that just won't be fair

Har precis snackat med i telefonen en timme med Kajsa, alltid lite roligt. Jag har även lyckats plugga ganska mycket fast jag har en del kvar, men det känns som att jag lätt hinner klart iallafall. Imorgon börjar projektarbetet så det kommer att bli em stressssiga veckor, men säkert ganska roliga också. Göra en tidning i veckan, vad är väll det? haha. 

Åh, jag har laddat ner två One Tree Hill ansnitt som jag ska kolla på ikväll. Jag har inte kollat på jättelänge så jag har en del att ta igen. Nej nu ska jag koncentrera mig på att plugga igen så att jag får G på provet och så att min IG-varning försvinner. Byee

you know I care

Igårkväll, i väntan på bussssen till Sunnersta.


sidewalks


my life

Kom kanske hem från festen klockan halv 2 och är alldeles hungrig. Har pratat i telefonen sen dess, ett känslomässoigt samtal måste jag säga. Fyfan vad jag hatar känslor, alla möjliga och i alla tillfällen. Festen var iallafall ganska kul, kunde ha varit lite mer folk men det var ändå najs.

Imorgon gäller det att plugga idrott, så att jag klarar provet. Bleh, ibland önskar jag att jag inte har godisförbud! aja nu ska jag somna! puss


we only kill ourselves more slowly



- the words that fall from your mouth
they crystalize and break on the ground
and everything you want, you can't have
but you force yourself to look away

we might never see

Fyfan vad det suger att plugga på lovet. Särskilt till ett idrottsprov, vem har prov på såhär mycket i idrott?! Senare idag ska jag laga grekiskmat med min fansingrupp. Smarrigt värre...tror att det blir souvlaki. Men innan dess måste jag tvinga mig själv att plugga ytterligare på idrott. Ikväll händer det lite roligheter så det blir förhoppningsvis najs. 

http://leloveimage.blogspot.com/ är troligvis världens finaste blogg måste jag säga.


lonley world we're living in

Stockholm med mamma var trevligt och jag fick med mig en del saker hem. Bland annat en jeansskjorta, ett linne, en svart tröja, ett par örhöngen och en tunn jacka, me like. Nu återstår det bara att hämta ut sakerna jag beställt från HM! Åh, jag kommer bli pank. Hursomhelst, kvällen har jag spenderat hemma med att kolla på Morden i Midsummer. Jag har alltid älskat det programmet... men jag har även pluggat. Yes. På en fredagskväll, jag är bäst. Nu ska jag hoppa i säng. Godnatt  

.


tonight

Idag fick jag hem ett fint brev från csn där det stod att jag riskerade att få mitt studiebidrag indraget om jag inte föbättrade min frånvaro. Jag har inte insett att jag varit borta från skolan så mycket den senaste månaden men tydligen...äsch jag har ju mina anledningar. Jag var faktiskt sjuk heh.

På tal om sjuk så är jag fortfarande sjuk. Det var inte lite jobbigt att jobba idag ska jag tala om. Jag kunde nästan inte andas, eller inte med näsan iallafall haha. Imorgon blir det Stockhom med mami där vi ska shoppa. Can't wait!

Ikväll ska jag bara vara hemma, precis som jag gjorde igår då jag såg New Moon för hundrade gången. Tänk att man aldrig tröttnar...  nej nu ska jag lägga mig i sängen, puss.

don't you let me go tonight



- Watch my back so I make sure
You're right behind me as before
Yesterday the night before tomorrow

Dry my eyes so you won't know
Dry my eyes so I won't show
I know you're right behind me


already gone

Vem är sjuk? jo jag. Kan det bero på den 50 minuters långa promenaden hem från Sunnersta igår kanske? yes, det skulle jag tro. Gårkvällen spenderades hos Sofia och det vart riktigt kul faktiskt. Mycket roligare än vad jag hade väntat mig eftersom att jag var ganska otaggad. Kom hem klockan tre och lade mig direkt i sängen och somnade. Vaknade upp väldigt förkyld och det känns som att jag kommer somna när som helst. 

Idag ska jag bara vara hemma, jag vägrar att gå ut heh. Ska kolla på sex and the city och tycka synd om mig själv. 

Varför lyckas man alltid förstöra kläder som inte är ens egna, särskilt när man har lovat att vara försikig med den? Fick låna min systers stickade tröja igår och jag lovade att vara jätterädd om den. Men vad lyckas jag göra, jo rycka upp massa trådar och fläcka ner den. Lyckligtvis lyckades jag klippa bort trådarna och lägga den i tvättmaskinen innan hon märkte något och jag ber till gud att den klarade sig hehe. Jag kan lova att jag inte kommer att få leva annars. Nej nu ska jag lägga mig i soffan och sova

   


stay gone

Majan och Kajsa blev glada för sina presenter igår. Majan fick en tvättsvamp i form av en nalle och Kajsa fick ett par läsglasögon, ja kul var det iallafall. Senare på kvällen kollade jag och Josefin på twilight och efter det sov hon kvar. Hon var ju lite spårad kan jag säga, slickade på min hand, tafsade och försökte dra ner mina byxor... Och juste, jag vaknade av att någon kastade en bh i mitt ansikte. Var det Josefin? aahrå. Hon orkade tydligen inte resa sig för att kolla på klockan så hon tyckte det var bättre att väcka mig så att jag skulle kunna genom att kasta en bh på mig...


Ikväll drar vi hem till Sofia i sunnersta på chillfest, me like. Inte för att jag ska dricka eller något men det blir nog trevligt. Ska börja göra mig i ording alldeles strax och sedan gå mot Josefin. Egentligen har jag absolut ingen lust att gå utanför dörren och är jättetrött men ja... ciao!

hurry up and wait

Har spenderat dagen med Josefin i Boländerna. Yes. På ÖB och på Coop, ganska roande faktiskt. När Josefin fastnade i bussdörrarna fick jag mig ett gott skratt. Ikväll kommer hon hit och vi ska mysa, vi ska även träffa Majan och Kajsa en snabbis. Vi ska ge dom deras presenter (ja, snälla som vi är köpte vi en varsin present till dom för att dom är så bra kompisar!!!). Jag har precis slagit in dom, ni kan aldrig gissa vad dom innehåller...






lost and found


everytime

Åh jag är så trött, det känns verkligen som att jag har sovit hela dagen. Vilket jag typ har gjort, men still. Åh jag åt kebab till middag, det måste vara den perfekta bakismaten. Jag skulle egentligen ha umgåtts med min kära syster men hon dissade mig för sin pojkvän verkar det som så jag ska nog sova strax.

Imorgon ska jag ut på äventyr med Josefin och sen ska jag jobba. Det sista är ganska onajs men det är ändå skönt med lov. Så nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng och sova. Godnatt


lördag

Fredagskvällen hemma hos Josefin var mysig. Vi låg i hennes säng och kollade på 40 year old virign och sen somnade vi tidigt, säkert innan tolv. Jag älskar hennes dubbelsäng och lakanen var najs.

Igår drog jag, Majan och Louise hem till Mark och det var treeevligt. Vodka är inte min bästa vän. Fyfan vad jobbigt det var att gå till honom i snön. jag hatar snö. Det borde ha tagit 10 minuter men det tog lätt en halvtimme. Nej. Usch jag måste verkligen skärpa mig. Men det var iallafall chill. Idag är jag trött, bakis och vill helst sova. Har mest legat i soffan och kollat på scrubs (y).








nu drallar jag till mark och super med majan



yepp, rubriken talar för dig själv. Ciao!


i could still hear you



Imorgon ska jag få sova i Josefins dubbelsäng och i hennes nya leopardlakan. Längtar. 


under the knife


hero of war

Sitter här och lyssnar på Rise Against och chillar lite innan jag ska plugga det sista inför lovet. Hade bara två lektioner idag och jag fick tillbaka mitt matteprov. 2/33 p. Ibland känner jag mig så duktig, det här är en av dom gångerna. Jag har tänkt på en sak, att ibland när man önskar att något ska hända så händer det verkligen. Typ småsaker som är bra. Ganska är ironiskt, men det känns skönt att veta att det inte bara är dåliga saker som inträffar.

Imorgon ska jag träffa Josefin, det var ett tag sen sist. Eller, ja sen vi sågs och var nyktra tillsammans. Åh, jag insåg just hur tragiskt det där lät haha. Nej nu ska jag plugga det sista. Ciao! 

21 guns


it's not me it's you

När jag kollade på MTV häromdagen så hade dom den här grejen, ni vet blablablas drömkärlek heter blablabla. Precis när jag böt dit stod det Rebeckas drömkärlek heter : Edward. Och jag kände att det inte kunde vara med rätt haha. That's so true.

Dagen har varit chill, hade bara en lektion och då fick vi tillbaka samhällskunskaps proven och sen slutade vi. Av någon anledning (elin) stannade jag och Kajsa kvar till halv 3. Vi satt i det äckliga vilorummet och gjorde allt möjligt, ganska roande. Sen åkte jag hem och jobbade, Carl har kommit in i trotsåldern, lucky me.

Imorgon är det engelskaprov men det känns som att man redan kan det mesta. Det kan jag veeeerkligen inte men det känns så, så jag behöver inte plugga mer. Great.   

control yourself



Vårt band upträdde på emsambel konserten i skolan, eller halva iallfall. Inte jag och berran, men resten av dom var SKITBRA!

.

jävla fittessä.

ready

Igår tränade jag ki box med ullis. Åh herregud. Det var mycket jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara men jävligt kul också. Kom hem runt 10 och däckade snabbt i sängen efter en snabb dusch. Imorse fick jag skjuts av pappa, så skönt att slippa ta bussen ibland. Kom dock till skolan nästan en timme innan jag börjar och alla mina vänner har lektion (y). Tack gud för ipod. Nu kom Berran och hon ska få ta bort sin tandställning om tre veckor!!!!!!! wie. 

absolute

Vad gör jag just nu? Jo, jag lyssnar på Anders föreläsning om utopi/dystopi! yes. Känner att jag behöver veta lite mer om det tills på tisdag. Jag fattar ingenting...verkligen ingenting. Meeen under antiken pratade man om en guldålder, att utopin är något som man har förlorat och inte kan få tillbaka igen. Ah, det är väl den informationen jag fått fram under en timmes lyssnande. Jag har även skrivit på min litterärgestaltning, är nästan uppe i sex sidor nu. ibland överträffar jag mig själv muha. Godnatt!

the fray



- I know you can't believe
I could just leave it wrong
And you can't make it right
So I'm gon' take off tonight
Into the night


alla hjärtans dag








heartless

Gårkvällen vart rikitgt kul. Det var jättekul att träffa Carro och Sarah igen, har känt dom enda sen jag var liten. Det bästa var när vi körde sanning och konka och jag fick "Välj ut en frivillig person som strippstång och utför sen en strippdans" , jag var inte allt tillräckligt full för det där så jag svepte snabbt mitt glass. Både Josefin och Majan som sitter på varsin sida om mig viskar att jag ska ta den andra och till slut väljer jag Majan. Hon hade missuppfattat att hon bara skulle vara strippstång så hon dansade glatt med. Vilket jag är glad för med det var riktigt hahahah. Snacka om att skämma ut sig i onödan. Men kvällen vart najs!Kom hem ganska tidigt, runt 1 kanske och somnade snabbt.

Idag har jag spenderat alla hjärtans dag med Kajsa och Elin, vi hade semelkrig och kastade oss i snön i bara bikini (KALLT SOM FAN!) innan vi badade skumbad. När vi åt semlor tryckte Elin plötsligt upp Kajsas i hennes ansikte och kajsa kastade hela sin semla i Elins ansikte. Jag skrattade så att jag nästan kissade på mig när elin trycker upp grädde i mitt ansikte. Så jag tog min, sprang över rummet och mullade Kajsa med min. Efter det var det tyst i säket fem minuter för att vi skrattade så att vi höll på att dö. Ja, jävligt kul var det.

fredag








helo hurricane

Är så trött. Kvällen vart riktigt najs och spenderades til mesta dels med Josefin och Louise. Riktigt nice som sagt, och bilder kommer imorgon. Scott var snäll som skjutsade hem oss och nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova! puss

Sometimes ignorance rings true


it's all i know

Samhällskunskapet gick bra... trodde jag tills jag pratade med Elin och Kajsa haha. Men förhoppningsvis får jag G iallafall, hon har alltid så komplicerade prov. När vi hade slutat åkte jag Elin och kajsa raka vägen till Gottsunda och köpte lite godis. Eller ja, inte Elin som köpte kryddad korv och gräddfil. Man rår väll inte för vad man är sugen på. 

Åt middag för enn stund sen och hade tänkt vara hemma ikväll för att kolla på film men det verkar som att det har blivit ändrade planer. Alla ska tydligen hem till Viktor so I guess that where I'll be. Känner mig inte så taggad men det blir säkert kul hoppas jag. Ha en great kväll. Ciao! Och här kommer världens finaste låt ;





I find peace when I'm confused
I find hope when I'm let down
Not in me
Me
In you
It's in you


It's always have and never hold


i'll look after you


all at once

Har precis kollat på dom två första avsnitten på Vampire Dairies och jaa... mitt första intryck var att det så jävla twilight wannabe så att jag vill spy men sen blev det mer okej faktiskt. Fortfarande lite härmigt men ganska bra. Kommer troligtvis att följa det, yes.

Har pratat lite med äckelberg i telefonen idag, hon trackade mig. Trevligt. Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli sååå skönt. Imorgon ska jag verkligen bara vara hemma och chilla ensam med godis och kolla på en film. Laga middag med mamma och kanske plugga lite. På lördag ska jag hem till Carro med Majan och Josefin eftersom att hon fyller 18 och det blir troligtvis najs!

Vet ni vad jag har kommit på? Alltid när jag är stressad så drömmer jag mardrömmar. I förrgår drömde jag att knutsson blev biten av en krokodil men hon lyckades dra ut krokodilens ögon (med händerna!!!) och sen kastade hon stenar på den tills den tog. Hon klarade sig dock men förlorade ett ben ;/. Nej, nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar, godnatt. 


just friends

Fyfan. Har pluggat hela dagen sen jag vaknade. Trodde aldrig att jag skulle lyckas med det, jag har ju inte precis tillräckligt mycket självdiciplin hehe men jag lyckades ett tag. Great. Hoppas jag kan tillräckligt mycket bara för nu vägrar jag att plugga mer. BLEH. Eller ja, måste ju plugga ikväll också. Och jobba (y). Nej nu ska jag duscha innan jag ska hämta barnen. ciao!

you


if it's all i ever do


tell me what it takes

En lektion i skolan och massa projektarbete, eller ja planerande iallafall. Efter skolan drog jag hem till Kajsa med Majan och gick ut med hennes hundar (som är helt jävla galna) och åt en varsin semla. Tror att jag har överskattat semlor lite... hursomhelst gick jag hem och åt snabbt innan jag åkte till friskis med Majan. Var skit taggad, så det var sköönt. Åh jag älskar att träna. Nu sitter jag här och försöker desperat plugga till samhällskunskapen. BLÄ.

Imorgon stannar jag hemma från skolan för att plugga yes. Vi har så mycket just nu så att jag tror att jag nästan dör. Fyfan för Rosendal. Trots att jag hatar skolan och är jävligt stressad så är jag lycklig. Gillaree. Nu ska jag plugga det sista innan jag ger mig för dagen. puss

she said

Matteprovet imorse gick åt helvete, troligtvis så dåligt det kunde ha gått. Men jag hade inte förväntat mig något annat så jag känner mig inte särskilt deppig. Resten av dagen bestod av en genomgång av fansinprojektet, det tog tre timmar... tre timmar!!! så jag slutade inte fören halv 5. Vi fick veta vilka grupper vi skulle vara i och vilka kommer jag med om inte Kajsa, Fredrika, Knutsson och Beard. Haha så jävla ironiskt.

När jag kom hem pluggade jag samhällskunskap och kollade lite på tv. Nu ska jag sova och imorgon blir det till IKEA och käka och sen träna med Majan innan jag måste plugga. Fyfan. Gondatt! 

jag vet att du vill

Pluggandet med Kajsa blev inte av, eller hon kom hit men vi pluggade bara inte. SÅ. Men vi badade iallafall... har inga ord för den tjejen. Usch jag har varit så bakis idag, var nästan på väg att ta självmord ett tag. Vart är det värt egentligen? man mår verkligen pissigt dagen efter.

Nejmen när hon gick så pluggade jag faktiskt lite. Artikeln är klar (y). Riktigt dålig men klar. Great. Satte nyss på twilight och blev varm i hjärtat. Så fint. Imorgon är det skridskor på idrotten och jag känner mig inte taggad. Men annars känner jag att jag vill skolan faktiskt. Wierd. Nej, nu ska jag sova. Godnatt

so the lion fell in love with the lam


to much of anything can make you sick

Hmm, ja gårdagen vart ganska kul. Det var kul att träffa vide och gänget från valsätratiderna. På slutet vart det lite för mycket och när jag kom hem gick jag raka vägen ner till mitt rum för att sova. Känner att jag plötsligt mår illa och måste spy, jag vet att jag aldrig kommer hinna upp till toan så vad gör jag? Jag tar min nessesär jättesnabbt, som är full med smycken och skit, och hinner exakt hälla ut det. Så inget blev ju förstört förutom nessesären haha, that's good. Men riktigt äckligt. Sen gick jag nöjt och lade mig och somnade på en gång.

Idag kommer Kajsa hit för att plugga (y). Vi ska fira en egen, tidig alla hjärtansdag haha. Vi ska bada med massa skum och ljus och lyssna på musik. Yes. Mysigt. puss

true or false it may be


naive

Har precis sminkat mig och fönat klart mitt hår och väntar på att Majan och Kajsa ska komma förbi. Smipfesten blev inställd på grund av att det kaosade igår så det blir en annan lokalfest istället, mindre men säkert najs.

Jag vaknade klockan 8.00 imorse av att jag var så jävla törstig, det blir alltid så när jag druckit kvällen innan så jag pallrade mig upp och drack juice. Självklart kunde jag inte somna om efter det och är därför helt död just nu. Vill helst av allt lägga mig i min sköna säng och somna. Fast nej, nu ska jag volyma mitt hår HA. hejdo

is that allright

Dom flesta bilderna från gårdagen ligger redan uppe på Facebook så jag nöjer mig med den här. Har precis fyllekäkat på Max och var omedveten om osten runt min mun tills Majan skrattade och pekade. Josefin kommer bli glad för den visar allt hon hela tiden påstått. yes. jag kan inte äta.


untold


you slide by me

inte död än men döende. f-y f-a-n. Bakis vare. 

,

Klockan är 01.37 och jag är redan hemma från festen. Den avbröts, och eftesom att det inte alls var lika mycket folk som det ska vara imorgon tvivlar jag på att morgondagen blir najs. Marianne lyckades iallafall få en nio åring att knäppa upp byxorna, hon låtsades förföra honom. yes. det var inte okej någonstans. Vi låg i snön och garvade till bussen kom. Sen satt vi och käkade på max med geogeli och gäääänget. soft. gondatt  

nana

fredrika är här. let's get lost tonight. you can be my black kate moss tonight. Fredrika hälsar kärlek i alla former. You shoes!!!!! choes.... choose ;););)

vilsen!

Snart kommer frod och Majan hir för lite fööööörfest innan vi drar till Stenhagen. Najs. Frågan är vad man ska ha på sig. Hursomhelst, kvällen blir nog najs. Får se när jag kommer hem/om jag kommer hem.

MÅSTE BARA TILLÄGGA att min kväll inte har varit okej. Nej. Jag var tvungen att laga middag själv om jag inte ville vänta på att pappa och Martin kom hem från fotbollsträningen så det gjorde jag. Jag skulle laga fläskfile med massa saker och när jag ska öppna syltlökarna..... spiller jag över hela mig. Ni som har ätit syldlökar vet att det inte precis luktar fresch. Så jag blev tvungen att ta min andra dusch för dagen. SEEEN. Som ni kanske minns läckte taket i arbetsrummet så jag ställde en låda nedanför så att det inte skulle bli blött på golvet. Jag bestämde mig för att ta med kameran och går in för att leta efter laddaren. Jag hittar den inte och är djupt koncentrerad. Splaaash. Ja. Jag har trampat med i lådan med foten.

Ciao!  

i'm still gonna stand on solid ground

Varit ute och sprungit, duschat, gjort en sallad och pluggat är vad min dag än så länge har bestått av. Snart ska jag pallra mig till skolan. Åh skulle baka en kladdkaka men jag glömde sätta på ugnen. yey. Annars så började det struta vatten från lampan i taket bara lite sådär. Creapy. 

Nej nu ska jag kila iväg. ciao  

bäst


the clock is running down


summerbreeze

Ja ni,  jag är så jävla trött just nu att jag skulle kunna somna. Men jag måste ta en dusch before that och läsa lite. Dagen har varit riktigt bra, har mest spenderat den med Majan och Kajsa. Imorgon har jag bara en lektion och det är klockan tre. Så innan dess ska jag träna och plugga. Det lär ju behövas med tanke på alla sprit och bakismat som väntar. Spritet är kirrad och jag vet vad jag ska ha på mig i helgen. Najs.

Gammal bild och gamla tider. Här har vi en tjej som äter harar på julen.


hide and seek

Åh idag är en bra dag. Tandläkare, två lektioner och sen jobb. Men vad gör väll det, jag känner mig ganska glad idag. Taggad inför helgen och allt känns bra. Hoppas bara att det blir kul. På fredag blir det sihams 18års fest och på lördag blir det smipfesten. 

Har bara engelska och sen får jag gå hem, så skönt. Åh vet ni vad jag vill, jag vill kunna baka sånadär goda kladdkakor man får när man fikar. hejdoo 

how to save a life

Det känns bra. Att jag har dig också.

that was the hardest part


i've seen it all go down

Kom precis ut ur duschen efter att ha gymmat med Kajsa. Vi gick till Ultuna, gymmade och fick skjuts av mamma hem. Duktiga. Det var helt fulltproppat på gymmet och kommer lät bli kajsas nya raggninsställe hah. Idag var en jobbig dag men imorgon blir lite bättre. Nu ska jag läsa lite innan jag somnar. puss ciao

i'm gone

Ibland undrar jag vad egentligen gjorde i mitt förra liv som var så hemskt?!... ibland är nu. Om det verkligen finns en gud där ute måste han hata mig. När jag tror att det inte kan bli värre....BOM....ah, look at this. BLEH. USCH. Nej, nu jag har fått nog. Nästa gång det händer något dåligt (nu) tänker jag bara låtsas som att det inte har hänt. Nnananaan it never happend.

know that when you leave


So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility 
I wouldn’t know 

Know that when you leave
Know that when you leave
By blood and by mean
You walk like a thieve
By blood and by mean
I'll fall when you leave 

all the right places


we're going down

Mår mycket bättre dag, var ute på en promenad nyss. Det var skönt med lite motion och frisk luft. Sen har jag försökt plugga lite och jag lyckades faktiskt plugga lite. Det känns som att det är så jävla mycket som händer just nu så jag kommer glömma bort något hah. 

Tisdag: syon 10.00, debatt med julleee, frisör, jobba
Onsdag: intervjun, skriva artikeln, träna
Torsdag: läkartid, jobba, träna
Fredag: .... plugga
Lördag: ....
Söndag: plugga till sam och idrottsprovet. yey.  
   

RSS 2.0