why are we so in denial when we know we're not happy here?








you don't got a hold on me anymore

Gårkvällen vart najs, en dålig skräckfilm och ben&jerrys hemma hos Deborah. Kom hem runt halv tre och vad helt död. Har nog inte ställt tiden från Bali helt än. Idag vart det till att ställa klockan för att idag är det jobb. Hemskt...man jag får se det så att jag bara har tre pass kvar och efter det är jag fri. Efter jobbet ska jag cykla förbi Knutsson också och hänga lite med henne.

otaggad tjej denna söndagsmorgon... jag säger bara All american Rejects


with a big smile on my face and I never feel out of place

Gud vad skönt det var att sova i min egen säng i natt! Jag sov hur gott som helst. Idag ska jag försöka ta igen och plugga lite och vid fyra ska jag träna med Majan och Kajsa. Senare ikväll ska jag hem till deborah för lite film, blir skit kul att träffa alla igen.

Andra veckan på Bali så övertalade jag mamma och pappa att bada med delfiner. Dom var lite skeptiska först för att det var så himla dyrt men tillslut gav dom med sig. Jag måste säga att det var nog det bästa jag gjort! Av någon anledning har jag alltid älskar delfiner, antagligen för att dom ser så fina ut. Delfinen vi badade med hette Jasmine och hon var hur fin som helst. Helt orädd och jättesnäll. Det som facinerade mig mest var hur hon kändes när man klappade henne, det kändes plastigt men samtidigt mjukt och lent. Svårt att förklara! Får ni någonsin en chans att bada med delfiner så GÖR DET!

jag får en puss


martin leker med jasmine


jag fick en kram



jag & martin, sista bilden hehe


but we both know I'm gonna look at it again

söt apa som tog alla våra bananer så fort vi hade köpt dom. Kom bakifrån och snodde dom.... Han påminner lite om apan i lejonkungen. Annars säger jag bara jetlag.


Bali DEL 1

Efter 26 timmars resande så har jag äntligen kommit hem, tänka sig! Resan dit och hem var outhärdlig, det kändes verkligen som att man reste i flera veckor och inte bara ett dygn. Fast det gick ganska snabbt...fast det gick långsamt. Efter att ha mellanlandat i bland annat Singapore så har jag bestämt mig för att det får bli min nästa resa. Till Singapore, jag vill åka dit! Det såg hur fint som helst ut från flygplanet.

På Bali var det najs, stört varmt!!! När det inte regnade dåra (vilket det gjorde typ varje dag). Tror att det var trettio grader när det regnade och det var liksom svalt. Har träffat på alla möjliga djur och det bästa av allt var att bada med delfiner! Men mer om det senare. Det får typ bli ett helt inlägg själv. Meeeen när jag gick ute på gatan på väg till en resturang så kommer det en fladdermus och flyger förbi en meter framför mig. Scaryyy! Och matat galna apor har jag också gjort.  

Annars spenderade jag mina dagar på stranden liggandes på en solstol! Och lite brun har jag blviit. Och jag har fått lite nya polare! Men jag måste medge att jag saknade alla här hemma sjukt mycket!

marre och jag en anning oberedda



mamma och jag ute och äter!



badaaaar



inga kommentarer....




hejdå sverige

Taggad tjej på att resa. Ska snart bege mig till Arlanda och checka in! Imorgonkväll kommer jag att vara framme då, minst 16 timmar på flygplan + mellanlandning. Drygt men lätt värt det. HA DET BRA I SVERIGE! När jag kommer hem ska jag vara bruuuuun! puss


heeejdååå


i don't mind at all

Ikväll har jag varit och tränat. Det var en vikarie som hette Jan och som shakade väldigt mycket på sin rumpa, så där stod jag och fnissade för mig själv. När jag kom hem satte jag mig framför tv:n och blev kvar där ett tag. Nu är klockan halv elva och jag är fortfarande vaken men varken Julia eller Fredrika är inne på facebook så att dom kan se det! All for nothing. Nu ska jag iallafall hoppa i säng, är supertrött. Sista natten i min egen säng på ett tag. godnatt


onsdag

Idag kändes det ganska bra att gå till skolan. Att veta att det är sista skoldagen på tre veckor känns inte helt fel. Ska försöka plugga lite idag och träna innan jag börjar packa väskan. Idag provade vi studentmössor och det kändes jävligt bra, så nu har jag beställt min. Kostade typ runt 700-800 kr så jag antar att mamma inte blir så glad för den räkningen :).


här kommer jag ligga och chilla om några dagar!


Don't you see, don't you see, that the charade is over?

Fan vad inte okej det är att gå upp halv sex. Det förstöde hela min dag, jag har varit hur trött som helst idag. När jag kom hem från skolan tog jag till och med en powernap (jag tar aldrig en powernap!). När jag vaknade upp var det iallafall dags att åka och träna på friskis och svettis med Malin. Mitt första spinningpass blev det och det var hur jobbigt som helst, men sjukt skönt. Mer spinning kommer det bli.

Imorgon har jag bara två lektioner och då ska vi också prova studentmössor. Det känns som att det är hur lång tid som helst kvar till studenten, typ flera år men icke. Efter det ska jag plugga lite, träna och packa!


varför kan det inte bara gå som jag vill att det ska gå

Åh vad trött jag är. Riktigt kass uppdatering idag men så kan det gå när man har mycket att göra. Direkt efter skolan drog jag ner på stan med Fredrika och Julia, där satt vi och fördrev tiden på ett café tills det var dags för jobb. Jobbet gick hyfsat, sålde iväg några iallafall. Jag upptäckte att det gick mycket bättre när jag använde Fredrikas namn när jag presenterade mig...Dagen har varit jobbig men den kunde vara värre.

Imorgon ska jag befinna mig på stan 07.10 igen. Varför får jag för mig att jag orkar gå upp så äckligt tidigt? Jag vet faktiskt inte. Men efter det har jag bara två lektioner i skolan och slutar två. Sköönt. Sedan på kvällen bär det av att träna. Nu ska jag hoppa i sängen innan jag somnar. godnatt


busig tjej på storken


cause I need you more than you know now

Och så var det söndagkväll...=söndagsångest. Men jag har kommit på en sak jag ska ägna min tid till i framtiden men det är hemligt. Imorgon är det måndag och dags för skola igen. Två lektioner och sen en sista jobbdag innan jag reser till andra sidan jordklotet. Sedan på tisdagmorgon är det en körlektion som väntar 7.10 men efter det är det slut på allt det jobbiga (innan jag åker iallafall!). 

 Gäsp, nej jag är trött och ska sova strax. Dagen har varit skön, riktigt chill. Imorgon, ja imorgon ska jag nog säga upp mig. Om jag vågar. Jag är hellre fattig än jobbar som telefonförsäljare. Yes. Tror jag. godnatt.


my mind runs on repeat




you can blame it on the changes
I can take it anyway it is
We just got lost but we both found
that we need this more than ever

-
Dashboard Confessional

 

 


i could really use a wish right now

Imorse vaknade jag tidigt. För tidigt, men jag vaknade av mig själv så jag kunde inte somna om. Hitills har jag legat i min säng och kollat på one tree hill hela dagen, hur skönt som helst. Men nu ska jag ta tag i saker, städa mitt rum, rensa ur min garderob och sen ut och springa. Har träningsvärk sedan igår och känner mig lite otaggad, så det är bäst att jag laddar ipoden med massa bra låtar. Har även beställt lite nödvändiga kläder idag med min syster. "Nödvändiga".


sleep well

Idag sov jag till ett. Jag kan inte minnas sist jag sov så länge, det har varit så mycket att göra på sista tiden. Dagen har jag spenderat med att träna, först en lång powerwalk med Malin och sedan en springtur. Kan redan känna träningsvärk i benen men imorgon blir det träning igen.

Ikväll har jag bara varit hemma och kollat på film med mor och far, trevligt det. Nu är det typ bara fyra dagar kvar tills vi åker och jag ser fram emot det så jävla mycket. Behöver en paus från allt och alla och jag behöver bli lite bruuun.

igår överraskade petra med att dyka upp också. Här har ni henne när hon är på topp


every picture tells a story

Då var det fredagkväll igen, så skönt. Jag har precis kommit hem från friskis och svettis där jag var och tränade med Fredrika, det var också skönt. Åt världens godaste middag och snart ska jag gå upp och umgås med familjen innan Josefin kommer. Lite senare dyker Majan och kajsa också upp, najs. Det blir en lugn kväll och det kan mycket väl behövas.

fina tjejerna för ca ett och ett halvt år sedan


thursday

Åh trött är vad jag är. Efter skolan så var jag barnvakt men det var ganska så kul. Vi var hemma hos mig, hoppade studsmatta i regnet och lekte med alla mina gamla barbiesar. Jävlar vad mycket man hade också...kul att städa vare. Eller. Efter det så drog jag direkt ut och övningskörde och det gick väl bra det också. På kvällen har jag bara legat i soffan och kollat på one tree hill, fan vad skönt det är att göra ingenting.

Imorgon är det fredag, fan vad skönt det ska bli med helg. Har bara tre lektioner imorgon och sen ska jag träna med Fredrika. På kvällen tror jag att jag ska vara med Majan, Kajsa och Josefin men vi får väl seee. Jag måste även skriva klart två uppgifter i helgen, men jag är nästan klar med en så de känns lugnt.

Nu ska jag strax gå och lägga mig - imorgon har jag körlektion 7.10. Blä. Godnattt


But what about the tomorrow? I don´t really wanna know, About all the cares and the sorrow.

Jag var duktig och gick till jobbet igår ändå, tack vare Fredrika aka storsäljarN. För mig gick det inte lika bra hehe och jag ångrade faktiskt att jag gick dit. Men Fredrika har rätt, det är skönare att skippa söndagar.

Imorse var jag trött och jag tänkte stanna hemma först men jag bestämde mig för att gå trots allt. Kanske inte är så smart att skolka innan jag reser bort liksom. Det är faktiskt bara en vecka kvar idag så jag kan se ljuset i slutet av tunneln :). Fyra skoldagar kvar och en jobbdag. Det borde jag klara av. Idag ska jag vara barnvakt och sen ska jag övningsköra. Borde försöka träna också men det får nog bli imorgon istället med Fredrika.


nu känner du dig inte så oönskad vavava


onsdag

Sitter i skolan nu och sen blir det jobb. Ett tag här trodde jag att Fredrika var sjuk (och jag tänker ju aldrig jobba ensam) så jag vart lite glad i smyg och tänkte sjukanmäla mig. Men ickeee. Jag har verkligen ingen som helst lust att jobba idag. Får väl seee. Nu väntar filisofin och samhällskunskap, ciao.


Thease days I guess it's all it takes, that and just a few mistakes.

Jag har verkligen insett att det är höst nu...(kalla mig efter men jag har bara inte velat inse det). Egentligen har jag inte så mycket emot hösten, tycker det är ganska mysigt men de som väntar efter hösten ogillar jag.  Och kylan. Så jag sitter och kollar på bilder från sommaren och drömmer mig bort...både tillbaks till förra sommaren och till nästa. 

 


But I don't know when I will see you again, and it get so lonley.

Nu ska jag alldeles strax bege mig till ultuna eller ekeby för att träna. Har slappat hela dagen så därför känner jag mig inte särskilt taggad men det gäller att passa på när man inte jobbar. Tiden på museet idag sög verkligen, det var inte så kul att kolla på fossiler. Möjligtvis l i t e intressant att se dinosaurieskelett hehe.

När jag tränat klart ikväll ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film eller kanske one tree hill till och med. Har börjat kolla om alla säsonger från början, ack det är så mycket man glömt haha. Imorgon blir det skola och jobb, likadant på torsdag också. Körlektion klockan 07.10 på fredag. Jobbigt

  


Sometimes I wonder how you don't go mad when you're so beautiful.

Godmorgon. Vaknade av mig själv halv åtta imorse och kände mig pigg, najs. Idag börjar jag inte fören klockan ett så jag hade tänkt städa mitt rum innan. Det var minst tre veckor sen sist...och efter skolan så blir det träning med Malin och ikväll ska jag försöka plugga lite! Nu ska jag lyssna på wakey!wakey!, världens bästa.


I'm still stuck in here

Jani idag gick det lite bättre på jobbet, tror jag lyckades tjäna ihop ca 370 kronor på fyra timmar...helt okej för mig. De kommer behövas efter Bali, innan jul och så! Känner mig ganska så slut efter den här dagen men skönt nog så har jag sovmorgon imorgon och sedan bara ett kort studiebesök på något museum. Efter det blir det till att träna med Malin! Like

snygga ringar från topshop


I know you can't stay but I wish you would


Ja idag är det den 4/10.... be warned.


monday

Ack denna hemska måndagsmorgon...fyfan vad jag hatar måndagar. Igår kom Josefin till mig, vi chillade och kollade på film. Hon drog hem runt elva så idag är jag trött för att jag inte hann sova tillräckligt hehe. Idag är det en lång dag och jobb efter det. Fyfan, äcklig lunch är det också. Dagarna är nedräknade, bara tio kvar. Bara sju skoldagar och fyra jobbdagar innan jag åker och det ska bli sååå skööööönt. Kanske kan överleva tillsdess. Nu ska jag ägna min uppmärksamhet till en tråkig film på naturkunskapen. Jag hatar naturkunskap.


what goes up most come down

Har inte riktigt haft tid att blogga idag, jag vaknade upp vid halv elva och cyklade direkt till jobbet. F y f a n vad hemskt det var, det gick hur dåligt som helst och jag sålde typ ingenting haha. Nej jag kommer nog inte bli långvarig på det jobbet! Men på torsdag ska jag vara barnvakt åt hemma och Carl och jag längtar faktiskt hur mycket som helst. Det var så längsen jag var det så jag ska hitta på massa roliga saker att göra.

Just nu sitter Josefin i min soffa och tittar på knocked up och jag ska alldeles strax göra henne sällskap! Har precis tryckt i mig en macka och borde egentligen träna eller städa mitt rum men icke.

söt och villig tjej i min soffa, jossan_babe


La guardia made you late and I've got tierd of waiting

Haha älskar tjockisen i the hangover, så rolig film. Nu ska jag hoppa ner i min säng sova. Godnatttt

 

it was done before it started and they're not your friends.

Åh ikväll ska jag vara hemma och kolla på the hangover och äta ostbågar. Passande film till dagen iallafall...ska gå och lägga mig jättetidigt och sova ut. Jag vill nästan gå och lägga mig nu. Nästan. Jag åt fondue till middag, världens godaste mat. Det sattt fint. Imorgon är det jobb som gäller i sex timmar. Mer otaggad kunde jag då inte vara kan jag tala om. fyy


topshop.com


the more I see the less I know, the more I'd like to let it go

Det känns som att jag inte har sovit på flera dygn, vilket jag typ inte heller har. Är inte lite sliten nu alltså, gårkvällen tog hårt. Jag, Maria och Kajsa drog till stockholm igår och gick ut och det var jävligt kul. Av någon anledning kändes det som att alla galna människor var ute just igår, vissa var helt sjuka haha. Vi gick iallafall ut och när det stängde fördrev vi tiden med att hänga med några halvt jobbiga randoms, och halvsov på tågstationen tills tågen började gå igen. Tror att jag svepte mitt sista fisherman shot vid halv sex på morgonen.

Frukost på seven eleven och en tågresa senare så var jag hemma. Jag har gjort mackor och legat och segat framför soffan. Ikväll blir det en riktigt chillig kväll, ska inte röra mig i onödan. Nu ska jag försöka hitta en bra film att ladda ner.


förfest med kungen och drottningen.






and it goes on and on and on

Den här dagen var helt okej tills den vart hemsk, stressig men ändå helt okej. När jag skulle duscha för ett par timmar sedan så fick jag världens magknip. Jag har bara haft så ont i hela mitt liv två gånger innan. Jag kunde inte resa mig upp och jag trodde seriöst att jag skulle svimma när jag försökte gå till soffan. Det går inte att beskriva smärtan! Outhärdligt...

Innan det så har jag hunnit med att handla födelsedagspresent till Kajsa, uträtta lite ärenden på stan och fått mina försenade födelsedagspresenter från mina tre fina vänner. Nu ska jag göra mig i ordning innan Maria och kajsa kommer hit och sen beger vi oss ut på äventyr! Hoppas att min mage klarar av deet baa! Slänger säkert upp en fin bild innan vi drar! puss


Well funny how you forget. Cause I remember you'd be tied down and screaming

Åh det borde helt seriöst vara olagligt att gå upp innan halv åtta! Jag gick upp klockan sex imorse och cyklade till stan för min körlektion 7.10. Det var så jävla kallt, jag trodde att jag skulle dö. När jag kommer fram så visar det sig att min körlektion är nästa vecka. Så jag gick alltså upp klockan sex när jag kunde haft sovmorgon OCH jag stannade hemma igår för att jag hade körlektion. Mmm det kändes ju härligt. Men jag ska inte vara bitter, jag kom ju upp tidigt och fick lite motion.

Nu ska jag lägga min i min soffa med världens skönaste filt (eller päls?) och kolla på just shoot me och dricka te. Jag är hur trött som helst men jag vet att jag inte kommer kunna somna om. Senare idag ska jag ned på stan igen med Majan för att handla födelsedagspresent till kaay.


RSS 2.0