all I ever wanted

Nu ni ska jag alldeles strax ut och mysa med min favoritvalp och visa upp honom för simon! Jag har inte sett lilla valpen på en vecka men jag kan tänka mig hur stor han har blivit och antagligen ännu galnare. Idag har jag också passat på att tvätta upp allt från Ios, eller jag har börjat men har en bit kvar. 

Ikväll blir det som sagt bio med min man eftersom att min andra man är sjuk och imorgon blir det shop until you drop med kajsa, liiike. Finns mycket fina grejer jag har spanat in. Och idag är det bara tre dagar kvar tills jag fyller 18, helt stört. Nej! nu ska jag fixa mig. Ciao!

 


skulle inte sitta fel att vara kvar där inte


tisdag

Denna dag har spenderats till att ligga i solen, äta glass, läsa en bok, kolla på sex and the city, mysa hos knutsson och kolla på matchen. Ganska chill dag. Jag känner att jag har skit ont i halsen och ska därför gå och lägga min snart.

Frågan är vad man ska hitta på imorgon, jag bli alltid så rastlös när jag vaknar. Förhoppningsvis blir det fint väder så att jag hinner sola lite innan jag drar till Kajsa och sedan vidare på bio med henne och Josefin. Gissa vilken film? Eclipse! Ååååh som jag längtar. Jag älskar den tredje boken men eftersom att filmer sällan blir lika bra som böcker....men vi får hoppas. Nu ska jag sova, godnatt!



I was in Ios but I can't remember

Igår kom jag hem från den bästa resan jag gjort i hela mitt liv. Det var den galnaste & roligaste veckan jag nånsin upplevt. På dagarna gick vi upp&ner för den 1 km långa backen för att ta oss till stranden och på kvällarna blev det utgång. Vi hade tur, baren på vårt hotell var som förfest stället för alla så det vart alltid där vi började våra kvällar. Eftersom att alla krogar öppnade vid två blev det att vända på dygnet jävligt mycket men det var det vääääärt! Vi träffade mycket sköna människor och drack mycket sprit. UUUUUNDDEEEERBAAAART. Vet ni hur mycket jag ångrar att jag inte stannade två veckor?

Dagarna jag spenderat hemma hittilis har jag gjort i sängen och framför soffan, jag har varit sjuk. Men det kanske inte var så oväntat. Alla blev sjuka någongång därborta och minst fyra fick gå till läkaren.




wave your flag

NU DRAR JAG TILL IOS MED 13 PARTYTJEJER, KAN DET BLI BÄTTRE?! puuuusss!

torsdag

Idag ska jag på stan med Josefin, om cirka en timme sådär för att fixa det sista inför Ios som vi åker till i övermorgon. Stört. 

I måndags drog vi ut en massa och rökte vattenpipa och spelade fotboll. Gräset var halt så dom flesta gjorde en vurpa då och då, ganska kul. Igår hade vi fotbollsmatch och med bara åtta spelare och strålande sol var det jävligt jobbigt. Vi förlorade med en del...typ 1-8. Ikväll så ska jag träna, troligtvis en powerwalk med Kajsa annars får jag väl åka till gymet eller springa.

Nu ska jag göra mig i ordning innan jag drar! Ciao


when I get older

Nu blir det powerwalk med Kajsa!

yellow


heartbeats

Okej, som jag har garvat ikväll. Jag måste ha dom mest korkade vännerna ever, alltså Kajsa, Marianne och Josefin. Åh herregud säger jag bara... Jag drog hem till Majan för att kolla på matchen med dom andra två och det var jävligt najs tills Mr Green släppte in ett mål. Efter det spelade vi något frågespel och det var då jag förstod hur pantade vänner jag egentligen har, men jag gillar det. Men dom är faktiskt riktigt bra.

Annars har jag bara tränat med Majan och sovit hela dagen. Det känns verkligen inte som sommarlov med tanke på vädret... bleh. Min morgondag består av att träna, fira min kusin och mysa lite med Kajsas valpar. Det är det jag vet iallafalllll sen får vi väl se vad som dyker upp, det är säkert någon bra VM match på tv. Nattii

  

tell me

Igår var det avslutning och dagen bestod av fika hos kajsa, mys med valpar, smörgåstårta och fest i fålhagen. Det var en ganska najs dag faktiskt men det var synd att vädret sög så myyycket. Idag klev jag upp klockan halv nio för att träna, jag & Majan drog på ett pass på friskis och det var sköönt. Frågan är vad man ska hitta på ikväll men nu ska jag lägga och ta en powernap eller nått. Ciao 

cause it's over

Idag drog jag till skolan med Kajsa och Fredrika för att städa ur våra skåp och spela upp en låt. Vi gjorde bara det förstnämnda och tänkte att vi inte kan få ig eftersom att vi inte fått någon ig-varning. Riktigt dåliga är vi. Ikväll blir det troligtvis en promenad med Majan och Kaja och sen kanske Josefin dyker upp också. Imorgon är det avslutning och sen börjar mitt sista sommarlov någonsin. Sjukt. 

Saker att göra innan Ios:

* Köpa en mascara
* Köpa minneskort till min kamera
* Klacka om ett par skor
* Växla pengar
* Köpa solkräm
* Hämta ut mitt paket från H&M


if you see kay

Kan någon säga en enda muskel jag inte har ont i just nu? Nä skulle inte tro det va. Jag är helt död...verkligen död. Kom nyss hem från en fotbollsmatch som slutade 1-2, den här matchen kunde vi ha vunnit men vi hade turen emot oss på slutet. Jag lyckades göra ett mål iallafall så jag känner mig väl halvnöjd. Frågan är om jag kommer kunna träna imorgon eller ens röra mig... återstår väl att se. 

Dagen har spenderats med ingen mindre än Kajsa, vi gick på en promenad och chillade lite. Det var najs. Alldeles strax ska jag hoppa i säng för imorgon ska jag dra till skolan en snabbis för att lämna in böcker och spela upp en låt. Nu ska jag ta på mig pyjamas och krypa ner i sängen. Godnatt   



bild på laget från förra året

where does the good go?

Idag har jag inte gjort mycket annat än att träna, både på friskis och fotboll. Det var sköönt men känner mig ganska trött i kroppen nu. Imorgon ska jag ta en vilodag och på torsdag fortsätter träningen, najs.

På fredag är det ju fan skolavslutning! Det känns dock som att det redan är sommarlov för jag har inte haft en enda lektion på hela veckan. Jag såg att det skulle regna då också, isn't that great? Förhoppningsvis har UNT fel för jag vill inte att det ska regna. Nu vet jag inte om jag ska ut en sväng med mina fina eller om jag ska sova...det återstår att se. ciaaao

move along

jag älskar att träna. Idag vart det gym med Majan och imorgon blir det ett pass, najs.  Idag var det sista gången jag jobbar på ett tag så nu är det typ sommarlov. Synd att jag är så fattig bara, annars hade allt varit perfa. 

our family

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum, mamma hjälpte till och gjorde nästan allt det jobbiga men ändå. Sitter här med hårfärg i håret, hatar jag utväxt eller hatar jag utväxt? ahru det gör jag. När jag kommer hem från Ios får jag nog ta och fixa det här....

Imorgon är det ig-dag i skolan vilket betyder ledig dag för mig. Jag antar att dagen kommer att bestå av jobb ändå och jag ska även tvinga mig själv till gymmet. Ett måste.






the quiz

Varför, varför har inte jag köpt den nya twilightboken än?

funhouse

Sådär nu har pappa fixat min dator så att jag kan komma in på alla hemsidor och se alla bilder igen, najs.  I Fredags var jag på Josefins mottagning med Majan och Kajsa och det var väldigt treevligt. Jag blev äckligt mätt efteråt iallafall. Jag längtar så jävla mycket tills jag tar studenten nu. Det är ju faktiskt bara ett år kvar, tiden går så himla snabbt.

Igår gjorde jag inte mycket, jag var bara ute på en promenad och idag har jag äntligen köpt en kamera. Det var på tiden, det är bara två veckor kvar till Ios så jag kände att det var dags. Jag har även passat på att sola lite när det är så fint väder.







RSS 2.0