yes

Jag har tröttnar på att blogg.se är cp och hänger sig lite här och var och att jag inte kan logga in hemifrån så jag har flyttat min blogg till rebeckalidholm.blogspot.com , seeyaa there.

carry you home


fredag

Åh idag är det äntligen fredag och sen helg! Fyfan vad skönt det ska bli. Idag har vi bara två lektioner, religion för jag missar den sista lektionen eftersom att jag ska jobba men det blir nog najs. Jag lovade barnen att dom skulle få glass idag = glass till mig. Idag är det fint väder, giiilllllare. 

Igårkväll köpte jag godis och kollade på 27 dresses, mysigt värre. Jag har bestämt mig för att ladda ner Dear John också, den verkar vara så jävla bra.   

torsdag

Igår var jag på stan med Kajsa eftersom att vi var lediga. Det var bara en snabbis, vi åt på cupido och jag fick med mig en jeansjacka hem så nu är jag helt pank. Vi lyckades även ta en promenad i regnet och chilla hemma hos Kajsa.

Dagen har gått långsamt, jag hatar torsdagar. Alltid lika sega och tråkiga. Snart kommer Majan förbi och vi ska till Gottsunda en sväng innan jag ska jobba. Åh det snöar ju idag också = självmordstankar.

tisdag

Juuuste! Jag glömde nästan att berätta, ni vet mitt matteprov som det gick så bra på? Jag fick ig på det. Så. Var inte särskild nära g heller. Fatta hur mycket tid jag slösade på att plugga till det jävla provet. När jag skulle cykla hem från skolan idag såg jag att det låg ett papper på min cykel och ett antal andra om extramatte. VAD ÄR ODDSEN? Det känns som att Margit typ smygit dit och lagt det där..creapy var det iallalfall.

Blev inget jobb idag heller så snart ska jag cykla till friskis och svettis för att träna, i like. Åh vad duktig jag är. Imorgon är vi lediga, jag ska ner på stan och träna med knutsson och kajsa. Kul att Martin alltid tar hem kompisar när jag inte är påklädd,.. BLEH.    

det kommer verkligen inte att sitta fel


i didn't see it in your eyes

Gårdagen i skolan spenderades mest med att spela mario. Fyfan vilket frustrerande spel, det är helt sjukt. Beroendeframkallande är det också. Av någon anledning funkar det inte att blogga från min dator så jag får be pappa ta en titt på det ikväll. Igår var jag duktig, jag gick ut och sprang och hoppade hopprep. 

Åh jag är glad! Igår bokade mamma och pappa en resa, pappa gav sig uppgivet tillslut. Till Bali, Indonesien ska vi åka i två veckor, från den 14 oktober och frammåt. Fyfan vad härligt det kommer bli. Det ironiska är att även iår är jag utomlands på Josefins födelsedag hehe....
 
Idag har vi bara en lektion, så najs. Sen vet jag inte om jag ska jobba men vi får väl se. Annars hade jag tänkt träna lite om jag lyckas peppa mig själv. Nu ska jag gå och göra mig i ordning innan jag cyklar till skolan. Puss 

idag har kajsa mens


måndag

Igår var det söndag och jag hatar söndagar. Jag lyckades göra min läxa och städa mitt rum. Men jag sköt på det sista så länge som möjligt för jag viiiisssste att jag säkert skulle hitta fler spindlar. Gjorde jag det? ja. SÅÅÅ. Vadfan..... Hittade en i badrummet i lördags också på MINA kläder. Det är som att dom dras till mig....jag kanske är nya spiderman, who knows. Jag tror nog det...coolt.

Just nu sitter jag i skolan och ska få tillbaka mitt matteprov när som helst, hoppas jag. Jag kommer seriöst gå hem och gråta om jag inte får godkänt. Idrotten var ganska najs, jag och fredrika snodde med oss ett varsitt hopprep hem. Efter skolan ska jag jobba som vanligt, onajs. Ciao


run to me now

Åkte hem till mormor och morfar en snabbis på eftermiddagen för att fira mormor som fyller år om några dagar. Fick gott fika och ritade teckningar med min lilla kusin. Mina blev inte särskilt fina och jag fick höra mer än en gång "vad konstig din ser ut"...yes. Trevligt vare iallafall. Nämnde jag fikat?

Sen kom jag hem och ville träna bort alla onyttigheter och det gjorde jag också. Gjorde en träningsvideo och gick ut och sprang. Nu är jag död. Helt jävla död. Men skänt var det! Idag känner jag mig lite sentimental så jag funderar på om jag ska gråta till en sorlig film ikväll...det vore skönt. Ja så blir det. Nu ska jag äta lax, muma. Hejdååz

your love is a song






this is your heart

Middagen hos knutsson vart riktigt kul, vi käkade, rökte vattenpipa och allt möjligt. Runt elva cyklade jag Kajsa och Elin hem. Kajsa och jag drog hem till mig och åt godis medan Elin drog till mosse. Majan kom cokså senare och båda två sov kvar här. Det var mysigt förutom att jag vaknade typ 10974 gånger av att majan harklade sig eller öppnade glasdörren.

Okej jag erkänner, jag HATAR att sova hos folk och jag HATAR när folk sover här. Verkligen. Jag hatar att inte sova i min säng och att vakna upp nästa morgon och måste gå hem. Man har inga av sina saker och det är bara äckligt jobbigt. När folk sover här blir det stökigt, man måste städa på morgonen och blablabl. Man kan aldrig sova lika bra och man kan inte göra vad man vill. Bleh. Den enda jag seriöst inte har något emot att sova hos är Josefin... i wonder why. Men det är liksom ändå inte sällskapet det är fel på utan alla tekniska detaljer... Nej jag vill sova själv i min egen säng.


det kanske var bra

Ja ni, runt halv fem var jag hemma och jag ska vara borta klockan sju... och jag är så jävla trött. Dagen var inte bra utan riktigt seg. Dagens höjdpunkt var när vi rapade Kajsa i matsalen, lyckades ta av hennes bh helt och hållet och det gick sönder i mitten (y).

Sedan jag kom hem har jag sprungit runt som en galning i mitt rum för att försöka hitta något blommigt att ha på mig. Tillslut lyckades jag men jag kan inte säga att jag känner mig särskilt nöjd. Men what to do, det funkar iallafall. Snart kommer Majan och Kajsa hit och sen måste vi cykla förbi Norby för att ta ut pengar. Nu ska jag fixa det sista innan jag måste gå, seeya.  


idag blev kajsa raped




fredag

Åh idag är det fredag och jag vill hem och sova. Men nej, vi har lekton, håltimme, lektion, håltimme och lektion. Perfekta schemat... Imorse var jag lat och tog bussen men till mitt försvar så regnade det faktiskt lite i början. Imorse var jag trött, kan bero på att jag alltid vaknar en timme innan jag behöver vilket sucks när man har lite sovmorgon. Annars är jag glad för jag har äntligen hittat någon som vill åka till London med mig!

Ikväll blir det middag hos knutsson med massa tjejer och det blir nog najs. Har inget att ha på mig som passar temat med jag hoppas att min syster fixar det åt mig. Nej nu ska jag faktiskt lyssna på en lektion, byee 

hmz

Jag tror att det gick fett bra på mitt matteprov. TROR. Jag ansträngde mig iallafall så det måste ha gått bra. Vårt internet har inte fungerat utan pappa fixade det idag, det är sjukt att man känner sig så handikappad utan dator. Har iallafall inte haft för mig särskilt mycket, idag var vi lediga så jag hängde lite med Kajsa och hade fotbollsträning. Det var najs, det var längesen. Snart börjar matcherna också (y). 

Nej nu ska jag sooova. Är trött  


collide

Gårdagen vart verkligen dålig, på alla olika sätt man kan tänka sig. Bleh. Idag däremot har det gått lite bättre. Jag har pluggat massa matte med pappa, övningskört, städat och hämtat mina nya skor som jag älskar.  Jag hittade två jätteäckliga spindlar i mitt rum när jag städade som numera lever i damsugaren. Hejs
  

man who can't be moved

Undra hur mycket tid jag spenderar med att bara ligga på sängen och inte röra mig...Alldeles för mycket skulle jag tro. Men jag är så trött hela tiden så jag orkar inte röra mig. Har träningsvärk i magen också, bleh.

Har spenderat min dag med att kolla på "Morden i Midsummer", jag älskar att kolla på det, plus att det fick tiden att gå snabbare HA. Lite senare ska jag dra hem till kayo för att kolla på matchen. Allt för många har sagt att Barca kommer vinna så nu kommer det bara kännas ännu bättre när Real vinner. YES. Stämingen här hemma är lite spänd för tillfället... Martin och pappa är lite... övertaggade. 

Gissa vad jag ska göra nu? Lägga mig på sängen och sova. Haha bleh.

tekalas


yes


we can never go home

Festen i torsdags var inte så värst kul, eller inte för mig iallafall som var helt nykter. Så duktig. Igår åkte jag och tränade med Majan och Kajsa, mitt första intersivpass ever och jobbigt var det. Herregud jag har träningsvärk i hela kroppen fast vi var tvugna att gå tidigare. Efter träningen mötte vi upp Josefin på stan och gick och käkade. Min första cupidosallad nånsin. Sen pallarade vi oss vidare till bion för att se "Remember Me". SÅ FIN FILM. Jag grät så mycket i slutet, jag satt tydligen och snyftade väldigt högljutt och Kajsa var helt svart runt ögonen.

Efter filmen drog vi hem till mig och gjorde allt och inget. Det slutade med att Kajsa och Josefin sov över här, och Josefin ville tydligen inte sova länge så man var tvungen att vakna när hon var vaken. Ikväll blir det el classico, frågan är bara vart man ska kolla.


stolen

Nu ska jag ut på äventyr i Eriksberg med mina tre fina vänner. Bilden är gammal men dom är fortfarande lika fresh!




fix you


look how they shine for you

Vaknade jag klockan 9 imorse när jag skulle vara på stan halv tio. Men det var ju kul det också.. eller. Nej jag fick klä på mig och springa direkt till bussen, men jag hann. Sen drog jag hem till Majan en sväng där Kajsa tvingade oss att kolla på svampbob... sen har jag spenderat resten av dagen med kayo. Äckligare tjej får man leta efter...

Ikväll ska jag iväg någonstans med några HA. Nej jag vet inte riktigt men det är väl bäst att göra sig i ordning, kul att jag sitter i pyjamas. BYE

TILL SALU



"Jag har inte tid med dig nu"
"Du var helt mobbad när du var liten, ända tills du träffade mig"


hmz

Yogan igår var ganska najs men kändes mest som avslappning... jag somnade nästan. Sen kom Josefin hit för att mysa, trodde jag. Men nej, tjejen var spårad. Jag trodde nästan att hon var hög ett tag haha men nejdå, har ont lite här och där sen hon slog mig. Men kul vare.

Åh idag är jag trött. Vaknade av att Majan ringde mig men innan jag hann svara så somnade jag om. Åh jag kollade lite snabba cash medan jag vaknade, skönt. Nej nu ska jag bädda min säng och göra mig i ordning innan jag drar till kayo för att hämta lite saker.  


where did you read my story


so I went and left you

Åh jag är så bakis idag, bleh. Gårkvällen slutade lite random måste jag säga men det var ganska najs. Minns tyvärr inte allt för mycket men det är nog bäst så. Ja. Jag kom hem runt ett, duschade, tog bort mitt smink och tog på mig myskläder. Precis efter det ringer Majan och tvingar med mig ner på stan. Kände mig inte särskilt bekväm, såg ut som en crackhoe men det var väll trevligt...

Nu är jag helt död och ska sova en stund innan det blir yoga med Majan och Louise! Hur jag ska orka med det veeeet jag inte. Sen har jag en date med Josefin I think. Det blir säkert bra. Ciao  


no stress

Slapp dag och har inte gjort någonting särskilt, bara övningskört. Nu sitter jag här & pratar i telefonen med Josefin samtidigt som jag funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Majan och Kajsa kommer hit om en halvtimme och så ska vi fixa oss. Åh, har kollat på Jersey Shore hela dagen haha så kul. Mitt nya favoritprogram.

cause I don't want nobody if I have to cry

HAHAH åh gud. Jag och Josefin i våra unga dagar.


you force yourself to look away

Har precis lagt på telefonen efter att ha pratat med Josefin i två och en halv timme. Den tjejen är verkligen ung och dum... hahah. Idag har jag hunnit göra allt det jag ville, jag förvånar mig själv. Jag har tränat, övningskört och kollat på matchen. Jag frös bokstavligtalat ihjäl när jag kollade på fotbollen. Fyfan vad vad kallt det var. Dom vann iallafall med typ 6-0 och Marre gjorde ettt mål.

Imorgon ska jag också övningsköra och sen på kvällen ska vi iväg på Isabellas födelsedagsfest. Det blir nog kul hoppas jag. Jag måste försöka plugga matte på lovet också, good luck med det. Nej nu ska jag lägga mig i min sköna säng sova, är helt slut. Godnatt :*

uprising

Jag är M-Ä-T-T. Så äckligt mätt man kan bli faktiskt. Men det var trevligt iallafall, jag & Marre mobbade Oskar och Emma under större delen. Nej, men det var najs. Fick ett till påskägg och lite money av farmor och farfar. Herregud vad jag börjar bli äcklad av godis... Ska alldeles strax ut och spinga av allt jag lagt på mig under dagen och sedan blir det till att övningsköra. Efter det ska jag kolla på Marres match med juniorerna, det var längesen jag såg honom spela. Take caaaare.  

train

Nu ska jag iväg och äta påskbuffé med släkten! Ciaaaao


elegi


you.

Imorse vaknade jag av att mamma kom in och väckte mig vid halv 11. Sedan var det dags att leta efter påskägg (en tradition okej!) och jag hittade mitt efter en kvart kanske. Tack vare det fina påskägget och de 300 kronor som tillkom hade jag råd att köpa mig ett par converse skor idag. Och jag behövde bara betala 300 kronor själv. Värt. Jag fick ocks ett par träningsskor av mamma idag.

Idag fyller pappa år och snart kommer farmor och farfar förbi och för att gratulera honom. Sedan ska vi äta påskmiddag om en timme, men jag är mätt redan nu. Allt godis gör så att jag mår illa. Åh, övningkört har jag också gjort. Det går ganska bra. Ganska. Nej nu ska jag lägga mig på sängen och vila, är alldeles för mätt. BYE

she can't think no more

Det var så fint väder ute så att efter jag hade sprungigt gick jag på en promenad ett tag, väldigt skönt. Var även ute och övningskörde med pappa haha, det gick bra förutom att jag höll på att köra in i en buske när jag skulle parkera. Ikväll ska jag göra köttbullar till påskbordet imorgon! Ett måste.

Åh hittade just en hundralapp längst ner i påskägget från mormor och morfar. Dom är så gulliga.

watching you is the only drug I need


I knew I wouldn't forget you

Åh igår var en ganska najs dag. Vi hann klart med vår sista tidning hade fika och allt möjligt! Efter skolan promenerade jag fredrika och knutsson till ica för att köpa lite billigt godis. Billigt in my ass, 5,90 kr är fan inte billigt. Men det var ju ica så man kan väll inte vänta sig något annat.

Jag kom hem runt sex och blev övertalade av min fina syster att följa med till ica maxi för hon skulle köpa en påskägg till Robin. Där kostade godiser 2,90. Nice there Rebecka.... köpte hursomhelst lite där också. När vi kom hem fick vi ut på en promenad innan vi satte oss framför tv:n och såg på Sex and the city the movie. Jag somnade innan tio för att jag mådde så jävla illa och hade ont i huvudet. Och ändå hade jag inte ätit något godis allt. BLEEH.

Vaknade klockan nio imorse och nu ska jag ut och springaaaaa. Har laddat min ipod och fyllt på med ny musik.  Det är så fint väder ute så man blir så himla glad. CIAAAO!

RSS 2.0