chasing cars


i worry for you



But in the darkest of times
She will be honest with lies
Put her words in a fancy dress
And we'll keep up this disguise

I must say that I worry for
You can't live like this no more
I must say that I worry for you


you can't live like this no more

Åh, dagen har varit ganska chillig. Vaknade upp lite gladare och med en bättre syn på livet HA. Däremot fick jag världens jävla migrän huvudvärk när jag skulle sova, mindre najs. Dagen gick ganska snabbt och vi höll mest på med projektarbetet. Skrev nyss klart min artikel om Hassse, som rädda mig i sista sekunden. 

Imorgon är det sista dagen innan lovet och sista dagen på projektarbetet så det blir naaajs! Nej nu ska jag sätta mig framför tv:n och glo lite. Godnattttttt  


enough for now

Märkte precis att mitt dampinlägg inte har publicerats men det kanske var bästa så. Sammanfattning; dagen har sugit. Nu ska jag snart hoppa i säng och förtränga allt jag inte har lust att tänka på.


adore you

Åh jag blir så less. Intervjuen gick bra, den blev inte av. Så nu känner jag att det börjar bli lite stressigt HEH. Men det löser sig.. nog. Tårtan hos Fredrika vart goood. Sedan blev det till skolan en stund. Knutsson gick in på chattroulette.com och jag har nog aldrig blivit så äcklad i hela mitt liv. Jävla pedofiler. Tror seriöst att jag har fått men för livet.

Nu ska jag snart gå och hämta barnen, mot min vilja. Bara för att min dag har gått så fel den kan gå så kommer dom säkert vara jobbiga. Men man kan ju alltid hoppas. Wish me luck

knock you down


meet me halfway

Hello. Gårdagen var minst sagt ovärd, åkte till skolan för att ha matte. Efter den lärorika lektionen åkte jag hem och gjorde lite allt möjligt innan det var dags att jobba. Barnen var lite jobbiga och jag beklagade mig ett antal gånger över att dom inte är lika gosiga som knutssons. Underhållande kan dom dock vara, när jag sa till Carl att tugga med munnen stängd skrek han "din rackare!". Sen blev det lite Ariel. 

Nu ska jag alldeles strax intervjua snubben, hoppas bara att han svarar annars är jag screwed. Sen bär det av till Fredrika för att baka tårta men jag har jätteont i magen så jag vägrar att äta. Byee

we're cool

Åh jag blir så less, jag behöver verkligen ett sommarjobb. Jag skulle seriöst kunna ta VAD SOM HELST. Igår var jag och Josefin duktiga, vi var med på Earth Hour. Vi tände lite ljus och låg i min säng större delen av kvällen. Idag var det fotbollsträning och jag känner mig lite halvt märbultad efter Nicklas tacklingar. Men kul vaaaree.

Ikväll ska hela familjen kolla på Martins fotbollsmatch så jag kommer vara ensam hemma. Så skönt. Imorgon är det back to school, med en lektion på dagen.. värt. Nej nu ska jag förbreda min intervju, BYE!

schnygga, förra helgen


soul sister

Usch, har fortfarande inte kommit över spindelincidenten och det kommer jag troligtvis inte göra än på några år. Jag städade nyss hela mitt rum skit noggrant och är nu 100 % säker på att jag är den enda levande organismen i mitt rum. Jag har även tagit ner handsprit som alla som kommer in i mitt rum måste använda. HEH. Inte för att jag vet vad det har med spindeln och göra men jag vill bara hålla mitt rum supah clean.

Barnvaktningen med Knutsson igår gick bra, värda pengar och söta barn.  Snart ska jag dra och träna och efter det kommer Josefin hit och myser! Åh jag har fixat min fotovägg nu och det vart så najs. Känner dock på mig att Josefin kommer riva ner några foton när hon kommer HEH. Nej dags att byta om, ciao!


FYFAN.

Okej jag sitter seriöst och gråter för att jag är så äcklad. SÅ ÄÄÄÄÄÄCKLIGT.

Ni vet hur äcklad man bli när man hittar ett litet djur PÅ sängen. Vad tror ni jag hittar I min säng? En spindel. Och nej, inte en liten obetydlig jävligt äcklig än utan en STOR FET. En stor fet spindel som kryper runt i min säng. Jag fick riktig panik och kände mig plötsligt illamående. Sen ropade jag på pappa som kom och döda den. Men fatta att den har krypit runt i min säng när jag sovit. SÄKERT på mig. FYFAN. Jag kommer ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer sova i min säng, den saken är klar. JAG KUNDE HA SVALT DEN.

Sen skulle jag byta lakan och mamma hade intalat mig att faran ar över. VAR DEN DET!???!??!?! NEJ. Vad kryper där om inte en liten äcklig insekt. Jag vill dö. Dö. Dö. Dö. Dö. Dö. Dö. Nu håller jag på att städa mitt rum (vilket jag gör varenda jävla veckjävel OCH BYTER LAKAN!!) . Jag har bestämt mig för att utrota varenda jävla spindjävel som finns om det så blir det sista jag gör. Dom förtjänar inte att leva, inte nånstans!. They need to die. And they will.

just carry on

Jag har haft fullt upp dom senaste dagarna så jag har inte hunnit uppdatera alls, det sjuka är att jag inte ens har gjort något speciellt. Har umgåts ganska mycke med Kajsa, jobbat och pluggat. Åh, idag är det ÄNTLIGEN fredag och efter helgen är det bara en vecka kvar till lov, så najs.

Ikväll ska jag vara barnvakt med Knutsson med mina grannar & det blir nog roligttt faktiskt och imorgon tror jag att jag ska vara med Josefin och laga middag. Jag funderar starkt på att ladda ner filmen "Remember me", jag vill se den. Alla bilder jag beställde har kommit nu förresten, me like. Nu ska jag göra mig i ordning, så ciao!

overdue


allt var förlorat

Har varit på stan med Kajsa en sväng för att handla ett par nya jeansleggings, mina spricker alltid mellan benen haha. Sen gick vi hem till mig och kollade på New moon innan jag drog och jobbade. Det var naaajs. Nu ska jag göra nått bättre. CIAO! 


yes.

dagens konversation:

Kajsa (viskar till mig på bussen): tror du att gubben bredvid dig har rött könshår?
jag (kollar på den rödhåriga mannen bredvid mig och sedan äcklat på kajsa): hahah asså kajsa ditt äckel.
kajsa: men typ med lite grå utväxt
jag: hahah åh jag vill inte veta
kajsa (ser fundersam ut och sitter med öppen mun): visst kan man ha grå utväxt när man bli gammal? ....det måste man kunna...

million miles away

Min morfar är så gullig, han ville så gärna läsa mina texter så jag skickade dom till honom för ett litet tag sen. Mamma har byggt upp hans förväntningar så han kommer sannerligen bli besviken när han läser dom, så bra är dom inte... absolut inte. Har precis kommit ur duschen och ska nog lägga mig och läsa innan jag somnar.

Här har ni förresten lite intressant/creapy saker om ni inte visste om mig:

* Jag duschar i mörkret, i ett helt kolsvart rum för att det är avslappnande (det hjälper även mot en huvudvärk!)
* Innan jag kan somna måste jag alltid ligga på magen (inte somna på mage utan ligga på magge några sekunder, annars kan jag omöjligt sova)
* Jag brukar ha dialoger med mig själv i mitt huvud när jag är ensam (HEH)
* Jag tycker om att läsa damtidningar, yes.
 

step down


impossible

Jag är seriöst för duktig för mitt eget bästa. Har skrivit klart två texter till den här veckan redan så jag kommer inte ha något att göra imorgon, uttråkande. Idag bakade vi chockladtårta hemma hos Fredrika och kollade på The Notebook, väldigt fint. Innan det lirade vi fotboll på idrotten som jag väldigt kul.

Annars är det inte mycket som är nytt, jag har försökt fixa sommarjobb utan framgång och börjar få lite smått panik för min ekonomi i sommar. Alldeles strax ska jag hoppa i duschen och sedan sova tidigt, kunde inte somna igår natt så i'm tierd today. CIAO! 

han ger dig inget du vill ha

Tränade med mamma idag trots allt och känner att jag är helt öm i kroppen nu. Har precis ätit och snart ska jag träffa Kajsa för att gå till centrum. Ikväll blir det bara en myskväll och förhoppningsvis sover jag tidigt. Nu måste jag göra mig i ordning, ciao!


away from my side

Gårkvällen spenderades hemma hos Simon Asplund, ganska rolig kväll faktiskt. Spårad på vissa sätt men ganska rolig. Kom hem runt två-halv tre och fyllekäkade som fan sedan somnade jag gott i min säng. Jag vaknade klockan åtta och var pigg, lyckades somna om, vaknade klockan nio, somnade och slutligen vaknade jag helt när knutsson ringde runt halv tolv.

Idag blir det träning om jag orkar, fodue till middag och en myskväll hemma hos kajsa men film och massa gott. Knutsson sa att hon skulle baka, så jag hopppaaas att hon bakar en morotskaka. Ska ta med mig Pearl Habor, det var alldeles för länge sen jag såg den sist.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen läsa twilight!   

gårkvällen i bilder













det måste få ett slut


du är värd så mycket mer

Dom senaste dagarna har gått fort, jag har jobbat, övningskört, pluggat och hållt på med vårt projektarbete. Veckorna går så jävla snabbt thease days och snart är det påsklov. I helgen har jag inga speciella planer, jag hade tänkt att bo hos kajsa eftersom att hennes föräldrar skulle till värmland men nu ska tydligen hennes pappa vara hemma. Men jag kommer troligtvis ägna min tid åt mig själv, plugga, övningsköra, träna och lite sånt.

Åh jag har precis hittat världens bästa låt som passar in i min sinneställning, jag älskar när det händer. Synd att man börjar bli fattig av att spara pengar till sommaren, jag har lust att shoppa. Men det får väll vänta. Nej nu ska jag fortsätta att läsa twilight och sedan sova. Imorgon börjar jag halv tre, amazing. puss

breakeven


insekter

Man blir så jävla less ibland. 


soon enough

Idag har varit en ganska bra och dålig dag. Började med att jag åkte tidigare till skolan för sällskapetskull och pluggade. Sen var det till Grand på någon kulturgrej för hela årskurs två. Inte så hemskt faktiskt och nu har jag lyckats skriva en artikel om det också till projektarbetet så det är great. Jag var ute och övningskörde med mami nyss, det gick bra förutom att när mamma får panik får jag panik. Man lär sig så sjukt snabbt och det är så jävla roligt.

Är super taggad tills på Fredag och jag är jättetaggad på att spela fotboll! Blir helt crazy, måste se till att spela i helgen. Nu när jag märkt att jag har mer fritid ikväll än jag förväntat mig ska jag dricka te och läsa twilight! Godnatt!

.

we were never meant to be
baby we just happend.

just get back up

Dagen har glidit förbi ganska snabbt. Jag har jobbat, pluggat matte och färgat mitt hår. Imorgon är det back to school, fyfan det här projektarbetet tar livet av mig. Jag ska även försöka övningsköra imorgon om jag hinner! Gillare. Åh frågan är om man ska beställa hem lite saker från HM. Jag tror nästan det. Nej, snart ska jag skölja ur mitt hår och sen blir det twlight läsning och sen bums i säng. Gondatt!

angel eye

Alla som älskar min fina vän kajsas musik, här har ni hennes första demo! Bra jobbat kajsa :)




vem ska jag tro på?

Vem övningskörde i trafiken idag va? MEEEE. För första gången faktiskt och det gick fiiint! Har träningsvärk efter träningen med mamma igår men ska försöka att träna en sväng imorgon ändå.  Imorgon är vi ju lediga, såååå skönt. Ska läsa lite twilight ikväll och dricka saft. ME LIKE. bye


dude where is my car?

Var och tränade med mamma en sväng på ultuna och jag höll på att dö av garv. Det var två medelåldersmän på passet, den ena var helt okej. Visst han var i otakt och gjorde fel lite nu och då men den andra... dude. Han visade hela sin asscrack och hade i n g e n koordination. Det var så jävla kul. Han gjorde något helt annat än resten under hela passet, om resten av oss böjde oss ner ställde han sig upp, men ja man var nog tvungen att se det med egna ögon.

Jag är så jävla taggad på sommaren! Det är helt sjukt. Ios, peace and love OCH gotland. Hoppas jag, så länge pengarna räcker till iallafall! Ja det kommer helt enkelt bli awsome. FATTA ATT SE THE KOOKS LIVE. Jag kommer gråta. Om dom ställer in som dom gjorde förra året kommer jag ta självmord. Åh jag kommer vara så jävla lycklig när jag ser dom.

 

over my head


friends

Kvällen hos knutsson vart riktigt najs, ni gjorde en mänsklig pyramid och massa andra galna saker. Vi kollar på "Allt för min syster" och "Dumpa honom". Den första var hur sorlig som helst, vi satt alla på en rad och storbölade. Tror jag somnade runt 3 och väcktes av att Fredrika, Ullis, Kajsa och Debb kom och hoppade på vår säng.

Igår var jag hemma hos Majan och kollade på morden i midsummer och spelade med andra ord. Jag och Kajsa vann as always ha. Snart ska jag ta en promenad till norby och skicka tillbaka en jacka. ciaao


gammal bild från knurr


see the sun

Just nu befinner jag mig hos Knutsson där vi taggar till peace and love. Jag kommer bokstavligt talat DÖ när the kooks spelar. Snart kommer resten av tjejerna hit och vi ska äta och ha pyjamaspartyyyy. Jag gillare.

Min skoldag var hemsk. Vi kan ju säga att allt som kunde gå fel gick fel. Små saker som gjorde mig irriterad ba. Efter skolan var det direkt till jobbet och jag träffade på mami på busssen. Sen hann jag passa in en joggingtur också medans kladdkakan var i ugnen, som jag glömde hemma(!!!).  byeeez.

i got you

Har varit på bra humör idag förutom att jag har varit så jävla trött. Jag och kajsa åkte till skolan vid nio och började jobba med vårt projektarbete, sedan efter lunch så åkte vi och gymmade. Det var skitskönt faktiskt. Jag känner att allt börjar gå braaa nu, mina betyg stiger, jag vet vad jag vill göra och det börjar bli vår! Jag gillare mycket. Bara mina mattekunskaper som saknas nu.

Imorgon blir det en stressig dag med både deadline och jobb och sedan bär det av till Knutsson för en sleepover. Får se om jag lyckas trycka in en springtur någonstans. På Fredag är jag i stortsätt ledig, förutom en lektion på eftermiddagen. Nej, nu ska jag chilla vidare! ciao

half awake

Den här dagen har bara varit riktigt sugig och plågsam. Hur lyckas jag alltid?. Något posetivt är iallafall att jag fick VG på idrottsprovet och inte längre har igvarning. Josefin kom över en sväng på kvällen och myste, men i stort sätt har dagen ba varit sämst.

Nu ska jag skriva klart det sista för idag och hoppa i säng. Godnatttttt

good memories


fix you

and i will always think of you
as someone that I love.

the drugs don't work

Ja, dagen har varit ganska bra faktiskt. Har skrivit klart en grej till skolan och ba chillat. Mina kusiner kom förbi och käkade här för att fira Malin i efterskott. Alldeles strax ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt och springa! Ska även försöka tigga skjuts till skolan imorgon, jag är inte särskilt förtjust i bussar...

Gårkvällen var allt rolig, vi satt och garvade ett bra tag. Vi hann bara kolla på twilight så nästa helg blir det nog new moon. Jag är så jävla trött på vintern så jag tror att jag blir galen. ÅH. Jag vill ha värme! Det sjuka är ju att snön kommer smälta bort först i slutet av April här i Uppsala.

Nej om exakt en timme ska jag sova men jag säger godnatt nu, CIAO!.   

du gör mig ganska glad faktiskt, så.


time after time


bara dårar rusar in

Har varit hundvakt hela dagen till Ubbe, han är som min lilla bebis. Måste vara världens sötaste hund. Annars så har jag jättemycket träningsvärk sen igår. Men jag gillar träningsvärk, det betyder att man har tagit ut sig.

Ikväll kommer finisarna (dom äckligaste tjejerna i världen) hit och jag har en överraskning till dom! muhaha.  Jag tror att vi ska titta på twilight och new moon och ba chilla. Juste! Igår kom min skinnjacka och min nya väska, me like. Jag kan inte säga att min ekonomi ligger på topp men vad gör väll det.


fredag

Min dag igår var hemsk. Först kommer inte bussen, jag skulle vara på stan klockan tio och bussen kommer tio i. Jag blir tio minuter sen great.  Väl på bussen märker jag att jag har glömt mitt lås (skulle åka och träna på friskis och svettis efteråt). När jag tillslut ska ta bussen till Ultuna tar jag fel buss så jag får gå av i sunnersta, leta upp 20 busshållsplats och åka till ultuna. 

På kvällen kom Majan, Erik och Vide hit. Vi spelade med andra ord, gissa vilka som vann? jo jag och Majan förstås. Vi spelade även wii sports och kollade på en ganska dålig skräckfilm. 1408 hette den och det handlade om ett hotellrum som typ spökade... Runt halv ett somnade jag gott i min säng.  

imagine and believe


we are the people

Åh jag är helt slut. Det känns som att jag kommer somna in i en koma och aldrig vakna. Det vore inte helt fel det heller, projektarbetet är inte lätt alltså. Idag blev vi iallafall klara med vår första tidning, greaat. Imorgon har jag bara en lektion, men klockan halv tre såklart. Varför liksom?

Imorgon kommer Vide och gänget hit och kollat på film. Vi ska nog försöka äga dom på lite tvspel också! Det blir nog kul. Men jag ska träna och fixa mina ögonbryn innan dess! Ciao

fire, burning me up



Jag vill vara brun. Jag vill ha sommar. Jag vill vara på Gotland. NU.

älskar bilden


you're fooling me

Ja ni, våra cupcakes vart väldigt goda och jag tryckte i mig två stycken. Sen körde vi lite sms roulette, så om någon har fått ett konstigt sms så var det därför. När mina kära vänner gick hem försökte jag skriva klart min ledare och min krönika. Ärligt talat så suger dom verkligen men jag fattar inte rikigt what to do.

Det börjar bli dags att hämta ut mitt paket från HM men jag skjuter upp det för att jag vet att jag kommer bli fattig så fort jag hämtar det. Imorgon ska vi förhopppningsvis fixa klart vår tidning och sen kanske jag ska följa med Kajsa och intervjua någon, ooom jag orkar. I morgonbitti har jag tänkt att gå upp tidigt för att ta en powerwalk! Skulle ha sprungit om jag inte var sjuk. Ah vi får se om jag lyckas tvinga mig själv ur sängen. Jag är tveksam... Godnatt! 

might have been

Hela morgonen har jag legat i soffan och kollat på Scrubs och ätit majs. Fråga mig inte varför, jag var bara sjukt sugen på majs. Snart kommer Berran, Fredrika, Knuttsson och Kajsa hit för att baka cupcakes. Jag borde antagligen börja städa upp lite men jag har ingen ork och jag måste göra mig i ordning också. I better go, ciao.

i just didn't know what to do

Jag har nog glömt bort hur mycket jag älskar One Tree Hill. Spenderade mesta av kvällen till att kolla men lyckades få in lite plugg här och där. Provet gick ganska bra, förhoppningsvis räcker det till ett G iallafall. Efter skolan drog jag och Kajsa hem till mig och segade i soffan. Vi gjorde äggmackor (vem visste att det var så JÄVLA svårt att steka ägg?) och bråkade om vilket programm vi skulle titta på. Hon var tydligen för fin för att kolla på Fresh prince i bel air och ville kolla på Simpson...tillslut blev det iallafall Förhäxad. Brings back memories...

Nej nu ska jag fortsätta kolla på One Tree Hill och gråta. Imorgon ska vi jobba med vårt projektarbete och baka muffins! Jag börjar gilla projektarbetet. Ciao


RSS 2.0