mina bestisar va fyllon redan för två år sen


feeling the moment

Turning to face what you've become
Buried the ashes of someone
Broken by the strain
Trying to fill that space inside
Am I just like you?
All the things you do, can't help myself


all we are

Idag skulle vi bara läsa i skolan så vi fick komma när vi ville så jag och kajsa åkte ner en sväng på stan innan skolan. Jag köpte ett par svarta jeansleggings och sen letade vi efter guldspray till marias fest på fredag med guldtema. Men vi hitttaaa inget, frågan är vad man ska ha på sig. Sen cyklade vi iallafall till skolan och mötte upp Elin och alla guyzez och gick och satte oss på högsta våningen. Tror jag läste 9 sidor på 5 timmar haha. Vi hade iallafall med oss fika och skit & hade det mysigt. Jag, Elin och kajsa gick hem kvart i 6. 

Sen har jag försökt skriva på min novell som går skit. Blääeh. Imorgon kommer jag få intervjua, hate it. Och nu ser jag en mygga i mitt rum... hatar det ännu mer. Nuu mosad hehe. Hatar myggor när man ska sova, dom surrar alltid och sen ser man dom inte när man tänder. Vilka problem..   

Vill ha helg, skolan förstör ALLT, sååå tråkigt. Men vad ska man göra? Nej nu ska jag gå och lägga mig strax. Godnatt.

´jkbhSZ

WHYYYYY MEEEE???!??!
Måste skriva en sida om politik, en novell och en dialog den här veckan. OCH plugga till prov. Shoot me

exploder

Vet ni? jag älskar att planera saker & att ha saker att se fram emot. Annars blir allt så tråkigt. Det är jättekul att planera roliga saker, fast hatar efteråt när man gjort det då blir allt sådär grått och tråkigt igen. Härligt att det inte är så nu iallafall. Har precis laddat ner nyaste one tree hill avsnittet och ska lägga mig och kolla i min säng med en risifrutti. Fint.

bye

live and let die

godkveeelll
Jag vaknade nio imorse, hade försovit mig en timme hehe. Skyndade iallafall mig att göra mig i ordning innan jag cyklade snabbt till skolan OCH jag kom i tid ändå (;. Vi hade bara massa politik hela dagen, det var lagom intressant ibörjan men sen blev det så uttråkande. Det var ganska kul att alla partier va där, särskilt sverige demokraterna haha. Dom vart typ hatade, det var lite kul att diskutera med dom. Ibland sa som så dumma saker så jag ville bara skratta/slå dom.

Iallafall, idag har jag bara chillat. Inget jobb på hela veckan och det ska bli sköönt. Fick mamma att massera mig lite & sen så bakade jag muffins tills imorgon, då ska vi ha någon läsdag i skolan och typ ta med oss filtar, fika och allt. Kan bli ganska mysigt kanske, vem vet. Bleeeh pallar inte läsa hela dagen dock.  

Fina Kajsa fyller år idag också, grattis till henne :*.

hehe..

JAG ÄLSKAR ONE TREE HILL.
Har kollat på det hela kvällen, har laddat ner dom nya avsnitten om jag inte sett än. Åh jag dör, det är så bra. SÅ sjukt jeevla bra. Har verkligen saknat det inser jag nu eftersom att jag inte har kollat på det på länge. Det är verkligen som att man känner dom, så sjukt. Vad vore mitt liv utan one tree hill? HEHE. Okej, lätt överdrift. Men skulle nog inte klara mig utan det. Har suttit och skrattat och gråtit med dom de senaste timmarna samtidigt som jag tryckt i mig lite chockladpudding. Så fin serie. SÅ FIN.

NU ÄR ETT TILL AVSNITT NEDLADDAT. ciao.

onöjd tjej..


m is for music

jag älskar musik jag älskar musik jag älskar musik jag älskar musik. jag älskar min musik. Tror nog att jag skulle dö utan musik.

måndag

helluuuu
Sitter här i skolan med alla guyzez och försöker hänga med i deras samtal.. eller? Det är inte så intressant faktiskt (förlåt :*). Usch jag får skitont i magen när jag eter.. lite jobbigt. Jag har kommit på att jag älskar te, det är jättegott att dricka på morgonen när man fryser heh.

ska försöka hämta min jacka som jag glömde kvar på festen i lördags, fyfän. bye

fuck it

hello
Okej, det har blivit för mycket alkohol på senaste tiden... igår när jag och Dennis var på väg hem från festen i Eriksberg/Flogsta (?) fick jag världens magknip, jag dog. Har aldrig haft så ont, det kändes som att någon stod och hoppade på min mage typ. Så jag ringde min mami som fick komma och hämta mig halv två på natten. Men hon var snäll och tog hand om mig hela natten & morgonen. Jag har tillochmed fått frukost på sängen, fint. 

Annars så var väll festen helt okej, blev ganska full och dansade med alla tjejerna typ hela natten. Inte världens roligaste folk kanske, men heeelt ok. Nästa helg ska jag inte dricka! Iallafall inte båda dagarna hehe. Känns verkligen som att min kropp börjar säga ifrån. Det är ju synd att det händer nått varje helg. Det är väll bara att köra. Annars ska jag ligga i min säng hela dagen. 


family values

Shoo00.
Igårkväll drog jag och knutsson på fest i fyrishov med Julia, Dennis och Elin. Det var nån lokalfest vid fyrishov och vi kom inte fram fören halv 12 tror jag. Det var helt okej kul ibörjan, drack lite cider & vin och dansade. Efter ett tag kom poliser och festen avslutades typ. Sen skulle vi gå till bussen men fick lite förhinder hehe. Stackars Dennis. Sen blev jag ganska full och satt och käkade på Max med Knutsson och Elin hehe.

Idag har jag chillat med Josefin och Knutsson, vi har legat i min säng och sjungt för fulla livet (?) och jag har precis tryckt i mig kebab. Men den var äcklig, kändes som de var fullkorns kebab haha. Nu kom Kajsa och ikväll är det fest i Eriksberg. Kommer bli akoholförgiftat snart.. pözzzzz   

kajsa fick mig att älska den



And it´s sad
so sad
family values
that we had, it´s just a memory
in your mind, we´ve gone bad
There´s no love


fast car

shaa0000
Elins land var jävligt värt, skit kul faktiskt :). Vart lite för full men det är ju härligt det också. Vi dansade och drack hela natten. Tror jag kom hem vid sju på morgonen, precis när pappa gick upp. Annars var gårdagen skit. Glad att jag hade Majan & kajsa iallafall. Fina vänner det där. Resten av dagen myste vi hemma hos Kajsa och kollade på tv med hennes familj. Sen sov jag där också, vi låg och lyssnade på fast car halva natten och masserade varanndra haha. 

Ikväll verkar det hända jävligt mycket så jag tror det blir fest med min favorite girliews. Fyfan vad jag hatar när man råkar berätta nått personligt på fyllan & så säger folk vidare det haha, inte okej nånstans. Snart ska jag hem till majan och fixa lite saker. Ge tillbaka hennes skor bland annat! ciao.  





what's my age again?

Nu är knutsson här och ligger i min säng och mywser, snart ska vi ner på stan för att ta bussen till Elles land. Är ganska trött och mår illa men de blir nog kul!. Bilderna här nedanför visar hur mysigt vi har haft deeeet. Nu kommer berg också. ciao!


pösss













don't look back in anger



So I start a revolution from my bed
'Cos you said the brains I had went to my head.
Step outside, summertime's in bloom
Stand up beside the fireplace
Take that look from off your face
You ain't ever gonna burn my heart out



adore you

Shue shue
Åh jag känner mig så elak just nu, borde lära mig att tänka ett steg längre. Opassande tillfälle att göra så. Hursomhelst så är jag nyduschad och freesh inför kvällen. Kan inte säga att jag är övertaggad precis.. är ganska trött. Men det går nog över :). Vi ska som sagt åka ut till Elins land inatt, klockan 12 går bussen dit och halv 6 går bussen hem. ett  äventyr!

Har ätit chockladpuddig idag med, hehe. Är numera ganska äcklad av det & har fortfarande en liter i mitt kylskåp. Knutsson ska komma och eta lite sen. Vad ska man ha på sig ikväll? har lust att åka i mjukisar och uggs men icke!. Borde städa mitt rum.. och sen vill jag ha detdär intyget som behövs innan man kan börja övningsköra! det är jag astaggad på.

                                                            

 


onsdag

Godmorgon!
Igår jobbade jag lite längre än vanligt för lilla Carl var tvungen att åka till akuten och sen visade det sig att han brytit nyckelbenet, så jag passade Emma medans dom åkte in med Carl. Haha så gulligt, hon och hennes kompis berättade att dom var kära i fyra killar som dom alltid springer efter och försöker pussa. Jag minns när man var i den där åldern, så kul haha.

Igår vart det myyycket chockladpuddig. Har kvar massa i kylskåpet idag också, blir nästan äcklad. Ikväll / inatt ska vi åka till Elins sommarstiga med massa roligt folk, tror bussen hem går kl. 05.25 eller nått. Hoppas det blir ruwligt. Ska sova massa på dagen så jag orkar hålla mig vaken. Nej, nu ska jag hoppa i duschen och tvätta mitt hår. Hörs senare! 

tierd minds

Kvellen bestod av fem små söta flickor och chockladpudding i massa lass. Det blev 27 dresses och var en mysig kväll. Imorgon är vi lediga, så himla skönt. Skriver imorrn istället.. time to sleep

.


snygg kompis? aa


hallelulja

Shuue
Så jobbig dag. Lyckades försova mig till kvart över 8 och jag skulle ha mött kajsa och elin 10 över 8 haha. Så jag hann inte gå på gympan utan kom till matten istället, halv 11. Det var iförsig väldigt skönt. Direkt efter skolan åkte jag på sån där kurs man måste gå för att få övningsköra. Handeldarkurn tror jag det var. Den höll på i 3 och en halv timme, det var så sjukt tråkigt. Usch. Träffade mamma och pappa på stan innan den och keekade lite. Det var gott iallafall (y)

På handledarkursen berättade killen som höll i det att det är 12 000-16 000 som kör fulla varje dag, rattfylla alltså. Är inte det sjukt? Det är också två begravningar i veckan, varje vecka som orsakas av det. jag tycker verkligen inte att det är okej att köra fulll. Man fick också se en dokumentär om killar som råkat köra ihjäl sina kompisar för att dom kört fulla. Någon hade krockat med bilen så hans kompis skadades rejält och han sitter nu i rullstoll och är helt förlamad och har permanenta skador på hjärnan. Fatta att leva med den skulden, hur hemskt det måste vara. Nej, jag har bestämt mig för att aldrig köra full eller åka/låta någon åka full. 
Ciao 


HAHAHAH

Try JibJab Sendables® eCards today!

twenty years

Godmorgon. Typ, vaknade nyss hehe. Har varit skitrött så självklart lyckades jag somna på kvällen (y). Ska snart kolla på kommisarien & havet, ska göra massa god mat till det också, typ mackor eller nått. Mysigt. Jag säger bara sliten.. har varit så äcklig idag. De va skööönt att duscha, känner mig mycket piggare nu.  

Imorgon ska jag gå den där kursen man måste gå för att få övningsköra. Från halv 5 till halv 9. Kul. Ska möta mamma på stan innan och äta middag. Det är typ spritflaskor ÖVERALLT i mitt rum. Orkar inte ens anstränga mig för att ta bort det hehe.. kanske borde. nej, mackdags. godnatt äckel :* (knutsson)

.

shuue
Festen vi var på  igårkväll vart riktigt kul. Vi var hos dennis & jag och kajsa sov kvar där sen med han och chriz. Tror vi somnade fyra eller nått så jag är mycket trött idag. Påvägen hem imorse bestämde jag och kajsa oss för att köpa godis.. har hon pengar? näääej. har jag redan öppnat läsken? aaa (gick ut och satte mig medan hon betalade på kortet hehe). Knutsson kom och rädda oss iallafall :*

påminn mig om att jag aldrig mer ska dricka...dagen efterångest? mm. fitta. självmord. 

i need you right now

Godkväll eller nått.
Ikväll blev en chill kväll men inte med familjen heh, utan Elin och Kajsa kom hit. Elin hade med sig chips och chocklad. Fint. Sen kom Majan, Jessica och Petra. Kajsa och Elin drog ganska tidigt men the rest stannade kvar och kollade på dirty dancing. Älskar den filmen, så det var mysigt. Särskilt när dom dansar i slutet & låten till det. Dom gick för 20 minuter sen bara & jag som hade tänkt sova tidigt.. men de va en trevlig kväll (y)

Jag längtar tills imorrn, då ska jag tvääättttaaa håret heiheihie. Fint. Imorgon blir en kul kväll iallafall, i hope. time to sleep, natti.

.

vfhsIAghSIUghOIGHigbJSbh kbhkh vbjgvbkjgkaghkGA.


give up the fight

shuuue
Äntligen fredag idag, SKÖNT. Har lyckats göra klart uppgiften om Hamlet och har snart samhällskunskap & sen litterärgestaltning. Kändes som att jag var 6 år igen när jag och kajsa började bråka i trapporna för att hon cp som hon är ska åka på recket MEN hon kan faktiskt ramla och göra sig illa hahaha. Slutade men att vi stod och drog varanndra ihåret och skrek/skrattade haha. Men sen åkte hon iallafall så då hoppade jag i hissen när vi åkte som payback.

Ikväll vet jag inte vad som händer & bryr mig inte. Känner mig ganska peppad på att vara med min familj konstigt nog. Så länge det händer nått på löööördag så.

angels

Schöönt med helg imorgon. Ska åka till skolan typ 3 timmar innan vi börjar för att fixa en sak vi måste ha gjort klart tills på tisdag.. suck. Äsch, lite sovmorgon iallafall.

Josefin gick hem för ett tag sen, det var kul att mysa med henne. Vi låg mest i min säng och pratade om livet.. hon sa några big No no's också. Kul. Tvingade henne återigen att lyssna sönder en låt, fast en ny den här gången haha. Finisen. Jag är jättesugen på risifrutti!. Har jag det? näeeej.

Funderar på att gå och sova snart, tror inte att jag har lagt mig innan halv 12 någon dag den här veckan. Usch, hade tänkt räkna matte ikväll också. Kände verkligen att jag inte fattade ett piss på lektionen men det blev det inget av för pappa hade innebandy & jag klarar inte av att räkna själv haha. Well, that's why they call me reeebex. Nej. Är jätteglad över mina uggs iallafall. Mysiga. Godnatt!

min kväll. fint


horan josefin

Skolan idag har varit pluwgig. Men det känns som att jag fick ganska mycket gjort. Jag, Ullis ,Julia och Kajsa stannade kvar längre för att fixa klart vår tidning & nu är den typ klar, skönt. Annars har jag jobbat idag.. barnen gjorde verkligen inte som jag ville.. inte nångång. suck. Men tjänade lite pengar gjorde jag iallafall.

Skolfotot har koooommmmiiit!. Kan inte säga att jag är jättenöjd men det är första året jag inte HATAR det iallafall. Förbättring. Jag har köpt uggs med mamma idag, ville köpa ett par förra året men dom tog slut direkt & snart kommer josefin. puss


skulle dö för er


on that midnight street

Sådär, nu har jag färgat Malins utväxt & hoppas att det inte blir en kant som de har blivit nångång men ooooftast blir det bra. Nästan alltid.

Hängde med kajsa efter skolan och vi lyssnade på låten nedan om & om igen. I slutet tror jag hon ville strypa mig men det är seriöst världens mysigast låt nånsin. Man blir så känslosam av musik och särskilt den där låten. Tror seriöst att jag berättade ALLA mina hemligheter för kajsa, verkligen alla. Såna som bara jag vet heh.. ångrade mig lite senare men de va ganska skönt faktiskt. Och det var skönt att det var för just kajsa för då blire inga konsekvenser, vad jag än sa. Nu ska jag forsätta att lyssa sönder låten.  

 


kväll

Yooo
Dagen har varit helt okej men ganska seg. Skolan var tråkigare än vanligt. Jag hade ju inte läst klart Hamlet som vi skulle ha gjort till idag för jag trodde inte att det skulle spela så stor roll, men vi delades in i grupper och på tisdag ska vi redovisa vad vi kommit fram till, varje grupp fick olika uppgifter (y). heiehiehi. fitta.

Jobbet gick bra, behövde bara jobba en timme kanske och när jag kom hem lade jag mig på soffan och somnade nästan efter en stund. Jag har kommit på världens smartaste sak om man vill kolla på tv samtidigt som man lyssnar på musik. Man sätter bara tvn på ljudlös och lyssnar på ipod samtidgt hehehe. fint. Nu ska jag färga min systers hår, puss.

onsdag

Godmorgon!
Idag är det onsdag & det betyder att efter att den här dagen har gått så har halva skolveckan gått och då är det bara två dagar kvar till helg. Idag har jag bara svenska & sam och förhoppningsvis får jag inga frågor om Hamelt för jag har inte läst boken. Men vi gick igenom Shakespear i 9:an så jag borde komma ihåg lite.

Ikväll blir det jobb, middag med fotbollslaget, eller ja om jag lyckas skrapa ihop pengar & annars blir bara att färga Malins utväxt. Nu måste jag springa och klä på mig om inte Kajsa ska få vänta som hon måste göra varje morgon annars.

losing all control

Jag har seriöst nackspärr. Har haft jätteont ändå sen jag vaknade imorse, jag kan inte kolla åt vänster. Haha hursomhelst, det känns som att dagen har varit oändlig så det är skönt att den snart är slut. Ska blir skönt att krypa ner i min säng med mitt puffiga täcke. Lycka till att gå upp imorgon säger jag bara. trycker på snooze minst 5 gånger varje morgon innan jag ofrivilligt stiger upp ur sängen, undra hur det går när jag inte har lika mycket självdiciplin.. godnatt & sovgott!.


sweep me of my feet



So whose to worry
If our hearts get torn
When that hurt gets thrown
Don't you know this life goes on
And won't you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet
Singing ain't this life so sweet


this years love

Mysig kväll med dom här!
Vi kollade på wipe out och filmen Girl next door. Underhållande.


when it's not worth dying for

Hejhopp
Nu har jag kommit hem från jobbet, eller jag kom hem för en timme sen ungefär. Det var bara Carl jag skulle passa dag för hemma var hos sin kompis Vilja. Det var skönt, då vart det inte lika mycket. Vi åt rostmackor, byggde pussel och kollade på hitta nemo,. Fett jobbig dag säger jag bara, hatar föreläsningar.. särskilt när man vet att man måste/borde anteckna allt.

Imorgon har vi bara två lektioner iallafall, skönt. Jag har börjat läsa Hamlet lite men det går inte så bra. Ska läsa lite till innna jag går och lägger mig. Snart kommer Majan och Kajsa hit med chockladpuddig, vad annars nu förtiden alltså? jag älskar chockladpuddig helt enkelt. Jag hann inte börja med bokhyllan imorgon och jag jobbar ju imorgon och på torsdag så det får nog bli i helgen. Måste handla lite nya fina skor då också! ciao


gillareee

Titta vad som hade preimär i USA igår.. gissa vem ska ladda ner ikväll? Jag ska bryta mot lagen! fuck aina.. hahahha nej.. ledsen kajsa :*


tisdag

Åt min älskade macka för ett tag sen med ost och skinka, det satt fint! Nu väntar svensk litterärhistoria tror jag, och sen en introduktion av boktornet innan jag slutar klockan 4. Vi ska ha Anders nästa lektion också, Elin och Kajsa retar mig alltid för att jag är kär i honom, så såfort jag behöver fråga honom blir jag jättenervös för jag vet att dom två kollar och skrattar haha. Jag hatar tisdagar, förra året var dom chill vi var mest lediga men inte nu inte. Kajsa och Knutsson sitter och masserar varanndra, ibland kan dom leka fint (y) haha.

Ikväll ska jag nog börja måla en bokhylla svart för att sedan göra om den till en skogarderob. Jag vet inte vart den ska stå bara eller om vi har svart färg hemma. Men jag tror att jag har de, mamma sa nått om det. Fyfan vad skolan förstör veckan, varje måndag morgon vill jag ha helg igen. NÄSTA VECKA GÅR VI BARA TVÅ DAGAR, SÅÅÅ NAJS. Nej dags att lyssna.. bye

suck

Sitter här i skolan och har en två timmars lång föreläsning om konsthistoria.. kuwl. Efter det väntar en till rolig föreläsning. Det värsta är att man måste anteckna också.. borde stannat hemma och sovit today. Vi ska kunna 60 verk till provet, namn och årtal och författarens kända namn.

Ska köpa min älskade macka i eftermiddag också, det finns världens godaste röror på dom haha. Slutar fyra tror jag, fifän. Haha Anders och Tony är så roliga att kolla på..

tierd minds

Godmorgon.. eller.
Alarmet ringde typ 100 gånger imorse för jag ställde det på snooze hela tiden. Efter att den ringt typ 5 gånger TVINGADE jag mig upp ur sängen och nu sitter jag här hehi. Håller på att göra mig iordning till skolan men jag vet inte riktigt när vi börjar ens, tror att det är runt halv 10 nångång så jag satsar på det. 

Frågan är vad man ska ha på sig idag.. vill ha sköna kläder eftersom att vi går så länge, typ en stor oversize träja eller nått men det har jag säkert inte :) fifän. Aja, måste kila nu om jag ska hinna, bye

over and over

En klassiker, påminner om old times


light up

Hmm, vet ni vad jag har tänkt på på sistone (okej, den senaste timmen) att man inte ska stressa fram saker utan att man ska ta det som det kommer. Man kan ändå inte påverka det mesta så man borde bara chilla.. det som händer händer.. man kan som sagt inte göra nått åt det ändå, vilket totally sucks. Det gör mig arg haha.  Men ändå inte ge upp hoppet liksom, fast ändå veta om man ska. Man måste bestämma sig och seeeen inte ge upp. Haha djupt.. ELLER?!. Men visst, ibland kan man behöva lite "jagbaja" haha. Världen behöver nog mer "jagbaja"

Ska hoppa i duschen nu innan jag går och lägger mig tillslut. Kunde inte bada eftersom att vi bygger om toan eller nått för att det var mögel i takfönstret..don't ask me. Jag behöver sova känner jag, borde bara duschat för några timmar sen men icke, alltid i sista stund ;). puss

M is for music

Sitter & försöker ladda ner lite musik till min älskade ipod. Vad vore man utan musik?. Kajsa var fett på att börja på dans, måste bara hitta någon rolig nu. Nej jag ska nog sova nu, godnatt

jatack


i'll be right beside you

Hamlet var det. Nej tror jag ska gå och bada istället.. vad var det jag sa? Åh jag blir så irriterad över att Uppsala är så jävla tråkigt. Inget händer & om det gör det är det alltid samma sak. Kan det inte bara hända nått jättekul i helgen? fyfan.. ska ligga i min säng hela helgen och tycka synd om mig själv och deppa. Jag är så uttråkad att jag funderar på att köpa en hamster eller nått hahah. Hej tand röd.

Kom Josefin och hämtade plånboken? näeej. Imorgon ska jag fan ta med pengar till skolan och köpa flera mackor.. hihi. Åh nu blev jag gladare. Jag vill typ börja dansa eller nått. Nu är liksom fotbollssäsongen över.. ganska deppigt. Tror jag ska övertala kajsa eller nått, hon är säkert på. Hon är alltid på. Jag vill göra nått med mitt hååår.. jag är uttråkad på det också. Josefin vill att jag färgar det brunt men jag vågar inte hehe. Känns inte som att jag skulle passa i det.. men who knows. Men jag är nog för feg för att prova..

Orkar inte jobba på tisdag, onsdag och torsdag. Men pengar till London! det gör det lite mer värt. Såg nyss lite spoliers från de kommande säsongerna på Gossip Girl och One tree Hill.. i'm not that happy. ciao!

free fallin

Okej jag ska hämta boken snart. Jag förstår inte varför jag ska ha så svårt att göra saker som jag måste göra. Även om jag bestämmer mig för att göra det, skjuter jag ändå upp det till sista sekund. Vilket är skönt tills man inser att man bara har några timmar på sig hehe.

 Väntar på att Josefin ska komma och hämta sin plånbok men hon är lat och kommer troligtvis komma en annan dag. Jag är jättesugen på chockladpudding! kanske ska lura hit majan och kajsa hheihei. Så gott. Men jag måste ju göra läxan (y). Fint.

run x2



To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbye's
I nearly do

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear


run

Vart tog dagen vägen? jag skulle ju vara duktig och läsa Hamlet.. men icke. Får försöka läsa lite om ett tag men jag har verkligen inte lust. Imorgon har vi en ganska lång dag, men sovmorgon iallafall!. När jag cyklade hem med Fredrika idag kom jag på att jag har sovmorgon varje dag utan på måndagar, de är najs. Vi firade skägget idag iskolan som fyllde 17, grättizzz. Knutsson hade varit gullig och bakat en fin (och mycket god!) tårta.

Snackade också med en vän från västerås today som vi träffade på gotland och vi ska nog åka dit och hälsa på dom nån helg framöver. Kan bli skönt att komma bort från Uppsala och göra nått annat (y). Bläeeeh vill ha helg hehe. Farveel




where did i go wrong

God eftermiddag eller nått. Sket i gympan imorse och sov istället, skulle komma till matten hade jag tänkt men när jag kom fram till schulan vare ingen matte. Nej ni, det vart istället 3 timmars hål till engelskan.. ovärt. Skönt att det inte är något jobb idag. Ska snart gå och kolla på Gossip Girl och senare ska jag läsa Hamlet, som vi ska ha läst ut på onsdag. Lånade jag den idag? aaa. Nej nu äre chuck bass! ciao

i'm done

Hejhopp!
Kulturnatten vart helt okej med tanke på att allt som kunde gå fel gick fel. Vi käkade först middag och förfestade hos mig, det var jättetrevligt det. Sen tog vi bussen ner på stan och hann inte vara där särskilt länge innan Kajsa var tvungen att ta en tur till polishuset hehihehiei. Finisen då. Sen gick förbi en fest vid vaksala men jag, Elin och Maria drog ganska snabbt tillbaka till stan. Resten av kvällen spenderades med dom och vi träffade på massa roligt folk. 

Idag har jag mywst med Kajsa, hon har fått berätta om sitt lilla äventyr om gårdagen haha. Vi har ätit allt möjligt skit, men är man bakis så är man. Knutsson och Majan har tittat förbi också. Just nu sitter jag och kollar på tv4, Kommisarien och havet som baseras på Mari Jungstedts böcker och eftersom jag älskar böckerna var jag bara tvungen att kolla. Det verkar bra, troligtvis fööör att jag läst böckerna. Hursomhelst, godnatt.




hela världen är så underbar

Yooooooo
Josefin sov hos mig igårkväll, mycket trevligt. Vi kollade på film och åt kladdkaka. Vi somnade rätt tidigt faktiskt och jag vaknade av att josefin killade mig under fötterna och kastade kläder på mig.. Ikväll kommer brudarna hit och vi ska laga mat och dricka lite innan vi drar ut kvällen. Det kommer bli najs. Kajsa kommer bli full, det kan jag lova. Majan också för den delen. Nu ska jag cykla till gottsunda och handla kyckling! Vad ska man ha på sig ikväll vavavava? pözzzz


streets of love

Måste vara världens mysigaste låt, men ignorera videon hehe..


jo

Godmorgon äckel! (josefin)
Josefin ringde upp en timme och 20 minuter senare igår hehe. Pratade med henne till 12, det psykot.. hon vill verkligen inte sluta prata med mig. Anyhow vi så drev vi me alla fina flickor på sms hahaha. Tror inte jag garvat så mycket på länge. Kul vare. Sån fin kompis som josefin är väckte hon mig med 1000 sms imorse fast hon visste att jag hade världes sovmorgon! HEHE. Fyfän.. efter en timme kanske jag lyckades somna om iallafall. 
Jag har ätit frukost och börjat fixa mig lite till skolan, har bara sam och LG (y). Sen tror jag att jag skulle mywsa med äcklet Josefin ikväll :*. kanske sola?

Sköönt med helg iallafall. ciao  

last night

Jag gillar att jag har så mpnga fina vänner. Hursomhelst drog jag och elin hem till kajsa efter skolan och åt chips och bakade kladdkaka!. Kommer rulla fram inom en vecka sådär.. skolfotot gick som sagt (?) helt okej.. HOPPAS JAG men hann inte se. Slapp göra intervjuen också för vi börjar inte med den förren nästa vecka. Imorgon är det två lektioner och sen är det heeellllggggg. Helt undebart.

Just nu håller och Sala Sala Sala på att skriva dikter till varanndra på facebook :). HAHA. Måste säga att han nog är en riktig poet innerst inne. Ikväll då... ska man sova tidigt? kanske. Men de är så tråkigt. Har pratat med Josefin nästan ända sen jag kom hem från kajsa, trevlig filur :*. Väntar på att hon ska ringa upp atm..

Jag vill göööra nått galet. Frågan är vad. pöösss

                                            hahah så fina ...


2 cool 4 school

Ny dag, bättre dag. Har precis tagit skolfoto och har matte nu. Margt pratar på en främmande språk... ett språk jag inte förstår. y1-y2/x1-x2  (y), men de är kul. Matte är alltid kul. Elllllller. God mat idag iallafall :) men först desktop, och sen intervjun och engelska! underbart. Margit kom precis och klappade mig på axeln för att jag hade gjort ett så fint kordinatsystem. you just have to love school

.

Det är ett hål i mig utan dig
Tom.
Trasig.

crazy

whatzzup?
Kajsa har varit med mig hela dagen hehe och vi köpte godis,glass och chips. GOTTTT. Har försökt skriva frågor under middagen till intervjuen imorgon.. de gick väl lite sådär.  En annan sak har gått bra idag iallafall men de är en hemliiis. Ska fixa vidare på det. Ska ut snart suck. bye bitches.

lost

Ännu en skoldag har passerat, jag slutade för 20 minuter sen. Sitter jag kvar i skolan? aaa. Måste förbreda fittfrågorna till fittintervjun vi ska göra imorgon framför klassen. SÅ KUL!. ellller. Kajsa sitter och dampar och Elin sitter och verkligen JOBBAR :* underbart. Skönt att det bara var två lektioner idag, men intee imorgon inte. Plus att vi har skolfoto. Jag kommer säkert lyckas blunda eller nått men det blir kul.

Ikväll .. aa ikväll. Jag ska köpa godis efter skolan.. eller VILL. Jag älskar min ipod.


21 guns



When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky


.

Så jävla snygg, inte för att jag tänder på tjejer men...


från september till advent

Shuu, var hemma idag också. Mår dock lite bättre idag (y) och jag var men på matchen. Fick göra värsta mission för att mina föräldrar inte skulle märka det haha, dom ville nämligen inte att jag skulle spela eftersom att jag är sjuk. Förstårligt.. men de var ju sista matchen. Vi vann med 2-0, asnajs.

Imorgon ska jag prova gå till skolan, känner mig så uttråkad av att bara vara hemma. Jag vill aldrig att morgondagen ska komma HEHE, fyfan. Men vad gör man inte. Gu vad inget händer, alla är så tråkiga. Allt är tråkigt. Sverige har ju fotbollsmatch imorgon iallafall, nått posetivt (y). Nu ska jag sova eller nått. fuck you all

my life would suck without you

Kul att jag fått feber igen (y). Min hals är svullnare än aldrig förr. Har ätit glass, de var kallt och skönt haha. Undra hur fan jag ska kunna spela matchen imorgon, det blir intressant. Mamma låter mig inte ens åka och titta. Suck men spela ska jag. Haha låter verkligen som jag är mammas flicka, särskilt i dom senaste inläggen. Jag lyssnar bara på henne när jag är sjuk, okej? nejmen ja. Ska snart sova i min sköna säng. natti 

SKOKÄRLEK

Det var svårt att få med alla skor på samma bild & det fattas några. Förlåt för dom sugiga bilderna. Några är gamla och fula. jag får nog ta och kasta dom men det här är iallafall de flesta skor jag ha. ÄN SÅ LÄNGE :*






throw me a rope

Godmorgon. Skönt, jag sov ända till 12. Har ingen feber idag men har jävligt ont i halen. Krr, hoppas jag kan vara med på matchen imorgon. Mamma och pappa kommer aldrig låta mig men jag får smyga iväg haha. Anyway så är det deppigt att det är måndag, vill ha helg hela veckan. fyfän. Nu ska jag ta ett bad, bleka mitt hår, fixa mina naglar och chilla.

Var uppe ganska länge igår och hängde med min syster, det var längesen sist men vi hade kul iallafall.

                                         hehe för typ tre år sen


.

Borde jag sova? yes. Gör jag det? nej. Orkar inte göra mig i ordning. Men nu när jag tänkte på att sova blev jag trött. Godnattis.

tomorrow i'll be gone

Kvällen blev inte så hemsk.. inte dagen heller för den delen. Fegade ur och lyckades skjuta upp det (y) yey. eller?. Jag har däremot fått feber & har skitont i halen menmen, hellre nu än ihelgen. Cyklade förbi Kajsa och Elin och följde med dom till Gottsunda där dom köpte candy. Mysiwt att hänga med dom fina fåglarna. Snart ska jag sova, det blir ingen skola för mig imorgon inte. Då kan jag sysselsätta mig med att ta kort på alla min shoes. Det blir perfa.

På tisdag spelar vi vår sista fotbollsmatch för säsongen , sad. Men vinna ska vi iallafall och jag ska vara med på matchen ÄVEN OM jag är sjuk. Skiter i, är taggad till tusen. Gu vad jag älskar att spela fotboll. Dom här skorna ska jag beställa hem ikväll tänkte jag (lägger in bild senare). Har spanat in dom forever, ska spana in www.hm.com/se för att se om jag hittar nått mer. ÅH jag älskar kläder ocha allllt. Bästa som finnz. 

                               Kay och Elin i sin schnyggaste stund.

  

already gone



You know that I love you so
I love you enough to let you go



mr brightside

Det gick bra att vara barnvakt och jag är nu 700 kr rikare, ganska soft. Jag lekte med dom och deras kompisar och spelade fotboll, kollade på film och åt godis. Marcus somnade typ 9 framför tvn haha, så jag var tvungen att bära in honom och lägga honom i sin säng, supersöt. Sofia kom inte hem förrän halv 3 och jag hade råkat somna så jag sov kvar där istället. När jag vaknade hade dom dragit till festlokalen där Sofia var kvällen innan för att kolla på födelsedagspresenterna. Men det var skönt att få vara ensam på morgonen (y).

har jag berättat att min mobil är trasig? de är den iallafall så jag får använda min gamla men alla nummer är typ borta.. score. Idag är jag sjuk, har skitont i halen. Det har varit ett jobbig morgon helt enkelt och jag vet att den kommer bli tusen gånger jobbigare inom några timmar. Fyfan. kommer nog bli emo inom en vecka, jag lovar haha. Jag får damp.

Ska ta kort på alla mina skor snaart, som jag lovat. När jag orkar (y). Tror jag ska beställa ett par skor till idag. Alltid när jag känner mig deppig haha, fyfan. Det är en sjukdom..


snälla

Igår kväll var det chillfest hos berg, de blev ganska kaos mellan allt och alla. Men det var trevligt för det mesta. Vi körde bussen och drack en massa. Kvällen avslutades naajs. Min mobil är trasig :(. Får ha en gammal som knappt är hel haha. FITTOR I MÄNGDER! Idag ska jag vara barnvakt åt mina kusiner medans min moster är och partar. Tror jag ska se på män som hatar kvinnor när dom somnat eller nått, kanske får jag sällskap också vem vet.

Köpte ett par asnygga skor igår från scorett igår förresten. Nu ska jag gå och fixa mig i ordning innan jag drar iväg. ciao


elegi

Åh, jag blir så glad bara jag tänker på skor. Egentligen har jag inte ens pengar att lägga ut på skor men vad gör man inte för ett par nya skor. Kajsa satt nyss och käkade en macka med bacon och kyckligröra, spillde hon? aaaarå. Men vem gillar inte lite dreggel liksom. Nu sitter vi och väntar på att litterärgestaltning ska börja, fyfan säger jag bara. Vi ska läsa upp våra otroligt pinsamma dikter. Ångeest men whatever.


världens finaste låt, världens finaste film



I want you between me and the feeling I get when I miss you,
But everything here is telling me I should be fine,
So why is it so, above as below that I'm missing you every time?

So throw me a rope, to hold me in place,
Show me a clock, for counting me days down,
'Cos everything's easier when you're beside me,
Come back and find me 'cos I feel alone.

And whenever you go it's like holding my breath underwater,
I have to admit that I kind of like it when I do,
Oh but I've got to be unconditionally unafraid of my days without you,


youth

Godmorgon /eftermiddag. Ny dag, nya tag. Klockan är 13.00 snart och jag sitter på samhällskunskaps lektionen, den första för dagen. Kerstin tvingar oss kolla på en tråkig film om ekonimi.

Igår var en dålig dag. En mycket dålig dag. Den var helt okej på dagen, jag bakade med carl och emma (barnen jag är barnvakt åt). Baka aldrig med barn haha helt kaos och kladdigt. Men dom var väldigt gulliga. När jag kom hem lagade jag och mamma mat tillsammans och pratade massvis. Det var mysigt och det var längesen jag umgicks med henne sådär.

Sen blev kvällen sämst. Jag sov dåligt också :) YEY. Idag ska jag handla skor med kajsa. DET kommer muntra upp mig som fäään :*

how to save a life

Step one you say, "We need to talk."
He walks, you say, "Sit down, it’s just a talk."
He smiles politely back at you,
You stare politely right on through,
Some sort of window to your right.
As he goes left and you stay right,
Between the lines of fear and blame,
You begin to wonder why you came.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.


Let him know that you know best,
'Cause after all you do know best.
Try to slip past his defense,
Without granting innocence.
Lay down a list of what is wrong.
The things you’ve told him all along.
Pray to god he hears you.
And I pray to god he hears you and,


fitta

min dag har sugit kuk och blir bara värre och värre.

kär i en ängel

Sådär nu är jag äntligen hemma. Eller okej jag har varit hemma emellan alltihop. Jobbet gick bra, jobbade bara en timme ungefär. Sen åt jag lite middag. följde med majan till OK för att ta ut pengar och tillsist cyklade jag till Josefin för att Låna lite kleeder. Fint. Och fin bild på henne

Sen senaste halvtimmen har jag pluggat matte med pappa. Fyfan vad jag hatar Matte B, det kommer bli ett jobbigt år. Tyckte synd om pappa som behövde förklara allt minst 10 gånger haha jag kunde känna av hans frustration... tyvär kan jag inte säga att jag fattade mer än 50 % heller. Får plugga mer i helgen HEHE. Tyvär verkar det inte som att det blir någon Håkan på fredag, ingen kan typ :(. Men Hååkan kommer finnas överallt hela tiden så det är nog lugnt.

Snart ska jag hoppa i duschen innan jag går och lägger mig. Skööönt det ska bli att sova! Ciao people


wherever you will go

Nu ska jag gå och jobba. Blää orkar inte.

.

And maybe, I'll find out
A way to make it back someday
To watch you, to guide you
Through the darkest of your days
If a great wave shall fall and fall upon us all
Well then I hope there's someone out there
Who can bring me back to you


thease were the old days

Hittade massa bilder från the old days på datorn här uppe. Ibland kan jag faktiskt sakna Valsätratiden. Det var en fin tid.













you'll know

Jag hatar när man inte kan kontrollera eller bestämma vissa saker, för sen när det inte går som man vill kan man inte göra något åt det... eller vågar inte. Jag blir så frustrerad och irriterad på mig själv.. kul va?. Aja if you aint in you have nothing to win (y).

Igår gjorde jag chockladpudding med Majan och kajsa och vi började planera Josefins födelsedag. Sen kom Josefin hit och myste också. Trevligt. Jag pluggade också.. jag gjorde faktiskt läxan. Jag satt tillochmed uppe till halv 12 för att läsa klart det vi skulle ha läst tills idag. Seeeen visar det sig att jag läst helt fel texter.. det här är varför jag inte gör läxor. Suck.

Snart ska jag jobba och ikväll ska jag försöka plugga matte så jag inte kommer efter. Margit <3. Usch jag är jättetrött.. vill helst sova. Men icke. Kanske ska ta en powernap innan jag hämtar barnen på dagis. Det är fotbollsträning ikväll också men jag är inte säker på om jag hinner gå. Så mycket annat jag ska hinna med tills imorgon. Aja det blir nog bra. Hejdå!


.


eeeh ?!?!

Jag hade tänkt lyssna och anteckna idag.. jag hade faktiskt det. Eller när jag märkte att hela klassen plötsligt började skriva på datorn medans Tony och Anders snackade, bestämde jag det. Men det går inte! Jag orkar bara lyssna ett antaaal timmar på ointressanta saker. Jag önskar att jag var hemma och sov.

Efter skolan ska jag leeeka med majan och kajsa. Det var ett tag sen, de blir nog ruuwligt. Just nu sitter jag och pratar med en vän från turkiet haha.. vill jag åka utomlands? aaa. Vill jag slå kajsa? aaa. Hahaha Elin och jag har gjort de under föreläsningarna..CIAAO!

beautiful

Elin och Kajsa har fått för sig att dom har fått svininfluensan HEHE, dom skrämmer mig lite. Har dom fått de kommer säkert jag också få det för att jag har hängde me dom så mycket på sista tiden. Men dom har inte fått det. Jag kommer inte få det.

Hade världens mardröm inatt och jag tror jag blev scared for life. Drömde att jag blev kidnappad typ och sen försov jag mig nästan. Fast ändå inte eftersom att vi tydligen började halv 11. Jag trodde vi började halv 10. (y).

RSS 2.0