett eget växthus där hon ordlar hash och andra droger. Skaffa dreads och lyssna på reagge, gifta sig med en man som alltid är hög. Bo i en sunkig lägenhet i förorten. Hon kommer få en unge på köpet men tillslut tar hon tar i sitt liv och blir normal.


look at the stars, look how they shine for you


that's just won't be fair

Kom hem från farmor och farfar för någon timme sen och där fick vi världeens godaste mat. Oxfile, hasselbackspotatis, klyftpotatis, sallad, bröd, cheesecake, glass, hallon, godis och kakor. Tror att jag har ätit för flera dagar frammåt men gott var det iallafall. Dom är så gulliga, farmor berättade att hon går på en datakurs för att lära sig att kunna använda datorer och farfar var jättestolt över att han lyckas ställa in tiden själv på sin nya mobil haha :]. 

Sen jag kom hem har jag färgat Malins hår och provat min nya volymtång från Björn Axén. Den var verkligen skitbra, värmdes upp på 1-2 minuter och sen behövde man bara klämma åt håret i rötterna 1-2 sekunder och efter man såg verkligen skillnad på volymen. Mycket najs.

Ikväll ska jag nog bara vara hemma all by self, verkar inte som att det händer något kul. Kanske kollar på Beverly Hills eller nått, who knows. hejdoo

so naive

Idag gick jag upp tidigt för att träna med mamma på friskis och svettis. Josefin drog inte förren typ halv tre igår så det var inte lätt att komma upp precis. Men det var skönt att komma iväg och träna lite. Snart ska jag åka till farmor och farfar för att äta lunch/middag med resten av släkten från papis sida. Farmor lagar alltid jättegod mat och jättemycket så det ser vi fram emot.

Ikväll ska jag umgås med min syster som åker imorgon. Även idag ska jag sola meeen bara ett kort tag och sen ska jag hjälpa henne packa. Kommer kännas lite tomt i två veckor men det ändå positiva är att jag kan sno hennes kläder utan att hon märker det och blir sur hah.

Gårkvällen var intressant... knutsson och josefin dampade på varandra som vanligt och slogs typ seriöst (?) och var bara allmänt pain :] Slutade men att knurr fick ett rivsår på en hand och berg masssa hårdaslag på ryggen. Yeessss, dom är tre år!

Nej, nu ska jag göra mig iordning, ciao! 

NYÅR 09


















lördag

Har varit en fin myskväll. Kollat på Harry Potter haha och lite Batman. Coool jag är :] Knutsson och berg har kommit hit så nu ska jag umgås lite med dom. Ciaao

2009

När man läser allas bloggar såhär efter/innan nyår har alla skrivit hur deras 2009 har varit., vad som har hänt och var dom har lärt sig osv. Så jag bööörjade tänka hur mitt 2009 har varit. Det roliga är att jag minns ingenting typ heh. 

Men det här året har jag iallafall spenderat alldeles för mycket tid på folk som inte förtjänat det. Och mina fina vänner har fått höra om samma sak over and over och lyssnat utan att klaga det minsta. Kajsas "men ÅH jävla idiot!", Elins "Men den fittan kan dra åt helvetet", Majans "I see" och Josefins suckar har varit ett fint stöd. För att inte tala om knurres ofta optimistiska åsikter om det negativa någon gör, "Han är en bra person innest inne".    

Det känns som att det är det här året som vi = jag & mari har lämnat allt högstadie folk behind us. Verkligen ALLT. Man fick massa nya vänner och ba gled isär. Både synd och skönt, fast mest skönt faktiskt. Det är nog ingen jag har kontakt med från Valsätratiden förutom Majan och ibland Vide och gänget. Visst den tiden och det folket var roligt då men är ändå inget jämnfört med alla nya man har hängt med & allt man har upplevt 2009. Det känns iallafall som att jag har kommit någon vart med mitt liv det här året. Kommit över, kommit under (haaa) och allt möjligt.

Skolan har iförsig gått åt helvetet. Man har ju fått ett antal ig-varningar hemskickade men vad gör det med mamma och pappas "Skolan är inte allt, pappa gick ut med flera ig" och "Men vad spelar det förroll så länge du försöker". Fina ord som jag har tagit alldeles för bokstavligt. För mig är mitt bästa att ägna ca en halvtimme åt det jag måste göra eller tänka på att göra det. När dom är snälla blir jag lat. Kanske man borde ändra på, jag kan ju försöka mitt bästa HA (......)

Myyyycket alkohol har det blivit, nästan för mycket. Men bara nästan. Undra hur många liter vodka Elin har halsat i sig det här året, eller hur många liter vin resten av oss druckit hehe. Men ett jävligt roligt år har det varit. Med ett härligt partycrew (från vår sida haaaa) och massa hemmafester har de varit riktigt najs. Kajsa och Elin har slutat plugga och ägnar sig numera helt åt alkohol och poojkar. Besatta av pojkar är dom, eller ja,utvalda förstås!!!. Knutsson skolkar när hon känner för det och snor sprit av sin mamma till varannan fest, Majan försöker passa in i sin klass och pluggar därför men drabbas nu oftare av magkatarr på grund av hennes feströkande och drickande !!!!, Josefin gör ingenting utan glider bara med, lever livet på en räkmacka(?) och Berran, vår egna lilla langare. Ja OM inte vi alla har förändrats till det bättre, vad har då gjort det?

YES.


is that allright ? give my gun away when it's loaded.


do you feel

Mår illa. Vill dö. Ah, man mår verkligen som man förtjänar.

RSS 2.0