popaganda

Yooo.
Igår var helt jävla underbart. Vi tog tåget 12.09 typ och när vi väl kom fram började vi vår walk till eriksdalsbadet. Det var ganska långt, men de var inte så jobbigt för vi tog massa pauser på vägen (mest glass -pauser hehe).

Vi träffade iallafall på en underbar man i gamla stan, han sjung så jävla fint. Så vi satte oss ner och lyssnade i 40 minuter ungefär och innan vi gick gav vi honom 3.50 kr. Haha det var de enda vi hade.. Hursomhelst när vi ÄNTLIGEN kom fram var vi trötta och lite små irriterade. Men de gick ganska snabbt över. Vi träffade på lite folk där och såg john ossi till en början. Det var så värt!

Det bästa av allt var att se mgmt. Jag har aldrig blivit mer mosad, fyfan alltså. Det var verkligen sjukt, det var  en halvtimme innan dom började som alla trängdes som värst. Jag stod och asgarvade för de va så ironsikt, kajsa tappade BÅDA sina skor hahah. Hon hittade dom inte heller. Vi tappade bort kajsa också under konsterten ett tag. Det var sjukt mycket drag iallafall. Det regnade också under mgmt men de va så jävla härligt. När dom hade spelat klart var alla tvugna att dra men vi stannade kvar och letade efter kajsas skor (y). Mgmt var fortfaradne kvar på scenen, och tro det eller eeeeeeej så sa han faktiskt hej till mig och elin. Sen kom några vakter och tvingade oss att gå :(. Kajsa hittade inte sina skor. 

Vi hann iallafall med sista tåget hem så de var najs, annars hade vi fått väntat på det som gick 07.00 på morgonen. Det var en värd dag. Bilder koooooommmmmmeeeeer    

Kommentarer
Postat av: elin

FYFAN VA KUL DET VAR!! <3

2009-08-29 @ 14:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0